Total Media News

Sanatate
Faceti plinul de vitamine PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 27 Septembrie 2012 14:37

             Paza buna trece primejdia rea

             Desi sunt nelipsite in alimentatie, majoritatea oamenilor nu acorda fructelor si legumelor importanta cuvenita, datorita lipsei informatiilor sau deprinderilor necesare.
Pretioase pentru multi bolnavi, carora le-au ameliorat sau vindecat bolile, sucurile de legume si fructe, extrase mai ales in momentul folosirii, se dovedesc a fi, chiar si pentru cel ce se simte bine, o hrana extrem de energica si de vitalizanta.

Citeşte mai mult...
 
Discursul premierului Victor Ponta la inaugurarea noii Unitati de Primire Urgente PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 25 Septembrie 2012 21:21

     Prim-ministrul Ponta: Să înţelegem că orice leu cheltuit în plus înseamnă de fapt o viaţă salvată şi cred că, în mod sigur, pentru sănătate şi pentru educaţie sunt cei mai buni bani pe care vreodată un guvern din această lume poate să-i cheltuiască

 

   Discursul premierului Victor Ponta la inaugurarea noii Unități de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș


Victor Ponta: Doamnă ministru, domnilor miniștri, secretari de stat, personalități, invitați internaționali, în primul rând, vreau să-i salut pe ce care au lucrat zi de zi şi noapte de noapte în centrul vechi, de alături şi vor lucra în mod sigur începând din această seară în această unitate de primiri urgenţe care cred că ar face invidios orice cetăţean al unei ţări europene sau al unei ţări de peste ocean, o mândrie pentru România, ca ţară, pentru Târgu Mureş şi o mândrie pentru toţi care au pus umărul, sufletul pentru construcţia acestei unităţi.

Citeşte mai mult...
 
Concursul SLABESTE SIGUR si NATURAL cu Cardio Mix– la a 8 a ediție PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 12 Septembrie 2012 15:46

    ‘’Să fii 'la dietă' este o expresie oficial eliminată din vocabularul nostru. Nu trebuie să urmezi o dietă drastică menită să eșueze și care te lasă cu un sentiment descurajator, atâta timp cât te bucuri de fiecare lucru cu moderație." - spune Prof.antr.fitness specialist Mihai Dragomir ,parintele Cardio Mix - unul dintre cei mai apreciați specialiști in fitness din țară, cu o experiență de peste 25 de ani în această industrie și în lumea sportului .

  

          ‘‘SLĂBEȘTE SIGUR ȘI NATURAL” este primul program profesionist creat și aplicat folosind conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.  Această provocare se adresează tuturor celor care își doresc să intre într-un program complet și complex de slăbire, de viață sănătoasă beneficiind astfel de o Porție de Sănătate. Concursul promovează stilul de viață bazat pe echilibrul fizic și moral , schimbarea mentalității ,  educație alimentară , schimbarea modului de viață nu numai individual ci și familial .Beneficiul major al participării este partea educativa iar prin parcurgerea timp de 4 săptămâni a etapelor conceptului de fitness anti aging Cardio Mix, condiția fizică se îmbunătățește semnificativ  iar stilul de viață este radical schimbat.

Citeşte mai mult...
 
Centrul Oncologic de Tratament Hamburg PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 11 Septembrie 2012 08:51

        Daca tu sau cineva drag ati fost diagnosticati recent cu cancer veti fi cu siguranta interesati de descoperirea celor mai multe informatii posibile despre multele clinici din tara sau strainatate care va ajuta sa va vindecati de aceasta boala teribila.

Pentru a fi siguri ca veti fi tratati intr-o clinica unde veti gasi cele mai bune conditii, cele mai bune echipamente , dar si o echipa de medici profesionisti, trebuie sa verificati cu atentie toate informatiile pe care clinicile de specialitate vi le pun la dispozitie. Echipa de specialisti pe care o veti gasi in clinica de tratament va deveni un aliat important in drumul dumneavoastra inapoi la sanatate.

           

     Un exemplu de clinica de tratament impotriva cancerului este Centrul Oncologic de Tratament Hamburg, unde personalul medical beneficiaza de ani de experienta in consilierea, tratarea si ingrijirea pacientilor din Europa si de pe alte continente. Pacientii si rudele acestora sunt mereu multumiti de echipa, serviciile si de eficienta aratata de aceasta clinica.

Citeşte mai mult...
 
Premierul Victor Ponta: Guvernul sprijina dezvoltarea domeniului telemedicinei PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 05 Septembrie 2012 19:16

     Alocuțiunea primului-ministru Victor Ponta la workshop-ul avansat de cercetare în domeniul telemedicinei, în cadrul programului NATO „Știința pentru pace și securitate” (SPS)

 

    Victor Ponta: Aș dori să încep prin a-mi exprima regretul că am întarziat, dar, precum ştiți, în dimineaţa această, în aceeaşi clădire, s-a desfăşurat reuniunea anuală a diplomaţiei române 2012. Am fost acolo pentru ceremonia de deschidere şi am venit aici deoarece cred cu tărie că eforturile dumneavoastră sunt foarte importante nu numai pentru noi, ca ţară, ci şi pentru regiune, pentru salvarea vieţii oamenilor. Am recepţionat ultimul mesaj al prezentării dumneavoastră, provocările sunt în faţa noastră, dar este vorba de angajament şi strategie şi, prin prezenţa mea aici, affirm, asemenea multor politicieni, că nu cunosc foarte multe lucruri despre domeniul dumneavoastră, dar, asemenea bunilor politicieni, sper că înţeleg cât de important este să vă ajut în aceste eforturi şi să-mi onorez angajamentul, să vă ajut în strategia pe care aţi menţionat-o.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 48 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate