Total Media News

Fotbal
Craiova 1-1 Rapid, egal pentru FCSB! PDF Imprimare
Luni, 04 Martie 2024 23:47

   Universitatea Craiova și Rapid au remizat în Bănie, 1-1, într-un moment în care ambele formații aveau de trecut examenul punctelor, chiar înainte de play-off. Pe Velodrome-ul oltenesc, giuleștenii au pășit cu un moral bun datorat poziției în clasament, dar și cu un plus de certitudine, fără folos dacă tragi linie la final. Jocul vișiniilor nu a adus decât un punct.

  Startul partidei îi găsește pe jucătorii lui Cristiano Bergodi mai lucizi și capabili să controleze jocul, însă nu pentru mult timp. Din câteva pase ordonate și capete ridicate pentru a găsi spații, oaspeții au produs primele ocazii, timide, ce-i drept, prin Florent Hasani și Răzvan Oaidă, doi dintre șterșii acestui sezon, primul cu scuza adaptării.

 

                              Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

   Minutul 30 aduce în prim-plan și cerințele tactice ale inconsistentului Ivaylo Petev: contraatac, lansări pe flancuri și concentrarea jocului pe „piesele” esențiale. Alex Mitriță deschide scorul după un șut bine plasat, în stilul său caracteristic, la care Marian Aioani nu a putut interveni. A servit Nicușor Bancu, cel ce a găsit breșa între nefuncționabilii Braun și Cristea.

 

Citeşte mai mult...
 
U CRAIOVA - RAPID PDF Imprimare
Luni, 04 Martie 2024 17:11

VS 

   

SuperLiga, Etapa #29

4 martie 2024 @ 20:00

Ion Oblemenco, Craiova

 

 

 

^

Citeşte mai mult...
 
Victorie pentru Rapid, 4-1, mai grea decat arata scorul! PDF Imprimare
Joi, 29 Februarie 2024 00:42

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

 

Rapidul a trait de la agonie la extaz pe Giulesti, incepand partida de la 1-0, in secunda 53, marcand chiar Albion Rrahmani, dupa o greseala imensa in defensiva gazdelor!

Totusi, giulestenii nu s-au oprit aici, si in minutul 13, debutantul Robert Badescu, reuseste sa reia o minge din faza fixa, si dubleaza avantajul, tribunele explodand de bucurie.

Citeşte mai mult...
 
RAPID - FC UTA PDF Imprimare
Marţi, 27 Februarie 2024 17:09

   VS  

    SuperLiga, Etapa #28

    28 februarie 2024 @ 21:00

Citeşte mai mult...
 
Poli Iasi invinge Rapidul, dupa o intoarcere de scor neasteptata! PDF Imprimare
Vineri, 23 Februarie 2024 16:47

 

                Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapidul si Poli Iasi au avut o repriza destul de fada, in prima parte, la capatul careia scorul a fost 0-0, dupa un joc care aproape a plictisit telespectatorii.

Totusi, in minutul 52, Krasniqi finalizeaza o actiune buna din partea dreapta, cu piciorul stang, ca si etapa trecuta, si marcheaza dupa un sut care nu putea fi scos de vreun portar.

Apoi, Sapunaru, capitanul Rapidului, greseste, barbiereste o minge, care ajunge cu noroc la Bettaieb, si aduce imediat egalarea in Copou, pentru Iasi!

Lucurile s-au prabusit pentru giulesteni, cand in minutul 87, Alin Roman, reuseste sa inchida o faza excelent, balbaita, in defensiva Rapidului, cu gol, dupa un sut foarte bine plasat.

La final, in prelungiri, giulestenii s-au aruncat in atac, riscand tot, cu Sapunaru in atac, insa au mai primit un gol pe contra-atac responsabil fiind Harisson.

 

Giulestenii, surprinzator, pierd in lupta pentru titlu, in timp ce Iesenii castiga 3 puncte mari in sperante de a ramane in prima liga.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal