Total Media News

Fotbal
Rapidul invinge Hermannstadt si ramane cu procentaj maxim in 2024! PDF Imprimare
Vineri, 16 Februarie 2024 14:17

       

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text

Rapidul a reusit astazi sa inving pe Hermannstadt acasa, o echipa cu staff cu trecut rapidist glorios, cu Marius Maldarasanu si Dani Coman!

In fata unui stadion arhiplin, giulestenii au remizat la pauza scor 0-0, insa scorul trebuia sa arate altfel daca era acordat un penalty pentru gazzde, dupa un contact dur in careul lui Cabuz. Totusi, acestia au aratat superior in teren, iar in repriza secunda prin Krasniqi in prima instanta, iar apoi Krasniqi l-a servit excelent pe Rrahmani, giulestenii se impun si isi pastreaza procentajul intact in acest campionat.

Rapid pune in acest moment mare presiune pe FCSB si CFR Cluj in lupta la primele locuri.

 

 

Citeşte mai mult...
 
CFR Cluj- Rapid Buc PDF Imprimare
Vineri, 09 Februarie 2024 16:56

       vs  fcrapid logo

SuperLiga, Etapa #25

10 februarie 2024 @ 21:15

Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

 

 6 etape au mai rămas din sezonul regular al SuperLigii.
 Runda #25 debutează astăzi cu jocul de la Galați. 
Citeşte mai mult...
 
Grupa abordabila in Liga Natiunilor pentru Romania! PDF Imprimare
Vineri, 09 Februarie 2024 00:12

Ar putea fi o imagine cu nasture şi text care spune „UEFA NATIONS LEAGUE c UEFA LEAGUE NATIONS ROMANIA”

România se bate practic cu o singură echipă, Kosovo, pe care a întâlnit-o și în preliminariile EURO 2024. În cele două meciuri, „tricolorii” au obținut un egal, 0-0, în deplasare, și au câștigat cu 2-0 pe Arena Națională. Cipru și Lituania/Gibraltar nu ar trebui să ne pună probleme. Kosovo era singura echipă pe care federalii nu voiau să o întâlnească, potrivit surselor GSP.

Lituania și Gibraltar vor juca un baraj, iar câștigătoarea va fi în grupa României. Și locul doi din grupă poate promova în Liga B, va da un baraj cu locul 3 dintr-o grupă din Liga B. Primul loc din Liga C promovează direct în al doilea eșalon valoric al Nations League.

Liga Națiunilor ne poate duce la un baraj pentru participarea la Mondialul din 2026, dacă nu vom prinde primele două locuri în grupa din preliminarii. 

Vor fi 12 grupe în preliminariile CM 2026, câștigătoarele se califică direct, locurile doi merg la baraj. 

Alte 4 echipe din Liga Națiunilor vor ajunge la barajul pentru Mondial, vor fi alese cel mai bine clasate din toate cele 4 Ligi care nu au prins calificarea directă sau locul doi în grupa din preliminarii.

 Cum echipele din Ligile A și B au șanse mari să termine în primele două în preliminarii, România trebuie să-și câștige grupa din Liga Națiunilor pentru a spera să ajungă la baraj.

Citeşte mai mult...
 
FCSB si Farul, meci alb pe Arena! PDF Imprimare
Luni, 05 Februarie 2024 22:20

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

FCSB si Farul Constanta s-au intalnit in ultimul meci al etapei, pe National Arena, in fata a aproximativ 17.000 de oameni, in ziua in care Gheorghe Hagi, a implinit 59 de ani si a fost ovationat de intreaga audienta.

Partida a fost in principiu dominata de baietii lui Charalambous care au avut ocaziile mai mari, si au dominat teritorial, si au deschis si scorul printr-o faza incheiata de nou venitul, Baba Alhassan.

Mai apoi, au putut sa incheie partida prin Radaslavescu, spre final, in doua randuri.

Totusi, o faza foarte litigioasa s-a petrecut la poarta lui Tarnovanu, cand Louis Munteanu a incheiat o atctiune pornita in partea dreapta cu gol. La analiza VAR s-a considerat ca este offside, insa nesustinut de probele video.

Pe final, Farul a obtinut un penalty, in prelungiri, transformat fara mila de Ionut Larie, care o ajuta pe Farul sa plece cu un punct.

Scor final, 1-1!

 *

Citeşte mai mult...
 
Hromada, noua achizitie a Rapidului! PDF Imprimare
Duminică, 04 Februarie 2024 10:17

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Jakub Hromada a semnat cu Rapid până în vară, cu drept de cumpărare.

Mijlocașul central a fost împrumutat până în vară la Rapid, giuleștenii având drept de cumpărare la finalul împrumutului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal