Total Media News

Sporturi de echipa
Ștraja București a câștigat Cupa Regelui, ediția a II-a PDF Imprimare
Duminică, 11 Mai 2014 18:51

      Echipa Straja București a câștigat duminică ediția a II - a Cupei Regelui la oină, după victoria cu scorul de 23-19, în fața formației Frontiera Tomis Constanța.

                 

     Pentru trofeul Cupa Regelui s-au întrecut echipa gazdă Straja București, în calitate de câștigătoare a Cupei Federației de Oină în anul 2013 și echipa Frontiera Tomis Constanța, învingătoare în Campionatului Național de Oina și Cupa României în anul 2013.

      Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, a precizat pentru AGERPRES: ''Față de ediția trecută, am preferat acum să micșorăm numărul echipelor participante, pentru a crește gradul de mediatizare. Am organizat acest eveniment, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, având ca partener oficial Federația Română de Rugby, care ne-a pus la dispoziție frumoasa bază de la Arcul de Triumf''.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. PDF Imprimare
Marţi, 06 Mai 2014 22:17

Cupa Regelui la Oina

     Federația Română de Oină în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Sportiv Român, având ca partener oficial - Federația Română de Rugby, organizează în data de 11.05.2014,incepand cu orele 11.00, unul din evenimentele cele mai de seamă din cadrul federației - Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Național de Rugby,, Arcul de Triumf din București, intrarea la competiție fiind liberă.

   În cadrul acestui  eveniment se vor întâlni joc – echipa gazdă Straja București (în calitate de câștigătoare a Cupei Federației Române de Oină în anul 2013) și echipa Frontiera Tomis Constanța (în calitate de câștigătoare a Campionatului National  de Oină și a Cupei României în anul 2013).

   Competiția se va desfășura printr-un singur meci, între cele două echipe participante, iar în caz de egalitate se va trece direct la executarea loviturilor de departajare cu bastonul, pentru a putea desemna câștigătoarea Cupei Regelui din anul acesta.

Citeşte mai mult...
 
Liga Naţională de handbal va avea 14 echipe din sezonul viitor PDF Imprimare
Marţi, 06 Mai 2014 20:16

      Ultimele două echipe din clasamentul Ligii Naţionale de handbal vor disputa un turneu de menţinere/promovare în prima ligă la care vor mai participa şi formaţiile clasate pe locurile secunde în cele două serii ale Diviziei A, a declarat, marţi, preşedintele Alexandru Dedu.

                                              

   În acest sezon, atât la feminin, cât şi la masculin, participă 12 echipe. Echipele clasate pe prima poziţie în cele două serii ale Diviziei A vor promova direct. Ultimele două formaţii din prima ligă şi cele de pe poziţiile secunde din a doua vor disputa un turneu de menţinere/promovare în LNH.

   "Sistemul actual competiţional a fost votat în august. A fost făcut public începând cu septembrie şi până se va termina va fi aşa cum s-a hotărât. Ca o menţiune specială, în momentul în care s-a hotărât actualul sistem competiţional, la acel CA din 13 noiembrie, am fost singurul care a votat împotrivă, fiindcă nu consider că actualul sistem de play-off este cel mai fericit.

Citeşte mai mult...
 
Faza de zona a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru Oină Băieţi- Licee. PDF Imprimare
Luni, 28 Aprilie 2014 11:54

     Salajul continua traditia practicarii oinei la nivel inalt

                     

  In  data 26.04.2014 în localitatea CAREI, jud. SATU MARE, a avut loc faza  de zona  a  Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar  pentru Oină Băieţi- Licee.
  Au participat echipele liceelor din judetul Satu Mare- Liceul Teoretic Carei,  Maramures - Liceul Teoretic Somcuta Mare si Salaj – Liceul Tehnologic ,,Liviu Rebreanu” Hida.
   La ora 10 a avut loc sedinta tehnica in care s-a facut validarea si s-a stabilit sistemul de joc. In urma tragerii la sorti s-a stabilitordinea jocurilor astfel: l
Citeşte mai mult...
 
Oina pe plaja. PDF Imprimare
Miercuri, 23 Aprilie 2014 12:45

      In cadrul Adunarii Generale a federatiei care a avut loc la sfarsitul lunii trecute la Constanta au fost aprobate noi competitii de oina.

                                                                   


    Dupa succesul avut anul trecut cu introducerea competitiilor pentru fete,conducerea federatiei a propus Adunarii Generale introducerea de anul acesta a competitiilor de oina pe plaja.
    Astfel ,de anul acesta ,se vor desfasura campionate nationale de oina pe plaja, atat la masculin cat si la feminin,la seniori si juniori.
    Competitiile se vor desfasura la Constanta ,la sfarsitul acestora urmand sa se decerneze titlurile de campioni nationale la aceasta categorie .
    Meciurile vor avea loc intre echipe formate din 8 jucatori ,spectaculozitatea acestui gen de competitii fiind demonstrata deja cu ocazia unor competitii amicale care au avut loc pe litoral in anii precedenti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa