Total Media News

Bucatarie - Retete
Aperitiv cu ton PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 02 Mai 2013 21:48

      Salatele cu ton sunt des intalnite in meniurile restaurantelor si usor de facut si acasa. Aceasta reteta nu este pentru o salata cu ton asa cum ati tot mancat. Nu, nu! Este mai degraba un aperitiv si este racoritor, arata extrem de bine si nici nu are multe calorii.

                                     

      Cum se prepara acest aperitiv cu ton?

      Procedati in felul urmator: alegeti ton in suc propriu, pe care il scurgeti bine iar apoi il puneti intr-un bol mai mare. Spalati lamaile, stergeti-le de apa si puneti-le deoparte pentru cateva minute. Fierbeti ouale, cat mai tari ar fi cel mai bine. Le decojiti, le taiati cubulete si le puneti peste ton. Spalati bine si castravetele, il taiati pe lung iar apoi cubulete pe care le transferati in bolul cu ton si oua. Tocati cateva frunzulite de marar si le puneti tot in bol.

Citeşte mai mult...
 
Cornuri cu magiun PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 28 Martie 2013 20:21

             Dulci atat cat trebuie, cornurile cu magiun sunt potrivite in orice moment al zilei!

                                                   

Timp de preparare: indelungat.

Numar de portii: 10.

Complexitate: mediu.

Citeşte mai mult...
 
Ciuperci cu usturoi PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Marţi, 26 Martie 2013 15:44

     Ciupercile reprezinta o excelenta sursa de proteine si minerale precum fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc. Pot fi preparate in diferite moduri, fiind foarte gustoase. Iata 3 retete delicioase pe care le puteti pregati in Postul Pastelui...

                    
                                        

     Ciupercile au un rol important in intarirea sistemului imunitar (cresc rezistenta organismului la actiunea bacteriilor si virusilor). Au un continut bogat si complex de minerale (in special potasiul si fosforul sunt in cantitati destul de ridicate). Postul Pastelui este cel mai lung post din calendarul crestin-ortodox si dureaza 48 de zile (7 saptamani). Daca postiti, va recomandam sa incercati urmatoarele retete cu ciuperci… 

   Ciuperci la cuptor cu usturoi

Ingrediente pentru ciuperci la cuptor: ½ kg ciuperci, ....

Citeşte mai mult...
 
Cat de periculoase sunt in realitate mezelurile, carnatii si baconul PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 21 Martie 2013 20:20

               Un studiu realizat de Universitatea din Zurich, citat de BBC, a dat verdictul final: consumul de carne procesata scurteaza viata.

                             

             Studiul a fost realizat pe 250.000 de europeni, pe durata a 13 ani. Concluzia cercetatorilor a fost ca salamul, crenvurstii, carnatii, baconul si toate celelalte mezeluri cresc considerabil riscul de boli cardiovasculare, cancer si moarte prematura. "Consumul marit de carne, in special carne procesata, e asociat cu un stil de viata nesanatos. Le recomand oamenilor sa-si reduca consumul de carne", a spus Prof Sabine Rohrmann de la Universitatea din Zurich.

Citeşte mai mult...
 
Jurnalul alimentar, esential in dieta PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Marţi, 19 Martie 2013 10:12

              Jurnalul alimentar reprezintă o înregistrare scrisă, cât mai exactă, a tot ce mănânci şi ce bei, cu orele şi cantităţile precise. Este cel mai puternic instrument de evaluare şi control al unei diete şi te ajută să ai rezultate cât mai bune.

 

           Practic, în fiecare zi, timp de o săptămână, trebuie să notezi tot ce mănânci şi ce bei, cu excepţia apei plate şi a ceaiului neîndulcit. Potrivit doctorului Alin Popescu, medic primar medicină sportivă, acest jurnal alimentar te va ajuta să te autoevaluezi, să-ţi controlezi dieta şi, în acelaşi timp, e un element puternic de automotivare pe termen mediu şi lung. „Nu vei putea slăbi dacă mănânci haotic. Ordinea e foarte importantă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 13

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete