Total Media News

Gimnastica
Masuri dure luate de Fed.Rom de Gimnastica PDF Imprimare
Joi, 06 Mai 2021 09:24

 

 

      Stop și de la capăt: schimbări pentru performanță

     Întrunit pe 5 mai, Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică a analizat prezentările Directorilor Tehnici Corina Moroșan și George Predescu și a antrenorilor federali Angela Cacovean și Viorel Lătărețu, cu privire la activitatea și la rezultatele sportivilor români, și a decis restructurarea activității lotului feminin de la Deva și descentralizarea pregătirii lotului masculin astfel:

• Antonia Duță și Ioana Stănciulescu se vor pregăti la București alături de gimnastele calificate la Jocurile Olimpice (Larisa Iordache și Maria Holbură), cu antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan, iar Silviana Sfiringu la Deva, cu grupa coordonată de antrenorul Lucian Sandu.

• Marian Dragulescu, component al lotului olimpic, va ramâne în pregătire la București împreună cu Ștefan Gall.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Naţionale de Junioare Mici, Junioare şi Senioare PDF Imprimare
Luni, 28 Septembrie 2020 10:26
  In perioada 23 - 25 octombrie 2020, Clubul Sportiv Municipal Ploiesti împreună cu Federația Română de Gimnastică Ritmică organizează la Ploiesti, in sala "Olimpia", Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică pentru Junioare Mici, Junioare si Senioare. Ziua de 22 octombrie este destinata acomodarii oficiale a sportivelor cu sala de concurs. Conform reglementarilor in vigoare, evenimentul se va desfasura fara spectatori.
*
Citeşte mai mult...
 
Conferința de presă Federația Română de Gimnastică Ritmică, PDF Imprimare
Luni, 17 Februarie 2020 14:33
           

                Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, cadru apropiat

   Strategia de dezvoltare a Federației Române de Gimnastică Ritmică 2020-2025
   România găzduiește, în 2020, două dintre cele mai importante competiții internaționale de gimnastică ritmică din lume!
    Federația Română de Gimnastică Ritmică (FRGR), condusă de fosta campioană Irina Deleanu, și-a propus ca în următorii cinci ani să transforme gimnastica ritmică în sportul național numărul 1 pentru femei, în România. Strategia FRGR implică o serie de măsuri care presupun atât calificări la cele mai prestigioase evenimente sportive la nivel mondial, cât și dublarea bugetului Federației, începând cu 2021.
   În acest sens, în 2020, gimnastele Denisa Mailat și Annaliese Drăgan, pregătite de antrenoarea  legendă  Maria Gârba, (cea care le-a antrenat și pe cele mai de succes sportive de gimnastică ritmică ale  României- Doina Stăiculescu și Irina Deleanu) - se antrenează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de  la Tokio (Denisa Mailat) din luna august (ediția cu numărul treizeci și doi) și pentru Campionatul European de la Kiev (Denisa Mailat, Annaliese Drăgan), care va avea loc în luna mai 2020. „România are
80% șanse să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokio din acest an”, a declarat Maria Gârbă, antrenor principal al lotului național și olimpic de gimnastică ritmică.
Citeşte mai mult...
 
Irina Deleanu Cup PDF Imprimare
Marţi, 14 Ianuarie 2020 14:07
   
          Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport şi text

   Devenită deja o competiție de tradiție în lumea gimnasticii ritmice și ajunsă la cea de-a 19-a ediție, Cupa Irina Deleanu va avea loc la Sala Polivalentă din București în perioada 22-23 februarie 2020.Cupa Irina Deleanu este un eveniment de neuitat și de neratat. În această competiție, veți avea ocazia să urmăriți junioare și senioare venite din întreaga lume.

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri PDF Imprimare
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 15:07
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text
Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri
Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică 2019
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 8

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Gimnastica