Total Media News

Sporturi de iarana
Stefan Kraft campion mondial! Vezi locul ocupat de Andrei Feldorean! PDF Imprimare
Vineri, 05 Martie 2021 20:13

Stefan Kraft wins large hill qualification

Stefan Kraft este noul campion mondial pe trambulina mare, in urma competitiei din aceasta seara disputata la Oberstdorf, in conditii dificile pe Schattenberg Schanze. El a fost urmat la diferente mici in clasament de Robert Johansson si Karl Geigerl, localnicul din Oberstdorf. Imediat, langa podium s-a clasat si Piotr Zyla, pe pozitia a 4-a, ce dovedeste forma buna a campionului de pe trambulina mica.

Marile dezamagiri ale competitiei au fost Markus Eisenbichler si Kamil Stoch, cotati cu sanse bune inainte de acest concurs.

Citeşte mai mult...
 
Rasnov, gazda Ski Jumping-ului mondial saptamana aceasta! PDF Imprimare
Marţi, 16 Februarie 2021 19:20

Ar putea fi o imagine cu pantă de schi

In aceasta saptamana, Rasnovul si Romania, vor fi in centrul atentiei mondiale in Ski Jumping, o disciplina atat de iubita in ultimul timp de romani. Frumusetea acestui sport de iarna, anii consecutivi de transmisie neincetata in Romania, construirea bazei superbe din Rasnov, dar si comentariul lui Ion Sorin Hobana, au fost principalii factori, cu care multi romani au crescut urmarind aceste intreceri fantastice de sarituri cu schiurile, la care din anul 2014 putem asista si in Romania, odata cu etapele din Valea Carbunarii, iar popularitatea lui se tot dezvolta.

In acest an, pentru prima oara, se sincronizeaza in acelasi weekend etapele de fete si baieti, de Cupa Mondiala, etapa unde vom putea vedea pentru prima oara in tara noastra si o competitie de echipe mixt, ce le foloseste sportivilor in pregatire pentru CM de Schi Nordic, ce vor urma la Oberstdorf.

Din pacate, este foarte posibil ca acest an sa fie ultimul in care suntem gazda si a etapelor masculine, iar situatia epidemiologica, nu permite accesul spectatorilor la acest concurs de inalt nivel la care suntem gazde un an in plus.

Citeşte mai mult...
 
Dawid Kubacki, primul in noul an! PDF Imprimare
Vineri, 01 Ianuarie 2021 17:56

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

La Garmisch Partenkirchen pe Grosse OlympiaSchanze, s-a disputat astazi a 2-a etapa din Turneul celor 4 Trambuline, editia cu numarul 69. Dupa ce la Oberstdorf, Karl Geiger a pornit cu dreptul in acest concurs traditional, astazi Dawid Kubacki a dominat intreaga competitie, fiind al doilea in prima mansa, si primul in cea finala, doborand si recordul trambulinei. Halvor Egner Granerud, liderul Cupei Mondiale a pornit cu un singur punct avans in mansa secunda si a competat podiumul pe locul doi.

Kubacki, a sarit in mansa secunda 144metri, depasind cu jumatate de metru fostul record al trambulinei, si obtinand o victorie impresionanta. Pe 3 a incheiat Piotr Zyla, pe 4 Kamil Stoch, si pe 5 Karl Geiger.

In clasamentul turneului, Granerud preia conducerea, intr-o lupta pasionanta alaturi de Stoch, Geiger si Kubacki. Stefan Kraft, dupa o ratare de 124m in mansa secunda a fost dezamagirea acestei competitii, de la cumpana dintre ani.

Urmeaza etapele de la Innsbruck si Bischofshofen in Turneu, ce vor stabili castigatorul acestei editii.

Citeşte mai mult...
 
Etapa de la Rasnov ramane in circuitul Cupei Mondiale de sarituri! PDF Imprimare
Vineri, 24 Aprilie 2020 19:12

Provisional competition calendars announced

 

Astazi, in urma deciziilor luate de Federatia Internationala de Ski, Romania a primit o veste extraordinara.

In weekendul 20-21 Februarie, tara noastra va gazdui in 2021 la Rasnov, etape de Cupa Mondiala de sarituri atat la fete, cat si la baieti, in ceea ce va reprezenta unul din cele mai tari puncte de interes sportiv ale anului.

Astfel, in acest weekend vom avea cei mai buni saritori, ce isi vor disputa suprematia atat in probe individuale cat si in echipe mixte.

Citeşte mai mult...
 
Weekend de Cupa Mondiala la Rasnov! PDF Imprimare
Joi, 20 Februarie 2020 09:16
                     Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    În februarie se scrie o noua filă de istorie la Rasnov.
    Între 20-22 februarie 2020, cei mai buni săritori cu schiurile masculin vor sosi în România la Baza Olimpica Râșnov.

    Intrarea este libera
   La acest prim eveniment major din tara noastra vor sari: Stefan Kraft (liderul cupei mondiale), Dawid Kubacki ( castigatorul Turneului celor 4 Trambuline), Kamil Stoch, Gregor Schlierenzauer, Severin Freund in revenire, si lista poate continua.

   Din pacate, sunt si ceva absente precum Robert Johansson sau Ryoyu Kobayashi, dar spectacolul sportiv va fi la cel mai inalt nivel.

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna