Total Media News

International
Germania, datorie de 140 de ori mai mare decat Cipru PDF Imprimare
Duminică, 12 Mai 2013 09:48

Cine pe cine duce-n spinare?

     Stiti teoria cu "Germania cea harnica si productiva, nevoita sa sustina si tarile mai lenese, inglodate in datorii" ?
                             
       Aceasta "locomotiva a Uniunii Europene" are o datorie publica de peste 100 de ori mai mare decat Cipru, micul stat unde finantatorii mondiali vor sa impoziteze drastic depozitele bancare, ca masura anti-criza.
     "Bazandu-se pe economia sa puternica, pe nivelul exporturilor si rata scazuta a somajului, Germania se vede pe sine drept unicul adult al Europei, responsabil sa adune laolalta fiii risipitori, pentru a mentine familia unita", se arata intr-un comentariuReuters
Citeşte mai mult...
 
Slovenia in criza. "Povestea de succes" s-a terminat PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Mai 2013 12:29

     Creşterea economică scade continuu de câţiva ani iar şomajul s-a dublat comparativ cu anul 2008.

     Principalele bănci ale ţării se află în pragul falimentului. Este o stare pe care Slovenia nu a mai cunoscut-o până acum, fiindcă ţara era privită ca un elev-model între noii membri ai UE, scrie Deutsche Welle.

                           
      "Slovenia ca poveste de succes, aşa cum a fost prezentată de mass media străine şi autohtone, s-a dovedit o iluzie", a declarat Anej Korsika. "Criza ne-a lovit din plin. Oamenii şi-au pierdut locurile de muncă, salariile bugetarilor au fost micşorate iar viaţa de zi cu zi a devenit plină de greutăţi".
    Cândva, Korsika a ajuns la convingerea că paharul s-a umplut. El a fost unul din organizatorii protestelor de amploare care i-au ţinut pe politicieni în şah vreme de mai multe luni şi care au provocat, în final, căderea guvernului conservator, condus de Janez Jansa. Acelui cabinet, fatală i-a fost până la urmă politica de austeritate, la care s-au adăugat câteva scandaluri de corupţie.
Citeşte mai mult...
 
Extrema dreaptă maghiară se ia la trântă cu evreii PDF Imprimare
Marţi, 07 Mai 2013 13:13

        Deşi în anii anteriori reuniunile, organizate o dată la patru ani, se ţineau în mod tradiţional la Ierusalim, de data aceasta Congresul a ales Budapesta ca punct de întâlnire ca să-şi demonstreze solidaritatea faţă de comunitatea evreiască din Ungaria, o ţară în care antisemitismul câştigă tot mai mulţi adepţi.

                           

      „Am vrut să ne exprimăm solidaritatea cu comunitatea evreiască din Ungaria, care este una dintre componentele majore ale iudaismului european de azi, având 100.000 de suflete“, a declarat pentru France Presse Serge Cwajgenbaum, secretarul general al Congresului European al Evreilor.

Citeşte mai mult...
 
Regina Beatrix a Olandei ii preda insemnele puterii fiului sau, dupa o domnie de 33 de ani PDF Imprimare
Miercuri, 01 Mai 2013 08:03

     Willem-Alexander a trecut de la un student iubitor de bere poreclit "Prinţul Pils", la statutul de membru al Comitetului Olimpic Internaţional şi respectat expert în apă al ONU, iar în prezent se pregăteşte pentru cea mai importantă transformare din viaţa sa, de la prinţ al Coroanei olandeze la rege al Olandei, conform unui material publicat de Associated Press

                


     Regina Beatrix a Olandei îi predă însemnele puterii fiului său, după o domnie de 33 de ani, eveniment ce a aprins patriotismul portocaliu şi un fior de mândrie naţională de-a lungul Olandei, dar a readus în atenţia publică şi discuţiile despre rolul monarhiei într-o societate egalitariană.

Citeşte mai mult...
 
Bucuresti - Nisa - Bucuresti, de la 185 EUR PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 11:24

                Biletele pentru cursa directă RO401/402 Bucureşti-Nisa-Bucureşti au fost puse în vânzare şi încep de la 185 euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

                    

         Cursa Bucureşti-Nisa-Bucureşti va fi operată cu aeronave de tip Boeing 737, în perioada 30 mai - 29 septembrie 2013, în zilele de joi şi duminică, având următorul orar: RO401 18:30 Bucureşti – 20:15 Nisa
RO402 21:00 Nisa – 00:25 Bucureşti


Călătorie plăcută !

Citeşte mai mult...
 


Pagina 69 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International