Total Media News

Cultura
Sighisoara Blues Festival 2012 PDF Imprimare
Luni, 02 Ianuarie 2012 17:54
 

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului.

 

 

    Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani.

 

    

     Blues-ul si istoria reunite sub sloganul "pentru cei care iubesc blues-ul" vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume, an de an. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni... dependenti de acesta muzica. Bine ai venit in lumea blues-ului!Program Sighisoara Blues Festival 2012Joi 23 Februarie 2012, 19.30
Samuel James (USA),
Johnny Winter (USA)Vineri 24 Februarie 2012, 19.30
Samantha Fish (USA),
Shakura S'Aida (CA)Sambata 25 Februarie 2012, 19.30
Bob Brozman (USA),
Corey Harris & Rasta Blues (USA)Sighisoara Blues Festival este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara. Evenimentul aduce pe scena romaneasca artisti internationali, scopul sau fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, desi e sarac reprezentat pe scena nationala se adreseaza unui public tot mai numeros in ultimii ani. Asociatia Culturala Sighisoara Blues HospitalRezervari: +40265 771000
Informatii: +40724 292 419
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.blues-festival.ro

 
Noi destinaţii pe harta TAROM ! PDF Imprimare
Vineri, 30 Decembrie 2011 23:35
   

Descoperiţi destinaţiile de vacanţă din Grecia! În baza parteneriatelor încheiate cu Aegean Airlines şi Olympic Air, am introdus pe harta TAROM, 17 noi destinaţii din Salonic şi Atena.

 

 

 

                    

 


Acum puteţi achiziţiona online bilete de avion către: Alexandropoulis, Chios, Heraklion, Ioannina, Insula Rodos, Insula Syros, Insula Zakinthos, Kavala, Kefallinia, Kerkyra, Kos, Limnos, Mykonos, Mytilini, Samos, Skiathos şi Thira.Cu fiecare nouă călătorie descoperiţi lucruri simple care vă pot schimba viaţa.


Aveţi posibilitatea de a achiziţiona direct de pe website-ul TAROM şi bilete de avion pentru destinaţii operate în baza parteneriatului comercial dintre TAROM şi Air France: Bucureşti – Bristol, Detroit, Lyon, Marsillia, Montpellier, Nisa, New York, Pau, Washington, Strasbourg, Toulouse via Paris şi Bucureşti – Marsillia, Nisa, Toulouse via Lyon.

 
ESDU DANCESTAR Romania Open 2012 PDF Imprimare
Vineri, 23 Decembrie 2011 16:04
 

Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

 

   Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

Datorita succesului din anii anteriori, atat prin numarul mare de participanti cat si prin numarul impresionat de coregrafii, Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va gazdui pe data de 17 Martie 2012 cea de a 3-a editie a turneului ESDU DANCESTAR Romania Open, organizat sub egida European Dance Union, un eveniment dedicat exclusiv iubitorilor de dans.

                                                  

       La aceasta competitie participa cele mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans dar si cei mai buni dansatori individuali. Participantii pot alege de a-si demonstra talentul in cadrul urmatoarelor sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.
        Castigatorii turnelui ESDU DANCESTAR Romania Open 2012, vor participa la ESDU World Dance Masters-ul din 16 - 20 Mai 2012, ce va avea loc in Porec, Croatia in minunata Laguna Resort, avand astfel sansa de a deveni Campioni Mondiali.
     Organizatorii evenimentului, dupa cum ne-am obisnuit in fiecare an, sunt Academia de dans Ars Nova in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

    Asadar, iubitori ai dansului, va asteptam sa participati la evenimentul anului unde veti avea parte de o experienta unica si un spectacol deosebit cu cei mai buni dansatori.



Perioada de inscriere: 01 Februarie 01 Martie 2012 Informatii suplimentare:
Tel: 0726.339-119

Web: http://esdu.org/en/championship/romania-open

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.arsnova.ro

 
English Learners Bookcase in Bucuresti: club de literatura pentru cei pasionati de citit PDF Imprimare
Vineri, 09 Decembrie 2011 10:28
  

              British Council si Carturesti va invita la una dintre cele mai populare activitati din Marea Britanie. de petrecere a timpului liber: cluburile de literatura!

 

 

    Din 25 ianuarie, English Learners Bookcase va reuni iubitorii de literatura si de limba engleza.

Va asteptam sa savuram impreuna un ceai bun si sa purtam discutii stimulante in limba engleza despre cartea care va fi citita in decursul a doua saptamani de catre participanti.

 

   

Discutiile vor fi coordonate de catre Paddy Green, profesor vorbitor nativ de limba engleza la Centrul nostru de Limba Engleza, care va veni cu recomandari de carti pentru fiecare sedinta.

Cartile vor putea fi achizitionate de la librariile Carturesti.

Sesiunile de discutii se vor desfasura de doua ori pe luna, in zilele de miercuri, la ora 19.00, incepand cu 25 ianuarie, la Ceainaria Carturesti din Bucuresti (strada Arthur Verona, nr. 13) .

Intalnirile dureaza 90 de minute.

Cum particip?

Participarea la clubul de literatura este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Daca vorbesti limba engleza fluent, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Te asteptam!

 
Craciun Taranesc la Muzeul Taranului Roman PDF Imprimare
Vineri, 09 Decembrie 2011 09:53

               "Crăciunul Ţărănesc" adună laolaltă, într-o ediţie specială pentru Crăciun produse tradiţionale şi meşteşugăreşti, zeci de producători tradiţionali şi meşteşugari iscusiţi.

   Ii veţi găsi de vineri pană duminică, în locaţia cunoscută, în curtea interioară a Muzeului Ţăranului Român, între orele 10,00 şi 18,00. Intrarea este liberă.

    De dulce pentru masa de Craciun puteti lua, numai pe degustate, cum cere traditia la Piata Taraneasca:-branzeturi (telemea, branza de burduf, simpla, incoaja de brad, urda dulce sau sarata, de oaie, vaca sau capra), -casuri si cascavele specifice zonei Argesului, Branului, cascaval cu verdeturi, cu nuca sau cu usturoi si alte specialitati.- pastrama de oaie sau berbecut, preparate din carne de porc, oaie, gasca, capra, pui de la Botosani, Iasi, Arges, Galati.-cozonaci deliciosi, din Moldova.

Produse de Post:- zacusti de toate felurile: de vinete, de ghebe si alte conservaraie de casa de sezon, gemuri si dulceturi bucovinene si maramuresene, vestitele muraturi ale lui Nea Puiu: pepene galben murat, asortate, conopida, mere si pere murate

 

                                    

Siropuri si sucuri naturale:-siropuri naturale de muguri de brad, merisoare, din diferite fructe de padure.sucuri naturale de mere, miere, vin si palinca, ceaiuri, alifii si tincturi de leac din Apuseni, sirop de catina cu miere

Dulcegarii pentru copii mari si mici:-vestita turta dulce, mere glazurate, poale-n brau,  covrigi de Pitesti si de Buzau, ciocolata de casa, grilas, fondante si halvita de la Arad, dulciuri unguresti, kurtos kalacs, prajituri de casa din Muntenia, Maramures si Bucovina.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura