Total Media News

Cultura
Calendarul cultural „Shakespeare Lives” PDF Imprimare
Duminică, 13 Noiembrie 2016 14:42

                                           

 

      În anul 2016, British Council are plăcerea să anunțe debutul Programului Shakespeare Lives”, un demers global fără precedent, care include o serie de evenimente și activități menite să readucă în atenția publicului opera și viața lui William Shakespeare, la împlinirea a 400 de ani de la moartea sa. 

     Calendarul cultural Shakespeare Lives” vine în sprijinul tuturor instituțiilor culturale care se vor dedica, pe parcursul anului 2016, celebrării operelor Marelui Bard.

     British Council România își propune astfel să promoveze evenimentele și activitățile dedicate operei shakespeariene, prin canalele proprii de comunicare, în mediul online. 

     Pagina de față va fi actualizată frecvent de-a lungul anului 2016, în încercarea de a aduce mai aproape lumea spectacolului de publicul larg și, implicit, de opera lui William Shakespeare. 

 

Citeşte mai mult...
 
Azi a avut loc lansarea cărţii “Cumpăna României”. PDF Imprimare
Marţi, 11 Octombrie 2016 14:08

   Astazi  a  avut  loc    în aula Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”,   Conferinţa “Proiect de Ţară”,  prilej cu  care  a  avut  loc  si  lansarea cărţii “Cumpăna României”   scrisa  de  prestigiosul  domn  CALIN  GEORGESCU.


                            


 

Citeşte mai mult...
 
ARTA RAZBOIULUI PSI - o carte de actualitate PDF Imprimare
Vineri, 23 Septembrie 2016 10:46
                  
      In Atacul PSI. MAGIA ESTE O FORMĂ DE PLATA KARMICĂ. Dincolo de ceea ce ni se întâmplă rău, nu trebuie să uităm că nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu şi că dacă El îngăduie asta o face dintr-un motiv foarte serios. De  cele mai multe ori sunt complexe de motive.
     Unul este ispăşireapăcatelor Karmice sau din viaţa actuală, iar acum se produce o purificare spirituală a poporului român.
Magia, atacul PSI, sunt forme de ispăşire rapidă. Ţi-ar trebui vreo 40-50 de ani ca să faci un atac cerebral! O sabie în cap, un cuţit de lumină sau un infarct produs pe păpuşă îmbrăcată cu hainele tale rezolvă problema mai repede şi la orice vârstă.
    Capacitatea de regenerare şi însănătoşire a individului diferă de la tineri la bătrâni.
    Aşa că tuturor celor care au probleme de magie le recomand să:
Citeşte mai mult...
 
Concert de percuție al Ansamblului ICon Arts Percussion Group la Casa Universitarilor! PDF Imprimare
Miercuri, 13 Aprilie 2016 10:39

                 

    Universitatea din București te invită să pornești într-o călătorie vibrantă pe ritmuri de percuție alături de Ansamblul ICon Arts Percussion Group care va susține pe 20 aprilie 2016 un concert din cadrul turneului național desfășurat în mai multe orașe din țară. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00 la sala de concerte a Casei Universitarilor din București (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moş).

    Ansamblul ICon Arts a luat ființă în anul 2007 la inițiativa maestrului internațional Mircea Ardeleanu, în urma cursurilor de vară din același an, desfășurate la Sibiu. Imediat după înființare, trupa s-a bucurat de succes, fiind prezentă pe diverse scene românești și europene, cât și la emisiuni radio pentru recitaluri live.

 

Citeşte mai mult...
 
LANSAREA OFICIALĂ A SUBSCRIPȚIEI NAȚIONALE „CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” PDF Imprimare
Marţi, 12 Aprilie 2016 17:00

 

                               

      Ministerul Culturii a deschis în data de 8 aprilie conturile subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia Pământului”. În urma deciziei Guvernului României și a Ministerului Culturii, achiziția operei „Cumințenia Pământului” se va face printr-un efort conjugat al statului român și al cetățenilor, respectiv suma de 5 milioane de euro va fi alocată de Guvern și 6 milioane de euro vor fi colectate prin intermediul contribuțiilor voluntare ale persoanelor private și cele juridice.

            Achiziția operei „Cumințeniei Pământului” prin subscripție publică este unul dintre cele mai importante proiecte naționale care poate întări solidaritatea dintre stat și societate. Acțiunea comună propusă de Guvern și Ministerul Culturii constituie un efort important pentru protecția și salvarea patrimoniului național, la care sunt invitați să participe toți cei interesați de valorizarea operei lui Constantin Brâncuși. Astfel, sculptura lui Constantin Brâncuși, reprezentativă pentru debutul curentului modernist în artă în secolul XX și pentru întreaga sa operă, va fi accesibilă publicului larg și iubitorilor de artă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura