Total Media News

Film
Stolen, de vineri pe ecrane PDF Imprimare
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:16

       MediaPro Distribution prezintă Jaf contra cronometru, un thriller de acţiune unic, din 30 noiembrie la cinema. Cu Nicolas Cage şi Josh Lucas în rolurile principale, filmul poate fi vizionat în  cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

                                       

    Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage), are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent. Un thriller ameţitor care îi aduce laolaltă pe actorul Nicholas Cage şi pe regizorul Simon West, cel ce a semnat şi regia filmului Eroi de Sacrificiu 2. 

Citeşte mai mult...
 
Politica in cinema, Dorel Visan si o incursiune in culisele filmului „Evadarea”, la „Ca-n filme” PDF Imprimare
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:02

              În această săptămână, emisiunea „Ca-n filme” analizează filmele cu şi despre oameni politici, alegeri şi campanii electorale, pentru a afla cum sunt folosite acestea pentru manipularea publicului sau pentru a-l informa pe acesta că este manipulat de lumea politică. Ediţia de duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.20, de pe Digi24, va fi prezentată de actorul de teatru, film şi televiziune Ioan Andrei Ionescu, dintr-un loc inedit.

 

      În rubrica „Istorie cinema”, criticul de film Cristian Tudor Popescu, directorul festivalului Cinepolitica Copel Moscu şi specialistul în comunicare politică Antonio Momoc arată că atât în regimurile totalitare, cât şi în cele democratice, filmele despre politică au o tentă puternic manipulatoare.

Citeşte mai mult...
 
Noile animații Pixar PDF Imprimare
Duminică, 18 Noiembrie 2012 21:31

      De ieri este pe ecrane În căutarea lui Nemo 3D, iubita animație Pixar convertită în formatul 3D. Proiecțiile exclusiv dublate în limba română îți dau ocazia să-i transporți pe cei mai mici membri ai familiei în lumea albastră a oceanelor, iar nouă să ne întrebăm ce anume ne mai pregătesc animatorii de la Pixar. Află din materialul de mai jos despre noile proiecte ale multi-premiatului studio de animație.

                       

    De fapt, ideea acestui material ne-a venit datorită zvonurilor tot mai numeroase cum că în 2016 ne-ar putea aștepta o continuare a lui Finding Nemo.

De mult se știa că Pixar are în vedere un sequel pentru mega-succesul lor din 2003, dar iată că acum se pare că acesta și-a găsit un loc în programul următoarelor premiere ale studioului american.Până în 2016, Pixar mai pregătește încă trei filme, una dintre cele mai așteptate continuări din portofoliul lor, dar și două producții originale.

Citeşte mai mult...
 
Castigatorul Leului de Aur la Venetia 2012, in deschiderea Festivalului International de Film Experi PDF Imprimare
Joi, 15 Noiembrie 2012 20:17

      Gala de deschidere BIEFF aduce  in premiera  in Romnia cistigatorul Leului de Aur de la Venetia, Pieta, semnat de controversatului regizor corean Kim Ki-duk  si va avea loc la Cinema Scala, marti, 20 noiembrie. Filmul e precedat de The Wholly Family, cel mai nou scurtmetraj al lui Terry Gilliam   cistigator al Premiului pentru cel mai bun scurtmetraj la Premiile Academiei Europene de Film.

                             

   Aclamat la scena  deschisa  dupa  premiera de la Venetia, Pieta de Kim Ki-duk este o relatare nuantat    despre vin , sacrificiu si   ispasire. Filmul spune povestea unui   barbat care  lucreza ca recuperator pentru o companie de mprumut financiar, amenintndu-i brutal pe cei creditati, pentru rambursare. Reunit pe neasteptate cu mama sa, care il abandonase la nastere, cruzimea protagonistului cedeaza in fata afectiunii materne si acesta renunta la slujba.

Totusi, faptele sale violente nu ramin  fara  consecinte: in mijlocul momentelor de apropiere si fericire cu mama, aceasta este rapita.

Citeşte mai mult...
 
Regizorul lui „În derivă 2”: „Un serial presupune o ordine pe care eu nu mi-am imaginat-o .... PDF Imprimare
Marţi, 06 Noiembrie 2012 18:45

        Începând de astăzi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, cel mai bun serial românesc din ultimii ani revine pe HBO.

         În derivă are un nou regizor, Constantin Popescu (Portretul luptătorului la tinereţe, Principii de viaţă), 35 de episoade, câteva nume vechi, dar şi câteva noi: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Tamara Creţulescu, Liliana Tofan, Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrache, Daniel Hurduc, Crina Semciuc.

 

      Pentru Constantin Popescu, care a filmat toate episoadele, cu excepţia primelor cinci, realizate în colaborare cu Adrian Sitaru, a fost o muncă de 4 luni, cinci zile din şapte. Un job full time în care marea provocare a fost să dinamizeze un serial al cărui format original înseamnă un tablou static, cu doi oameni vorbind în camera terapeutului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film