Total Media News

Companii
Transport intern si extern PDF Imprimare
Miercuri, 03 Februarie 2021 11:16

 

                                         Ar putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎مد GIBROM EXPRES DISTRIBUȚIE‎”‎

 

     Servlcllle oferite de

    GIBROM EXPRES DISTRIBUTIE SRL

  Gibrom Expres Distributie SRL a capatat experienta an de an, cu dorinta de a va asigura dumneavoastra, partenerilor nostri, calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier  pentru incarcaturi complete, intre 1,5 si 25 de tone, servicii de transport in grupaj, transport agabaritic, frigo, periculos(ADR), etc.

   Firma noastra dispune de un personal motivat, bine instruit si capabi/ sa va demonstreze ca  alegerea de a lucra cu noi este cea mai buna. Experienta echipei noastre in transportul rutier de marfuri, precum si clientii prezenti in portofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

   In acelasi timp, contractele si colaborarile cu un numar mare de transportatori verificati, peste   2500, ne dau posibilitatea sa va oferim, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier al rnarfurilor  pe care ni Ie incredintati. Primul avantaj pe care il oferim este accesul facil la 0 gama variata de mijloace de transport, cu sarcini utile de la 1,5 tone la 25 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice,
platforme, etc. Astfel, va putem satisface mult mai user, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos, necesitatile dumneavoastra de a transporta intern, comunitar sau extra-comunitar, marfurile   produse sau achizitionate.

 

Citeşte mai mult...
 
Lansarea lucrarii „Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2020”, editia nr. 18 PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 08:35

            

   Pe  16 decembrie 2020, a avut loc lansarea lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România 2020”, ediţia nr. 18, realizată de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

   Lucrarea reprezintă cea mai aprofundată analiză a sectorului IMM din România ce prezintă situația de ansamblu a mediului de afaceri în anul 2020, impactul COVID, dificultățile cu care se confruntă IMM-urile, nevoile și sursele lor de finanțare, modalitatea în care inovează, intenția de accesare de fonduri nerambursabile sau criteriile de care țin cont în alegerea partenerului de business, constituind baza pentru propuneri de strategii cu privire la viitoarele direcţii de susţinere şi dezvoltare ale mediului de afaceri românesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Investiţiile nete realizate în economia naţională, în creştere cu 0,7%, în primele 9 luni PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Decembrie 2020 13:34

Investiţiile nete realizate în economia naţională în primele nouă luni ale anului în curs au însumat 68,880 miliarde de lei, în creştere cu 0,7% comparativ cu perioada similară din 2019, peste jumătate din ele fiind realizate în sectorul construcţiilor noi, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În trimestrul III din 2020, investiţiile nete realizate în economia naţională au însumat 27,195 miliarde de lei, în scădere cu 0,7%, comparativ cu trimestrul III din 2019.

INS precizează că în trimestrul III 2020 a fost consemnată o scădere la utilaje (inclusiv mijloace de transport) cu 10,2%. Creşteri s-au înregistrat la lucrări de construcţii noi, cu 4,9%, şi la alte cheltuieli, cu 3,9%.
Citeşte mai mult...
 
Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. PDF Imprimare
Miercuri, 30 Septembrie 2020 11:34

   Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. lei în S1/2020 cu un profit net de 3,5 mil. lei

   Producătorul de mase plastice Promateris (denumire schimbată din Prodplast în vara anului 2020) a încheiat primul semestru al acestui an cu afaceri de 53 mil. lei, plus 40% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în timp ce profitul net s-a dublat la 3,5 mil. lei, arată datele din raportul publicat la bursă.

Creşterea cifrei de afaceri se datorează în mare măsură vânzărilor către Biodeck SA, în valoare de 31.843.979 lei, respectiv 59,06% din cifra de afaceri totală, se arată la bursă. Promateris menţionează în raport că are creanţe în termenul de plată de la Biodeck 15,9 mil. lei, reprezentând venituri din vânzare produse specifice 15,7 mil. lei lei şi venituri servicii închiriere de circa 160.000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Eurostat: Bulgaria şi România, cea mai redusă utilizare a comerţului electronic din UE PDF Imprimare
Marţi, 22 Septembrie 2020 10:10

    Mai mult de jumătate (60%) dintre adulţii din Uniunea Europeană cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani au folosit internetul pentru a comanda bunuri şi servicii în anul 2018, cel mai scăzut procent fiind în principal în Bulgaria, România şi sudul Italiei, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

    În rândul regiunilor NUTS 2 (Nomenclatorul unităţilor teritoriale de statistică) din UE, cel mai ridicat procent de cetăţeni care au făcut achiziţii online a fost în regiunile din Danemarca, Olanda şi Suedia, în fiecare din ele cel puţin trei sferturi dintre adulţi folosind internetul pentru a comanda bunuri şi servicii. Acest procent depăşeşte 85% în Utrecht (Olanda), 87% în Övre Norrland (Suedia) şi 86% în Hoevdstaden (Danemarca).

   În contrast, cel mai scăzut procent de cetăţeni care au făcut achiziţii online s-a înregistrat în regiunile Severen tsentralen (14%) din Bulgaria, Nord-Est (18%) şi Sud-Est (19%) din România, şi Yuzhen tsentralen (19%) în Bulgaria.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Companii