Total Media News

Companii
Cele mai mari companii din România PDF Imprimare
Joi, 31 Mai 2012 13:51

    Petrom a rămas în 2011 cea mai mare companie din România cu afaceri de aproape 4 mld. euro, însă în următorii ani se anunţă o luptă strânsă la vârf, în condiţiile în care compania de pe locul doi, producătorul Dacia, câştigă teren.


Ziarul Financiar a realizat pentru al şaptelea an consecutiv topul celor mai mari companii din România, pe baza datelor comunicate de firme sau a estimărilor proprii, care arată că primele zece firme în funcţie de cifra de afaceri au avut un rulaj de peste 19 mld. euro în 2011, adică 14% din PIB-ul României.

Citeşte mai mult...
 
ATV ROM PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 17:30

              In 2006 aparea in lumea auto-moto din Romania, o companie mica, dar ambitioasa:

                           ATVROM Extrem.

                                           

               Complexitatea si calitatea serviciilor oferite, spiritul vizionar alaturi de tendita de autoperfectionare au transformat-o in mai putin de doi ani in lider de piata incontestabil, avand exclusivitate la numeroase marci de prestigiu si avand reprezentante in toate orasele mari ale tarii.

Citeşte mai mult...
 
Romexpo a intrat în insolvenţă. Ce datorie au proprietarii PDF Imprimare
Vineri, 25 Mai 2012 19:17

Complexul expoziţional Romexpo a intrat în insolvenţă, la cererea unui creditor, firma Arsenoaiei şi Mătăşel Consulting.

                                 

Compania a cerut insolvenţa pentru neplata unei datorii de peste 180.000 lei reprezentând contravaloarea unor servicii de publicitate.

Citeşte mai mult...
 
FARMEXIM PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 15:43

     Prezentare  companie :


1990 – Se pun bazele FARMEXIM, prima companie de import si distributie de produse farmaceutice de pe piata romaneasca;

1998 – Farmexim implementeaza programul CROS, un sistem informatic client - server complet customizat, atat pentru uz intern, cat si pentru clienti si furnizor, care utilizeaza tehnologia Oracle;

                                                  

2003 – Compania primeste certificarea ISO 9001:2000, pentru implementarea sistemului de Management al Calitatii, in conformitate cu procedurile TÜV CERT ;

Citeşte mai mult...
 
Nokia – o istorie de la extaz la agonie PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:00

Nokia a fost pentru foarte mult timp cel mai important, puternic, dominant, relevant si concludent jucator din domeniul telefoanelor mobile. Fani sau nu, sunt convins ca toti sunteti de acord cu asta. Inca de pe vremea cand telefoanele erau mai degraba "carabile" decat mobile, Nokia dadea tonul si facea istorie.

 

In randurile de mai jos voi incerca sa atrag atentia asupra unor momente din trecutul Nokia si, mai ales, voi incerca sa subliniez cum compania finlandeza a reinventat roata urmand ca multi ani mai tarziu "sa faca pana".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 29 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii