Total Media News

Companii
Nokia începe oficial dezvoltarea fabricii de producţie în Vietnam PDF Imprimare
Luni, 23 Aprilie 2012 15:22

 

Într-o ceremonie oficială de astăzi, Nokia a dat  startul  de dezvoltare a facilitatii  de producţie în Vietnam, pentru a servi cererii tot mai mare de telefoane mobile din întreaga lume.


                        

 

   La  Eveniment    au  fost  prezenti   peste  200  de  invitati , printre care  :secretarul  Comitetului Central al Partidului, vicepreşedinte al Adunării Naţionale din Vietnam, Nguyen Thi Kim Doamna Ngan, ministru al Ministerului Ştiinţei şi Tehnologiei din Vietnam, Nguyen domnul Quan, ambasadorul Finlandei la Vietnam, Kimmo Lähdevirta; şi mari oficiali de rang de la autorităţile centrale şi de Bac provincia Ninh.

Citeşte mai mult...
 
Coffee Lovers Event la Romexpo PDF Imprimare
Vineri, 20 Aprilie 2012 14:36

Pentru prima dată în România, Scae România în parteneriat cu Romexpo şi CCIR organizează în perioada 2-5 mai 2012 primul Salon Internaţional de Cafea. Evenimentul dedicat exclusiv cafelei îşi propune să aducă împreună producătorii şi importatorii de cafea şi produse conexe, naţionali şi internaţionali. În cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri şi conferinte legate de acest segment de piaţă.

                                        Scae
Suprafaţa de desfăşurare din cadrul Romexpo, pavilionul C6, este de aprox. 2500 mp, iar spaţiul este împărţit în trei zone: de competiţie, dispuse de jur-împrejurul pavilionului, de expozanţi, în centru, şi Scae Coffee Village, unde firmele îşi vor expune şi vinde produsele. Spaţiul cuprinde un număr de aprox. 50 de standuri, iar gradul de ocupare în prezent este de 65 %. Costul per mp este de 50 euro+TVA.

Citeşte mai mult...
 
Imaginea in fata clientilor conteaza PDF Imprimare
Joi, 05 Aprilie 2012 14:31
De ce  TACLUS CONSULTING    //   Why TACLUS CONSULTING

                               

     Imaginea în faţa clienţilor contează de la prima întâlnire.
Concordanţa între ce spui şi “cum te prezinţi” este esenţială în continuarea unei colaborări de lungă durată. Respectul arătat de clienţi este o consecinţă firească.
Citeşte mai mult...
 
Super Shopping Day la Fashion House Outlet Centre PDF Imprimare
Joi, 05 Aprilie 2012 08:19

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din România, vă invită să luaţi parte la Super Shopping Day, sambata, 7 aprilie când veţi putea beneficia de reduceri de până la 90% din preţul iniţial al brandurilor preferate, multe alte oferte speciale si de un program de cumpărături prelungit până la ora 24:00.

                             

„A devenit o traditie la Fashion House ca inainte de sarbatori sa oferim vizitatorilor nostri ocazia să reînnoiască garderoba întregii familii cu un efort financiar minim, într-un maraton de 14 ore de cumparături eficiente”, declară Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Citeşte mai mult...
 
Casa de Vinuri Pietroasa a facut cerere de intrare in insolventa PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Martie 2012 07:27

Casa de Vinuri Pietroasa SRL a depus, pe 23 martie 2012, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de intrare în insolvenţă, acceptată în urmă cu două zile de instanţă.

                              

La începutul acestei săptămâni, Tribunalul Constanţa a aprobat cererea de intrare în insolvenţă a producătorului Murfatlar.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii