Total Media News

Companii
Made in Romania-branduri romanesti pe care strainii le adora PDF Imprimare
Marţi, 27 Martie 2012 08:15

Piata romaneasca este saturata de branduri importate, fie ca vorbim despre cosmetice, produse alimentare, vestimentatie, produse electrocasnice…si lista poate continua. In afara insa, sunt produse romanesti foarte apreciate de catre straini. De la americani si italieni, tot mai multi straini incep sa aprecieze produsele autohtone, atat pentru calitatea lor, cat si pentru autenticitate si creativitate.

 

Musette, I.D.Sarierri, Irina Schrotter, Maria Lucia Hohan, GerovitalFarmec sunt doar cateva exemple, iar recent, si produsele alimentare, autoturismele si elctrocasnicele au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate: magiunul de Topoloveni, Eugenia, ROM, Dacia, Arctic.

       

Citeşte mai mult...
 
Unul dintre principalii producatori de vin din Romania a intrat in insolventa PDF Imprimare
Luni, 26 Martie 2012 15:08
  

Tribunalul Constanta a aprobat cererea de intrare in insolventa a companiei Murfatlar Romania, unul dintre principalii producatori locali de vin.

 

                           
	Unul dintre principalii producatori de vin din Romania a intrat in insolventa
"Gradul lent de recuperare a banilor din piata, caracteristica generala a mediului de afaceri in aceasta perioada, are ca principal efect lipsa de lichiditati, facand dificila achitarea datoriilor exigibile", se arata intr-un comunicat al companiei.
 
Citeşte mai mult...
 
RADIOCOM lansează serviciile de Determinare a densităţii şi intensităţii câmpului electromagnetic PDF Imprimare
Joi, 15 Martie 2012 14:18

Oriunde în România, începând cu data de 15 martie 2012, RADIOCOM oferă soluţii profesionale de măsurare a nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic folosind aparatură certificată.

                                

Ce înseamnă Determinarea densităţii şi intensităţii câmpului electromagnetic?

Determinarea densităţii şi intensităţii câmpului electromagnetic este un serviciu prin intermediul căruia clienţii potenţiali ai RADIOCOM au  posibilitatea de a beneficia de efectuarea de măsurători ale nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic în interiorul unei incinte indicate de către aceştia.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul şterge datoria uriaşă pe care CFR o datorează bugetului PDF Imprimare
Luni, 12 Martie 2012 09:00

Guvernul va anula datoriile CFR SA de la finele anului trecut către buget, în sumă de 3,99 miliarde lei (aproximativ 917 milioane euro) prin conversia în acţiuni.

                                     

Acestea vor fi preluate de Ministerul Transporturilor ca unic acţionar.

Citeşte mai mult...
 
AVON a implinit 15 ani de activitate in Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 09:36

AVON Cosmetics, cea mai mare companie in sistem de vanzari directe din lume, implineste 15 ani de activitate pe piata cosmeticelor din Romania.

                  

AVON a investit pentru prima oara in Romania in 1999, odata cu deschiderea primului Centru Operational din Tunari, o etapa importanta in dezvoltarea business-ului local.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii