Total Media News

Companii
Deep Design Concept PDF Imprimare
Marţi, 16 August 2016 11:37
  •           
  •     Aparatura noastra si puterea de creare a modelelor impreuna cu imaginatia si dorintele clientilor reprezinta tot ceea ce avem nevoie ca sa satisfacem dorintele celor care ne calca pragul. Finalizarea unui proiect de buna calitate creaza o legatura stransa intre noi si client, dar pune si bazele unei increderi crescute in atelierul nostru. Reclama pe care ne-o propunem sa o facem este bazata pe reactia plina de satisfactie a clientului care a iesit de la noi de pe usa cu ceea ce s-a dorit. 
  • Taiere si gravura in ABS. Un material din domeniul plasticelor in diferite nuante, cele mai cunoscute fiind auriu si argintiu. Aplicatiile in care se folosesc sunt signalistica pentru hoteluri, birouri, firme, dar si invitatii special, carti de vizita.
  •      Gravura de suprafata pe suport de lemn, dar si materiale plastice: plexiglass, ABS, stiplex, policarbonat compact, PVC, carton. Acest tip de gravura este facuta direct cu un format .jpg fara necesitatea vectorizarii fotografiei. Gravura se poate face poate face dupa o poza a clientului, ceva gasit pe internet dupa dorintele clientului pe suport de material din stocul nostru sau pe suportul clientului: blaturi de mese, scaune, tocuri de ochelari, cutii, etc. cu precizarea ca obiectul trebuie sa incapa intr-un format de 50/70 cm si 25 cm inaltime.
Citeşte mai mult...
 
Producătorul apei minerale Bilbor a intrat în faliment PDF Imprimare
Duminică, 05 Iunie 2016 13:42


         

     Conform  MEDIAFAX ,Bilbor Mineral Water, producătorul apei minerale Bilbor, a intrat în faliment la aproximativ un an după ce şi-a cerut insolvenţa.

"Administratorul judiciar nu a fost aprobat şi nici unul dintre subiectele îndreptăţite nu a depus un plan de reorganizare şi desemnarea subscrisei în calitate de lichidator judiciar provizoriu", se arată într-un raport de pe Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Acţionarul majoritar al companiei este United Romanian Brewers Bereprod, producătorul berii Tuborg.

 

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică dedicată exploatarii industrială a apelor minerale naturale Borsec PDF Imprimare
Vineri, 03 Iunie 2016 08:20

 

                   

 

     În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de 30 mai 2016, Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint dedicată împlinirii a 210 ani de exploatare industrială a apelor minerale naturale Borsec.

Caracteristicile monedei sunt următoarele:

  • Valoare nominală: 10 lei
  • Metal: argint
  • Titlu: 999‰
  • Formă: rotundă
  • Diametru: 37 mm
  • Greutate: 31,103 g
  • Calitate: proof
  • Cant: zimțat
Citeşte mai mult...
 
Profitul net al Orange România a scăzut cu 35% în 2015 la 262 mil. lei. PDF Imprimare
Marţi, 31 Mai 2016 16:24

   

           

 

    Profitul net al Orange România a scăzut cu 35% în 2015 la 262 mil. lei, desi veniturile au crescut cu 6% revenind după 5 ani peste pragul de 1 mld. euro

    Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 4,585 miliarde de lei, în creştere cu 6% faţă de anul precedent, conform datelor oficiale raportate de companie.

Operatorul revine astfel din nou la un business anual de peste 1 miliard de euro, atins pentru ultima oară în 2009. Orange a intrat în clubul miliardarilor în euro în 2006, când afacerile au ajuns la 1,082 mld. euro. Subsidiara gigantului francez Orange a înregistrat cel mai ridicat nivel al businessului în 2008 (1,311 mld. euro).

 

Citeşte mai mult...
 
Fraţii Micula au de luat 200 milioane euro de la statul roman PDF Imprimare
Luni, 29 Februarie 2016 08:12


               


     Conform  MEDIAFAX, Fraţii Ioan şi Viorel Micula, proprietarii European Food, au câştigat definitiv procesul intentat statului român la ICSID, Curtea de Arbitraj de pe lângă Banca Mondială, şi trebuie să primească despăgubiri de peste 200 de milioane de euro, a declarat, pentru MEDIAFAX, omul de afaceri Ioan Micula.

     "Vineri seară s-a dat la Washington decizia în cererea de annulment (acţiunea în anularea hotărârii arbitrale , n.r.) făcută de România împreună cu Comisia Europeană împotriva rezultatului în procesul de la ICSID şi toate cererile României şi Comisiei Europene au fost respinse. Decizia este finală, iar statul nu mare are altă cale de atac pentru anularea deciziei. (...) Decizia este executorie în toate ţările care intră sub competenţa ICSID", a spus, sâmbătă pentru MEDIAFAX, Ioan Micula.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii