Total Media News

Companii
Grupul Petrom: rezultatele pentru ianuarie – martie 2012 PDF Imprimare
Joi, 10 Mai 2012 07:39
  • EBIT CCA excluzand elementele speciale a crescut cu 38% fata de T1/11, la 1.646 mil lei, datorita pretului mai mare al titeiului si aprecierii USD
  • Performanta operationala a fost potentata de managementul strict al costurilor si de nivelul sustinut al investitiilor, ce au insumat 1.148 mil lei, cu 515 mil lei peste nivelul investitional din T1/11
  •                      
  • Conditiile meteo nefavorabile au afectat volumul productiei: productia zilnica de titei si gaze a Grupului a scazut usor, la 184 mii bep, fata de 186 mii bep in T1/11; volumul vanzarilor consolidate de gaze naturale a crescut cu 5% comparativ cu T1/11
Citeşte mai mult...
 
ROMATUD COMEXIM SRL PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 12:25

          ROMATUD COMEXIM SRL   este  o  firma  cu  capital  integral  romanesc  ( un  IMM  )  ce  activeaza  in  domeniul  : vanzari  en gros  si en  detail  piese  si  accesorii auto  , si  servicii  ( Service  auto ).

              


Sediul  firmei  este  in  Bucuresti , sos. Vitan barzesti  nr.3 sector 4,

telef : 021 3344666, 0722 499 022


www.pieseauto1.ro
www.serviceauto-1.ro

www.bateriiauto.com

www.uleiauto.ro

 
Armelle are o nouă identitate vizuală PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 12:50

Armelle are o nouă identitate vizuală pentru a marca una din etapele principale de evoluţie.

                  

Noua identitate de brand ia naştere cu un nou logo, concept ce se propagă atât în materialele noi de print cât şi în redesignul magazinului online.


Armelleare o nouă identitate vizuală pentru a marca una din etapele principale de evoluţie. Ajunşi la maturitate, am decis atingerea unor standarde internaţionale, aducând pe piaţa românească a companiilor Bio o imagine profesională destinată consumatorilor, din ce în ce mai atenţi la calitatea produselor cosmetice de îngrijire corporală pe care le folosesc.
Citeşte mai mult...
 
Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice PDF Imprimare
Joi, 26 Aprilie 2012 15:26

Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201 cu auto-focus, usor, rapid, fiabil, plug & scan, ideal pentru citirea prescriptiei (retetei) electronice in farmacii, este disponibil acum in Romania la distribuitorul oficial Best Delivery Impex.

                                        

Opticon, lider in designul, dezvoltarea, productia de cititoare coduri de bare si data collectors Auto ID, lanseaza in Romania noul model de cititor coduri de bare 2D OPI 3201, prin distribuitorul oficial Best Delivery Impex.

Citeşte mai mult...
 
Falcon Electronics lanseaza Cobra 29 LX EU, statia radio CB cu diagnoza inclusa si reglaje facile PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2012 09:10

. Falcon Electronics, lider naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto din România, lansea cel mai nou model de staţie radio CB de la Cobra, modelul aniversar CB 29 LX EU, aşteptat cu entuziasm de către toţi şoferii profesionişti din România.

                        

Noul model Cobra 29 LX EU este primul produs din industrie care are inclusă funcţia de auto-diagnoză, ce permite testarea puterii de emisie, starea antenei şi voltajul bateriei, în vederea realizării reglajelor pentru o funcţionare optimă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 30 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii