Total Media News

Financiar
BCR a primit fonduri de 490 milioane lei în cadrul programului Prima Casă PDF Imprimare
Luni, 16 Februarie 2015 16:54

 

                                                    

    Banca Comercială Romană (BCR) a obţinut un plafon de 490 milioane lei în cadrul programului Prima Casă.

   Sumele pot fi folosite la achiziţia oricarui tip de locuinţă prin programul Prima Casă.

    BCR estimează că va acorda peste 7.500 de noi credite Prima Casă.

    “BCR a primit un plafon în valoare de 490 milioane lei pentru acordarea de garanţii în cadrul programului Prima Casă 7. Preconizăm că vom utiliza integral plafonul alocat si vom avea nevoie de plafon suplimentar spre sfarşitul anului”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

BCR a acordat deja în cadrul programului Prima Casa 6 aproximativ 6.000 de credite, iar de la începutul programului şi până în prezent, circa 38.000 de credite, în valoare de peste 6,3 miliarde lei.

Citeşte mai mult...
 
Credit Europe Bank reduce joi dobânzile la creditele în franci elveţieni prin actualizarea LIBOR PDF Imprimare
Miercuri, 04 Februarie 2015 17:13

                                                      

      Credit Europe Bank va reduce joi dobânzile la toate creditele în franci elveţieni cu dobândă variabilă, prin actualizarea anticipată a indicelui LIBOR valabil miercuri, 4 februarie, măsura fiind aplicată până la următorul termen de revizuire prevăzut în fiecare contract, a anunţat banca.

     "Înţelegem impactul economic al evoluţiei recente a cursului de schimb al CHF asupra clienţilor noştri şi suntem preocupaţi de găsirea de soluţii pentru susţinerea lor în faţa consecinţelor unui mediu valutar volatil", au transmis oficialii Credit Europe Bank România într-un comunicat.

     Astfel, rata dobânzii se va reduce pentru toate creditele în franci elveţieni cu dobândă variabilă, inclusiv pentru cele aflate în perioada de restructurare, prin actualizarea indicelui LIBOR (luat în calcul la stabilirea dobânzii pentru creditele în franci elveţieni, alături de marja băncii) valabil la 4 februarie, care este cotat la -0,869% pentru termenul de trei luni şi la -0,76% pentru termene de şase luni.

 

Citeşte mai mult...
 
Unele bănci elveţiene cer dobânzi clienţilor pentru depozitele în franci PDF Imprimare
Vineri, 23 Ianuarie 2015 11:00

                    

     Tot mai multe bănci elveţiene au început să perceapă dobânzi clienţilor pentru depozitele sau conturile în franci, după ce Banca Naţională a Elveţiei a decis să ceară bani pentru depozitele instituţiilor financiare, relatează Bloomberg.

   Credit Suisse Group a anunţat că intenţionează să impună dobânzi clienţilor instituţionali şi companiilor mari pentru unele active, iar UBS analizează o măsură similară.

    Cea mai veche bancă din Geneva, Lombard Odier, a început joi să taxeze conturile în numerar pe care nu le administrează şi a căror valoare este de peste 100.000 de franci elveţieni (116.000 dolari). Banca a precizat că dobânda va fi de 0,75%, la acelaşi nivel cu dobânda la depozitele la vedere impusă săptămâna trecută de Banca Naţională a Elveţiei, care a intrat joi în vigoare.


Citeşte mai mult...
 
BCR – 12 luni de relaţie tranzacţională gratuită cu BCR pentru start-up-uri PDF Imprimare
Luni, 19 Ianuarie 2015 19:26

       BCR – 12 luni de relaţie tranzacţională gratuită cu BCR pentru start-up-uri

 

                               

·         cost ZERO la deschiderea şi administrarea lunară a contului

·         cost ZERO la administrarea cardului de debit în lei

·         cost ZERO pentru administrarea serviciului de internet banking - Click/Business 24 Banking BCR

·         cost ZERO la tranzacţiile în lei domestice prin Click 24 Banking BCR, cu excepţia comisioanelor TransFond/BNR

·         cost ZERO pentru serviciul BCR SMS Alert

·         cost ZERO la încasările prin ordine de plată

 – Banca Comerciala Romana (BCR) sprijină firmele nou înfiinţate printr-o ofertă specială de costuri – comisioane ZERO pentru o perioadă de 12 luni de la începerea efectivă a activităţii.

Citeşte mai mult...
 
Soluţiile pentru creditele în franci elveţieni trebuie găsite între bănci şi debitori PDF Imprimare
Vineri, 16 Ianuarie 2015 19:49


                       

    Băncile trebuie să evalueze individual cazurile pentru creditele în franci elveţieni şi să găsească soluţii împreună cu fiecare client în parte, aşa cum Banca Naţională a "încurajat întotdeauna" instituţiile de credit, a declarat vineri pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

   "Banca Naţională a încurajat întotdeauna soluţiile individuale, de la caz la caz, discuţii între debitor şi bancă, cred că este primul aspect de care trebuie ţinut cont şi, dacă este să vorbim de soluţii de sistem, trebuie să nu vorbim de una discriminatorie în raport cu ceilalţi debitori în alte valute", a afirmat Suciu.

   El a arătat că băncile sunt cele care trebuie să-şi evalueze cazurile cu probleme şi să găsească soluţii, în concordanţă cu capacitatea lor de a răspunde la această situaţie.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 42 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie