Total Media News

Financiar
Încasările bugetare sunt 100,01% la 8 luni ? PDF Imprimare
Luni, 15 Septembrie 2014 21:04

    Conform  MEDIAFAX ,programul de încasări bugetare a fost realizat în proporţie de 100,01% după primele opt luni, a spus luni premierul Ponta, el explicând totodată că programul este "o viziune optimistă" care de obicei îi aparţinea fostului secretar de stat din Finanţe Gheorghe Gherghina, care "vedea totul crescând".


             

    "Faimoasele încasări la buget, despre care toata lumea vorbeşte mai mult sau mai puţin în cunoştinţă de cauză, pe primele opt luni (sunt-n.r.)100,01% din program, programul fiind acea previziune optimistă a domnului Gherghina, de obicei era, care vedea totul crescând. De data asta chiar a crescut, Slavă Domnului, iar faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, este o creştere semnificativă", a spus Ponta, la Ministerul Finanţelor, cu ocazia lansării aplicaţiei "Spaţiul Privat Virtual", sistem on-line prin care contribuabilii vor putea intra în contact cu administraţia fiscală.

 

Citeşte mai mult...
 
BCR finanţează AFI Europe cu 32 de milioane de EUR PDF Imprimare
Miercuri, 10 Septembrie 2014 18:43

            Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 milioane EUR companiei AFI Europe pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3.


                            

 

    Finanţarea include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri "AFI Park 2" şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri "AFI Park 3".

   „În calitate de lider al sistemului bancar din România, BCR este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei. Suntem bucuroşi că am găsit partenerii potriviţi şi proiectul care ne-a permis să folosim expertiza noastră imobiliară. Mai mult decât atât, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livrează şi abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, Sef Departament Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

    AFI Europe operează în România din anul 2005, compania a dezvoltat şi gestionează "AFI Palace Cotroceni", cel mai mare şi cel mai dominant shopping mall din România şi printre cele mai mari mall-uri din regiunea ECE, AFI Palace Ploieşti, primul shopping center modern din Ploieşti, inaugurat ân Octombrie 2013 şi proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce în total pe piaţă peste 65.000 mp de spaţii de boriuri de calitate.


Citeşte mai mult...
 
Fitch a confirmat ratingul României şi a revizuit în scădere estimarea de creştere economică PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 19:35

     Fitch a confirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a României pe termen lung, în valută la BBB- şi în moneda locală BBB, menţinând astfel calificativul în categoria investment grade, şi a revizuit în scădere prognoza de creştere economică pentru acest an, de la 2,8% la 2,2%.


                                           


    Conform  MEDIAFAX  ,plafonul de ţară a fost confirmat la nivelul BBB+. Totodată, Fitch a reconfirmat perspectiva stabilă a ratingului datoriei guvernamentale a României.

    Agenţia a precizat că menţinerea ratingului României se datorează în primul rând aşeptărilor că România îşi va menşine ţinta de deficit bugetar pentru acest an de 2,2% din PIB şi va continua consolidarea fiscală în scopul atingerii obiectivului pe termen mediu privind deficitul structural de 1% din PIB.

    Deşi a revizuit în scădere creşterea economică pentru 2014, pe fondul rezultatelor sub aşteptări din prima jumătate a anului, Fitch prognozează o accelerare în perioada 2015-2016, la un nivel de 3% anual, în medie, inclusiv pe fondul reluării investiţiilor, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Finanţelor.


    Agricultura şi construcţiile au frânat creşterea economică atât în al doilea trimestru, cât şi la nivelul primelor şase luni din acest an, perioadă pentru care INS a calculat un PIB în creştere cu 2,4%, evoluţie susţinută de industrie şi impozite nete.

Citeşte mai mult...
 
NOUL Toyota AYGO 2014 - Go Fun Yourself ! PDF Imprimare
Vineri, 22 August 2014 15:04

   

                    Noua generatie a modelului Toyota Aygo

                 se lanseaza oficial si pe piata din Romania.

 

             

      Începând cu luna August 2014,  Noul Toyota Aygo se lansează pe piața din România  printr-o serie de evenimente locale, oferind tuturor posibilitatea de a testa în premieră noul model.

     Primul eveniment din această serie a avut loc la malul Mării Negre în locația Kazeboo Beach Mamaia în perioada 15-17 august. Următoarea oprire este la  Suceava – 18-24 august, urmat de Ploiești – 25-31 august, București – 1-7 septembrie, Bralia 12-14 septembrie, Constanța – 15-21 septembrie, Pitești – 22-28 septembrie, Iași – 29 septembrie – 5 octombrie, Cluj – 6-12 octombrie și Timișoara - 13-19 octombrie. 

    Noul Aygo  - vine cu o abordare unică a companiei Toyotaîn segmentului A:

·         design spectaculos, inspirat de cultura tinerilor japonezi

·         personalizabil, pentru a fi cu adevărat unic

....................................

Citeşte mai mult...
 
Creditul de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT BCR PDF Imprimare
Vineri, 22 August 2014 14:19

        

                     

        E mai ușor să-ți pui planurile în aplicare fără chitanțe și facturi de justificare cu creditul de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT BCR.


      Avantajele creditului de nevoi personale cu ipotecă

  • Foloseşti banii din credit cum vrei, fără să dai explicaţii
  • Ai posibilitatea refinanţării creditelor contractate anteriorla BCR sau alte bănci
  • Creditul se acordă fără aport propriu
  • Ai dobândă fixă pe 5 ani
  • 0 risc valutar

În plus, ai o dobândă la credit cu 0,5 p.p. mai mică dacă ai deja salariul la BCR sau alegi sa vii cu salariul la BCR!

Citeşte mai mult...
 


Pagina 45 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie