Total Media News

Financiar
Maşini de lux printr-o tombolă a bonurilor fiscale in Grecia PDF Imprimare
Marţi, 22 Aprilie 2014 12:01

     Statul elen va organiza o tombolă la care populaţia poate participa cu bonurile fiscale primite pentru cumpărături, premiile urmând să includă mai multe maşini de lux, printre care zece Ferrari, precum şi mai multe modele Lamborghini, Porsche, Jaguar şi Mercedes.

                 

   Programul autorităţilor de la Atena are ca scop combaterea evaziunii, iar premiile vor fi acordate pe parcursul verii prin extrageri săptămânale, scrie presa elenă, citată de portalul GreekReporter. Statul a intrat în posesia maşinilor în perioada crizei financiare, inclusiv prin confiscarea acestora de la evazionişti bogaţi.

Citeşte mai mult...
 
BCR elimină comisioanele OUR garantat pentru plăţile în valută către bănci din cadrul Grupului Erste PDF Imprimare
Luni, 14 Aprilie 2014 14:16

   Banca Comercială Română (BCR) a eliminat, recent, comisionul OUR garantat care se aplica pentru operaţiunile de plăţi indiferent de valută, iniţiate către beneficiari ce deţin conturi în bănci din cadrul Erste Bank Group.

                     

   Comisionul OUR este modalitatea de comisionare aferentă tranzacţiilor în valută potrivit căreia comisioanele tuturor băncilor de pe traseul plăţii sunt suportate de către ordonator. Comisionul OUR garantat exclude posibilitatea decontării ulterioare a eventualelor comisioane. Comisionul plăţii este acum suportat de ordonator o singură dată, la efectuarea plăţii.

Eliminarea comisionului OUR garantat se aplică pentru operaţiunile de plăţi iniţiate către beneficiari ce deţin conturi în urmatoarele bănci:

Citeşte mai mult...
 
Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca PDF Imprimare
Vineri, 28 Martie 2014 22:08

           Banca italiana Intesa Sanpaolo a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata, luand in calcul inclusiv "acorduri cu alti jucatori internationali".

                                          

Venitul operational al Intesa Sanpaolo in Romania a stagnat la 47 milioaneeuro, in timp ce costurile operationale au scazut cu 8,8%, la 30 milioane euro.Astfel, profitul operational a urcat cu 21,6% fata de 2012, la 16 milioane euro, potrivit unei prezentari publicate vineri de banca italiana.Banca a inregistrat in Romania o pierdere inainte de taxe si amortizarea fondului comercial si a altor active intangibile de 37 milioane euro, mai mare cu 48% fata de rezultatul negativ din 2012, scrie Mediafax.

Sediul secundar al Intesa Sanpaolo Bank din Bucuresti a fost relocat in cladirea Art Business Center, situata pe strada Nicolae Caramfil, incepand din data de 24 martie 2014.Relocarea sediului secundar in zona de nord a Capitalei a intervenit in contextul nevoilor in crestere de spatiu suplimentar si de reunire in aceeasi incinta a diferitelor subsidiare si puncte de lucru. 

Citeşte mai mult...
 
Cei cu venituri din chirii care nu au primit decizia de impunere cu 5,5% CASS trebuie sa plateasca PDF Imprimare
Joi, 27 Martie 2014 23:12

     Persoanele care obţin venituri din chirii şi au primit de la Fisc în prima parte a anului decizii de impunere neactualizate cu contribuţia de 5,5% pentru sănătate, prevedere introdusă din 2014, ar trebui să-şi calculeze procentul din veniturile realizate şi să achite suma, potrivit unui director ANAF.

                                                    

"Ştiu că a existat o problemă, o mică întârziere în emiterea deciziilor privind contribuţiile la fondul de sănătate, este într-adevăr neplăcut pentru toată lumea, dar se poate face un calcul aproximativ, adică în momentul când un contribuabil are decizia de impunere poate să-şi calculeze un procent de 5,5% la venitul respectiv şi să se ducă să plătească", a declarat joi directorul general adjunct al Direcţiei Asistenţă Contribuabili în cadrul ANAF, Mihaela Huţanu.

Citeşte mai mult...
 
Project Morpheus PDF Imprimare
Miercuri, 19 Martie 2014 19:24

    Chiar dacă pare similar cu câteva dispozitive anterioare create de Sony, acesta este Project Morpheus, un

                

   Utilizatorii PlayStation 4 sau cei care stăteau în dilemă când vine vorba de achiziţia unei console next-gen, s-ar putea să fie foarte interesaţi de cea mai nouă lansare a celor de la Sony.

În cadrul târgului de gaming GDC 2014, japonezii au anunţat Project Morpheus, un headset în format prototip care, după spusele producătorilor, este rezultatul a trei ani de cercetare şi dezvoltare. Acesta este un instrument pentru realitate virtuală, iar preşedintele Sony a fost foarte mândru de realizarea companiei pe care o conduce, pe marginea acestui domeniu. ,,Nimic nu oferă un sentiment de imersiune mai bun decâr RV. RV a fost visul multor gameri încâ de la inventarea computerelor. Mulţi dintre noi la PlayStation am visat la RV şi la ce ar putea să însemne pentru comunitatea gamerilor.”

Citeşte mai mult...
 


Pagina 48 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie