Total Media News

Financiar
Clientii Romanian International Bank S.A. isi primesc PIN-urile aferente cardurilor prin SMS PDF Imprimare
Vineri, 06 Aprilie 2012 07:31

Clientii Romanian International Bank S.A. primesc Personal Identification Number (PIN) prin SMS.

                                       

          Acest nou serviciu a fost implementat din dorinta de a oferi clientilor RIB, posesori de carduri, conditii superioare de securitate si un grad ridicat  de rapiditate si confort.

          Serviciul Personal Identification Number (PIN) prin SMS foloseste o aplicatie de tip web2sms si aduce o imbunatatire considerabila a timpului in care un client Romanian International Bank S.A. isi poate obtine sau regenera codul PIN.

Citeşte mai mult...
 
Raport FMI: Ajustarea fiscală din România putea fi făcută mai gradual PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Martie 2012 07:40

FMI arată că acordul stand-by cu România derulat în perioada 2009-2011 şi-a atins obiectivele, contribuind la stabilitatea economică şi soliditatea sistemului financiar, potrivit unui raport de evaluare a programului convenit cu Guvernul român, prezentat recent de Fond.

                            

"În 2010 (la jumătatea anului - n.r.), Guvernul a introdus măsuri fiscale radicale pentru a combate efectele contracţiei economice, mai profundă decât se estimase, măsuri care ar fi contribuit la scăderea producţiei economice.

Citeşte mai mult...
 
Execuţia bugetului general consolidat în perioada 1.01 - 29.02.2012 PDF Imprimare
Marţi, 27 Martie 2012 07:43

Conform datelor operative, execuţia bugetului general consolidat pe luna februarie 2012, s-a încheiat cu un deficit de -2,7 miliarde lei, respectiv 0,44 % din PIB.

1. Veniturile bugetului general consolidat, în sumă de 29,3 miliarde lei au fost cu 6,6% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent în termeni nominali şi cu 0,1 p.p. ca pondere în PIB.

Citeşte mai mult...
 
Primul non-american la sefia Bancii Mondiale? PDF Imprimare
Duminică, 25 Martie 2012 09:34

Cu puține ore înainte de anunțarea candidaturilor pentru șefia Băncii Mondiale, se vorbește tot mai mult despre un prim președinte non-american al acestei instituții. 

                  

Trei țări în curs de dezvoltare, reprezentate în board-ul Băncii Mondiale, vor susține nominalizarea ministrului de finanțe nigerian, Ngozi Okonjo-Iweala, pentru fotoliul ocupat în prezent de Robert Zoellick.

 

Citeşte mai mult...
 
Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor sa dea Romaniei 306 milioane de euro nerambursabili PDF Imprimare
Joi, 22 Martie 2012 10:34

   România va primi 306 milioane euro drept finanţare nerambursabilă din partea autorităţilor din Norvegia, Islanda şi Liechtenstein, ca parte a programului de reducere a discrepanţelor sociale şi economice între ţările din Spaţiul Economic European (SEE).

                                   

     Finanţarea va fi acordată în baza a două memorandumuri semnate, miercuri,, la sediul Guvernului, de ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, şi reprezentanţii celor trei state finanţatoare, transmite Mediafax.România va beneficia astfel, în intervalul 2014-2020, de 190,75 milioane de euro prin Mecanismul Financiar SEE şi de 115,20 milioane de euro prin Mecanismul Financiar Norvegian.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 69 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie