Total Media News

Financiar
BRD a inregistrat un profit mai mare de şapte ori anul trecut fata de 2014 PDF Imprimare Email
Joi, 11 Februarie 2016 17:43


           


  Conform  MEDIAFAX ,profitul net al BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a crescut de aproape şapte ori anul trecut, de la 68 de milioane de lei în 2014 la 467 milioane de lei, ca urmare a diminuării cu 45,8% a costului riscului şi a reducerii cu 2,3% a cheltuielilor operaţionale, a anunţat, joi, banca.

   "Anul 2015 a fost influenţat de evoluţia pozitivă a două linii importante de afaceri - retail şi mari clienţi corporativi şi de trecerea pe creştere a veniturilor trimestriale. Pe viitor, BRD va continua să profite de oportunităţile de creditare în creştere şi va contribui la finanţarea economiei bazându-se pe modelul său de bancă universală, pe baza diversificată de clienţi şi sursele solide de finanţare", a declarat directorul general al BRD, Philippe Lhotte.

 

Citeşte mai mult...
 
Fitch confirmă ratingurile României PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 11:35     Fitch Ratings a confirmat ratingurile României la nivelul BBB- pentru datoriile pe termen lung în valută şi la BBB în cazul celor în monedă locală, cu perspectivă stabilă, datorită perspectivei economice solide, dar direcţia de relaxare fiscală din 2016-2017 reprezintă un risc.

     Ratingurile pentru datoriile negarantate în valută şi monedă locală au fost menţinute la BBB- şi BBB. Plafonul de ţară a rămas la nivelul BBB+, iar ratingul pentru datoriile pe termen scurt în valută la nivelul F3.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Finanțelor a publicat normele de aplicare a noului Cod Fiscal PDF Imprimare Email
Luni, 28 Decembrie 2015 21:00

             

    Din  Normele Metodologice de aplicare a Legii nr.227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

    Menționăm că aceste norme vin să clarifice prevederile Codului Fiscal fără a modifica în vreun fel regulile stabilite de acesta.
    Actualele norme insistă asupra unor exemple concrete cu privire la interpretarea unor prevederi ale Codului Fiscal susceptibile de neclarități.

    Primul capitol, „Dispoziţii generale”, clarifică ce se încadrează la „activități independente”, sfera și modalitatea de aplicare a metodelor utilizate la estimarea prețului de piață, pentru tranzacțiile între persoane afiliate. De asemenea, vine cu precizări despre tratamentul fiscal aplicabil în cazul reîncadrării formei unei tranzacții/activități de către autoritățile fiscale.

    Clarificări generale:

    Activitatea independentă versus activitatea dependentă este reglementată prin Codul fiscal și normele metodologice date în aplicarea acestuia astfel:

 

Citeşte mai mult...
 
Depozitele în lei la bănci în primele nouă luni au cel mai scăzut nivel de după criză PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 12:50

 

                                           

    Conform  zf.ro  ,Băncile aveau în primele nouă luni din acest an depozite în lei atrase de la popu­laţie şi companii în valoare de 164 miliar­de de lei (echivalentul a 37 mili­arde de euro), în scădere cu 16 miliarde de lei faţă de acelaşi interval de anul trecut.

    Astfel, economisirile în monedă naţională constituite în intervalul de timp ianuarie-septembrie au atins valoarea minimă a ultimilor şapte ani, adică după debutul crizei până acum, potrivit datelor BNR.

    Bonificaţia medie plătită de bancheri în intervalul ianuarie-septembrie 2015 a fost de 1,4% pe an, atingând un nou minim istoric.

 

Citeşte mai mult...
 
Cea mai mare bancă din Germania va trimite acasă 26.000 de angajaţi PDF Imprimare Email
Joi, 29 Octombrie 2015 19:06


            


   Conform  MEDIAFAX, Deutsche Bank va reduce numărul de angajaţi cu 26.000 până în 2018, prin concedieri şi vânzări de active, în cadrul strategiei co-directorului general John Cryan de îmbunătăţire a profitabilităţii, relatează Bloomberg.

    Cea mai mare bancă din Germania va desfiinţa aproximativ 9.000 de posturi, iar alţi angajaţi vor pleca din bancă în cadrul vânzărilor de active, a precizat joi instituţia financiară.

    Cryan, care în luna iulie a preluat funcţia de director general de la Anshu Jain, trebuie să restrângă cheltuielile, să îmbunătăţească rezervele de capital şi să inverseze declinul acţiunilor care a făcut ca Deutsche Bank să aibă cea mai slabă capitalizare de piaţă în rândul băncilor cu operaţiuni globale.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 46

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Economie