Total Media News

Financiar
Actiuni promotionale Raiffeisen Bank : Calatorii adevarati sunt premiati PDF Imprimare
Vineri, 11 Ianuarie 2013 11:52

                      Deja te gandesti la urmatoarea destinatie? 

             Ia-ti cardul de debit in euro, foloseste-l si alege-ti urmatoarea vacanta de neuitat! Poti castiga unul dintre cele 5 premii a cate 2000 de euro! Nu uita sa-ti iei cardul, foloseste-l si poti merge intr-o noua calatorie memorabila!

                                                            

Avantaje bune la drum:

  • Ai 0 taxe de conversie valutara in zona Euro.
  • Faci rezervari la hotelurile preferate din strainatate si cumparaturi in siguranta.
  • Daca ai pierdut cardul sau ti-a fost furat, il poti inlocui in regim de urgenta.
Citeşte mai mult...
 
Unitatile BCR sunt inchise simbata si duminica. Operatiunile pe internet si telefon, intrerupte PDF Imprimare
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:51

      Unităţile Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor avea program cu publicul sâmbătă şi duminică, întrucât banca va opri sistemul informatic de vineri, ora 21:30, până duminică, ora 18:00, pentru modernizare, iar clienţii nu vor putea utiliza serviciile de internet şi mobile banking.

                                       
           – Banca Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că, în perioada vineri 11.01.2013 ora 21:30  - duminică 13.01.2013 ora 18:00 a.c. va întrerupe sistemul informatic pentru derularea unor procese specifice care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Astfel, unităţile teritoriale nu vor avea program cu publicul în zilele de sâmbătă 12 ianuarie a.c. şi duminică 13 ianuarie a.c.

Oprirea sistemului informatic va afecta şi aplicaţiile care gestionează operaţiunile prin canale la distantă (Click şi Alo 24 Banking BCR, Business 24 Banking BCR, BCR Alert şi Tranzacţii Mobile), acestea nefiind operaţionale în această perioadă.

Citeşte mai mult...
 
Erste: Romania va avea o crestere economica de 1,1% in 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 21:37

       Conform estimarilor Erste Bank, economia Romaniei va creste cu 1,1% in 2013, aproape de media regiunii. Cu toate acestea, inca se mentin diferente considerabile intre economiile din tarile analizate.

    Astfel, este de asteptat ca Polonia sa inregistreze o crestere economica de 2,2%, in timp ce Turcia si Ucraina vor cunoaste cresteri de 4%, respectiv 3%.La polul opus se afla Ungaria si Cehia, unde s-ar putea inregistra usoare scaderi.

Citeşte mai mult...
 
Painea la negru. Cum a ajuns panificatia cea mai evazionista afacere din Romania PDF Imprimare
Joi, 27 Decembrie 2012 19:09

                         1 miliard de euro.

    Aceasta ar fi valoarea afacerilor la negru din sectorul de panificatie. A depasit toate domeniile evazioniste, de la carburanti la fructe si legume, plasandu-se pe primul loc in topul celor „negre” business-uri din economie.


     Cum a ajuns painea romanilor jucaria baietilor destepti, vedeti intr-o analiza DailyBusiness.ro

     Romanii consuma in medie, anual, 105 kilograme de produse de panificatie, in timp ce media europeana este de 75 de kilograme. Painea este pentru multi romani un aliment de baza. Avem o piata uriasa, ce valoreaza in prezent aproape 2 miliarde de euro, si asta in conditiile in care pretul painii la noi este cu aproape 40% mai mic decat media europeana si se situeaza la nivelul celui din Ungaria, Polonia si Cehia.

Citeşte mai mult...
 
Administrarea lunara a contului curent la BCR s-a scumpit cu 1 leu PDF Imprimare
Marţi, 25 Decembrie 2012 22:26
 

        Cei care au cont curent la BCR platesc din decembrie un comision de 4,5 lei pentru administrarea contului curent.

       De asemena, inchiderea unui pachet de cont curent poate costa 50 lei.

      Clientii care au doar cont curent la BCR vor plati din decembrie un comision de 4,5 lei pe luna, majorat cu 1 leu fata de nivelul anterior.

   Cei care au achizitionat un pachet de cont curent vor plati in continuare un comision unic pentru toate serviciile incluse, al carui nivel ramane neschimbat. In functie de varianta aleasa, banca percepe 4,5 lei, 8,5 lei sau 12,5 lei pe luna. Noua oferta de pachete a fost lansata in luna octombrie.

 

    Pe de alta parte insa, cei care beneficiaza de unul din cele 3 tipuri de pachete clasice de cont curent nu vor putea renunta la acestea in primele 12 luni de la achizitionare decat prin achitarea unui comision de inchidere de 50 lei.Noul tarif a fost de asemenea introdus din luna decembrie.

 

 

 

 

 

***  sursa  :

 


Pagina 59 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Financiar