Total Media News

Financiar


Care sunt cele mai solide banci din lume PDF Imprimare
Marţi, 07 Mai 2013 09:23

      Qatar National Bank, Oversea-Chinese Banking din Singapore şi Canadian Imperial Bank of Commerce  sunt  cotate  ca  cele  mai  solide  banci  din  lume 

 


  De altfel, băncile din Singapore şi cele din Canada domină topul celor mai solide bănci din lume. Dintre băncile care au subsidiare şi în România doar americanii de la Citi şi turcii de la Garanti sunt în top 20 cele mai solide bănci din lume.

 

Citeşte mai mult...
 
Isărescu: Romania intra intr-un ciclu de reducere a dobanzii; vestile din economie să nu il opreasca PDF Imprimare
Joi, 02 Mai 2013 21:42

      "La noi va urma un ciclu de reducere. Noi nu obişnuim să preanunţăm ce vom face în următoarea şedinţă, dar când vorbim de redeucerea pe toate palierele a indicatorilor cu care măsurăm inflaţia şi de reducerea anticipaţiilor inflaţioniste (...) Mesajul nostru este de intrare a României într-un cilcu de reducere a ratelor de dobândă. Am început cu coridorul pentru că rata de referinţă îşi diminuează mult din semnificaţie dacă transmisia nu este eficientă", a spus Isărescu la conferinţa de presă după şedinţa Consiliului de Adminsitraţie pe probleme de politică monetară.

 

      Guvernatorul BNR a explicat că scăderea inflaţiei se realizează mai repede decât s-a anticipat la începutul anului, cu minime istorice în februarie şi martie, şi cu o evoluţie similară chiar şi în aprilie, ceea ce va determina devansarea reducerii de dobândă, programată iniţial pentru a doua parte a anului.

Citeşte mai mult...
 
Ponturi pentru rambursarea imprumuturilor la cardul de credit PDF Imprimare
Luni, 15 Aprilie 2013 21:19

     Cardul de credit se poate transforma intr-un imprumut foarte scump, daca nu cunosti modul in care functioneaza. Cei care isi impun o disciplina financiara pot beneficia insa de imprumuturi fara dobanda.


     Conso.ro iti arata cum sa rambursezi sumele utilizate in modul cel mai eficient.

    Cardurile de credit au ca scop acordarea unei linii de credit clientului, pe care acesta o poate folosi in orice scop, oricand pe parcursul a 2-3 ani. Exista insa cateva avantaje suplimentare pe care aproape toate cardurile le ofera si care pot permite obtinerea de imprumuturi fara dobanda. Conditia este sa respecti regulile impuse de banca. Orice abatere duce la aparitia unor costuri semnificative. Conso.ro iti arata cum trebuie rambursate sumele de pe card cel mai eficient, in functie de tipul de tranzactie.         


      1.  Cumparaturi la comercianti

      Plata cumparaturilor cu cardul de credite este tranzactia recomandata in toate cazurile. Niciodata sa nu retragi numerar de la ATM, daca poti plati cu cardul de credit. Tranzactia nu are comisioane in aceste situatii si intotdeauna, vei putea beneficia de perioada de gratie, indiferent de banca emitenta.

Citeşte mai mult...
 
Promotii carduri la CEC Bank PDF Imprimare
Vineri, 12 Aprilie 2013 14:55

         E momentul sa-ti pregatesti din nou trusa de explorator! Ai grija sa nu uiti lucrurile esentiale: harta, camera foto, telefonul, busola si, bineinteles, cardul.

                                     

           Dar nu orice fel de card! Doar cardul tau MasterCard® de la CEC Bank te poate trimite in cea mai frumoasa vacanta!Vino la CEC Bank, achizitioneaza si activeaza orice card MasterCard pentru persoane fizice si poti castiga prin tragere la sorti* una din cele 6 vacante intr-un loc minunat din Romania! Iar daca te numeri printre primii 200 de utilizatori din fiecare etapa care activeaza prin tranzactii comerciale cardul achizitionat, primesti garantat 50 lei !

Citeşte mai mult...
 
Cum iti recuperezi banii dintr-un depozit daca banca da faliment PDF Imprimare
Joi, 11 Aprilie 2013 09:33

        Situatia bancilor din Cipru i-a facut pe clientii romani sa se gandeasca mai bine la economiile lor, iar unii chiar au inceput sa-si gestioneze banii astfel incat sa aiba depozite de cel mult 100.000 euro, suma garantata.

         Cum iti recuperezi banii din banca daca aceasta da faliment?
                                     
     In Romania, Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB) garanteaza depozitele deschise de persoanele fizice si de persoanele asimilate intreprinderilor mici si mijlocii la bancile membre.Plafonul de garantare este de 100.000 de euro, in echivalent lei, indiferent de moneda de constituire a depozitelor. Plafonul este acelasi in toate tarile Uniunii Europene. Oficialii FGDB considera ca depondentii bancilor cipriote aflate in Romania nu trebuie sa se ingrijoreze, ci sa aiba incredere in autoritatile locale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 54 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home