Total Media News

IT
Tastatura care combina tehnologia si... berea PDF Imprimare
Miercuri, 17 Octombrie 2012 19:10

   Ce va intampla daca vei combina 44 de cutii de bere cu cateva placi de dezvoltare Arduino si Raspberry PI? Iti spunem noi: obtii o tastatura creativa si ai parte de o interactiune incredibila a utilizatorilor ! Nu este vorba in nici un caz despre o tastatura obisnuita ci despre una construita din cutii de bere.

                               

       Ideea ne-a venit la Webstock 2012, cand Staropramen, sponsor al evenimentului, a dorit sa ofere o excursie la Praga unuia dintre participantii la eveniment, intr-o maniera inovativa. Astfel, Robofun Create a realizat o tastatura din 44 de cutii de bere, fiecare cutie reprezentand o tasta corespunzatoare unui caracter de pe o tastatura obisnuita. De fiecare data cand o cutie era atinsa, litera respectiva aparea pe ecranul la care era conectat sistemul.

Surpriza tuturor a fost fantastica. Fiecare persoana prezenta la eveniment a folosit tastatura pentru a se inscrie in concurs.

Citeşte mai mult...
 
Evolio lansează prima tabletă high quality sub 100 euro PDF Imprimare
Miercuri, 10 Octombrie 2012 12:57

 

                  Compania Televoice Grup lansează astazi Evotab 3, o nouă tabletă high quality de 7”.

 

                Uşoară şi ultraplată, Evotab 3, îndeplineşte perfect cerinţele utilizatorilor, la un preţ accesibil tuturor. Tableta PC Evotab 3 este echipată cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor în format Full HD.      

                      

             Calitatea materialelor folosite în producţie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice şi garanţia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-preţ. Versiune derivată din platforma Evotab Fun, tableta Evotab 3 este cea mai uşoară tabletă, având numai 310 g şi 9,5 mm grosime.

Citeşte mai mult...
 
Windows To Go: Cum sa creezi un stick cu Windows 8 Live PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 18:57

    O functie importanta din Windows 8 care a fost mentionata de cateva ori in treacat in diverse materiale poarte numele de Windows To Go, precum cafeaua la pachet. Dupa cum ii spune si numele, aceasta face referire la posibilitatea realizarii unui stick USB sau hard disk extern cu o instalare de Windows 8 ce poate fi rulata de pe aproape orice computer fara prea mari dificultati.

                               Cum sa-ti creezi un stick usb cu Windows 8 Live

        O astfel de metoda de rulare a unui SO am intalnit-o pentru prima oara in urma cu cativa ani pe vremea cand experimentam distributii de Linux complet functionale care rulau fara probleme de pe un CD/DVD, sau care se puteau instala fara probleme pe un stick. Si in cazul sistemul Windows XP au existat mai multe metode prin care se puteau crea stick-uri USB pentru a rula sistemul de operare de pe un mediu de stocare portabil. Din pacate niciodata nu a fost atat de usor ca acum sa creati un astfel de stick.

Citeşte mai mult...
 
De ce este asa scump iPhone 5: Utilitate, fita sau marketing genial? PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 18:32

   Casele si masinile se vand cu preturi maxim duble fata de costurile de productie, in timp ce la iPhone 5, raportul depaseste 3/1. De ce "prinde" atat de bine produsul lui Apple - pentru ca avem nevoie de el, sau pentru ca e cool si trendy?

 

    Costul de productie al celui mai scump model iPhone 5, cel cu memorie interna de 64 GB, este de numai 230 de dolari, in timp ce pretul de vanzare fara abonament ajunge la 849 de dolari in Statele Unite.  In Romania, acelasi produs va putea fi cumparat cu 4.299 lei (1.223 de dolari la cursul de azi), potrivit site-ului de specialitate iPhone5pret.com. O suma peste puterea medie de cumparare.   Desigur, operatorii de telefonie mobila vor comercializa gadget-ul la pachet cu abonamentul, facandu-l astfel mai ieftin.  

Citeşte mai mult...
 
Cum sa instalezi jocurile de pe Steam oriunde doresti PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 13:46

    Steam este cel mai popular magazin digital de jocuri pentru PC, insa nu toti cei care il folosesc sunt multumiti de modul in care acesta organizeaza jocurile. In loc sa ofere posibilitatea de a alege  folderul in care dorim sa instalam titlurile cumparate, acesta le baga pe toate la gramada in “steamapps”..

Ei bine, odata cu noul beta care adauga functionalitatea Big Picture, a fost adaugata si o optiune pentru dezvoltatori, care ofera posibilitatea de a instala jocurile in foldere alternative. Activarea acesteia este insa putin mai complicata pentru un utilizator fara cunostinte, asa ca am decis sa realizez acest scurt tutorial.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 48 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT