Total Media News

IT
Samsung iti permite sa vezi doua filme la acelasi TV PDF Imprimare
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:46

   Din cate se pare un ecran de 55 inci de la Samsung cu tehnologie OLED Multi View este tot ce-ti trebuie pentru a te uita cu sotia la film fara sa te certi. De ce aceasta este solutia? Pentru ca te poti uita la doua filme complet diferite.

                                 

   Desi conceptul de multi-view nu este complet nou si LG, Philips sau Sony il promoveaza de ceva timp in activitati de gaming, solutia Samsung este interesanta. Practic, vorbim de un panou capabil sa afiseze doua semnale video diferite intretesute, o aptitudine de care dau dovada toate televizoarele 3D. Ce este interesant la solutia Samsung consta in faptul ca te ajuta sa profiti de posibilitatea panoului de a afisa doua imagini diferite simultan pentru a afisa doua filme.

Citeşte mai mult...
 
FOTO: Lumia 820, primul smartphone Nokia cu Windows Phone 8 PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 16:07

    Cu cinci zile inainte de lansarea oficiala, a aparut prima fotografie cu un telefon ce pare a fi Nokia Lumia 820, unul dintre primele modele Windows Phone 8. Smartphone-ul va avea cel mai probabil un ecran mare de 4,3 inch.

                            

    Lumia 820 va fi disponibil in sapte variante cromatice: violet, albastru, gri, negru, alb, galben si rosu. Fotografia a post publicata astazi pe o retea de socializare de catre utilizatorul Evleaks.

Citeşte mai mult...
 
Daca ai Windows 8, NU INSTALA nimic FARA LICENŢA. Esti urmarit ... PDF Imprimare
Joi, 30 August 2012 21:14

   Nadim Kobeissi, un programator canadian independent, a sesizat existenta unei funcţii cel putin dubioase a sistemului Windows 8.

                   

   Aceasta permite sistemului de operare să notifice Microsoft de fiecare dată când utilizatorul instalează o aplicaţie nouă. Acest proces se realizează cu ajutorul funcţiei SmartScreen, care oferă celor de la Microsoft detalii complete despre aplicaţiile instalate.

Citeşte mai mult...
 
Evolio lanseaza primul GPS din Romania cu navigatie bazata pe conditii de trafic PDF Imprimare
Vineri, 24 August 2012 08:45

        Evolio lansează GPS -ul HI-Speed TRAFFIC , primul GPS disponibil în România cu navigație optimizată în funcție de trafic , bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware și software.

                             
   Noul GPS Evolio are un receptor de trafic integrat și se bazează atât pe sistemul wireless TMC ( Traffic Message Channel ) cât și pe noua soluție „on-board”, numită Intuitive Traffic Assistance .

Citeşte mai mult...
 
Samsung anunta un dual SIM cu linii de S III PDF Imprimare
Marţi, 21 August 2012 10:30

       Desi piata telefoanelor dual-SIM rareori a fost populata de terminale high-end, este placut sa vezi ca Samsung incearca sa ridice nivelul acestui segment de piata cu modele

promitatoare.

                       

        Galaxy S Duos este cel mai recent terminal anuntat de cei de la Samsung, capabil sa gazduiasca doua cartele SIM in acelasi timp. Noul terminal are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, o camera de 5 megapixeli si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 50 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT