Total Media News

IT
Descopera cel mai nou smartphone Allview ! PDF Imprimare
Luni, 06 August 2012 09:15

    Saptamana aceasta te invitam sa descoperi cel mai nou smartphone Allview. Cu ocazia prelansarii acestui telefon va oferim posibilitatea de a castiga pe pagina noastra de facebook Allview Mobile, un voucher de pana la 200 de lei care va putea fi folosit la achizitionarea telefonului.

                         

     Perioada de inscriere pentru castigarea voucher-ului este  31 iulie – 08 august 2012.

Citeşte mai mult...
 
ZyXEL NWD2205 – Un wireless mic, mic, mic… pe USB [REVIEW] PDF Imprimare
Duminică, 29 Iulie 2012 18:20

     ZyXEL NWD2205 este un adaptor wireless N pe USB, un dispozitiv care te poate salva de la multe batai de cap in configurarea unei retele, mai ales pe un sistem desktop.

                          

     Adaptoarele Wireless USB nu sunt tocmai cele mai cautate produse din categoria de retelistica, probabil ca sunt depasite ca vanzari chiar si de routere, produse in general mai scumpe. Motivul este destul de simplu: toate laptopurile, telefoanele mobile sau alte dispozitive cu acces la internet vin deja cu un modul wireless intern, cel putin in ziua de astazi.

Citeşte mai mult...
 
Televoice Grup aduce in Romania gama de accesorii OYAMA PDF Imprimare
Joi, 26 Iulie 2012 14:12
 

Compania Televoice Grup aduce, in premiera in Romania, o gama completa de accesorii de tip “Mobile Power” destinate dispozitivelor electronice mobile (smartphone, tablete, GPS , MP3 player, PSP, etc).

    Compania Televoice Grup este, incepand de astazi, unic distribuitor in Romania al brandului de accesorii de energie pentru dispozitive mobile OYAMA .

                                   

     Aceste tipuri de dispozitive, numite si “Power Bank”, in traducere “Banca de energie”, asigura extinderea mobilitatii oricarui dispozitiv electronic portabil prin posibilitea de a le realimenta oriunde si oricand.

Citeşte mai mult...
 
Canon anunta primul sau aparat mirrorless: EOS M PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 18:39

     Canon, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate foto, a anuntat in sfarsit o camera digitala mirrorless. Este vorba despre noul EOS M, care doreste sa aduca puterea DSLR-urilor intr-un corp compact. Aparatul promite performante ridicate, insa cei care prefera camerele cu multe butoane si rotite vor fi putin dezamagiti.


   In principiu, avem de a face cu un Canon 650D miniaturizat, care pastreaza senzorul APS-C hibrid cu autofocus intern de 18 megapixeli si ecranul tactil de pe spate, insa renunta la un viewfinder cu oglinda si la toate butoanele care fac din fotografia de pe un DSLR o placere.

Citeşte mai mult...
 
Celebrul brand de telefoane de lux Mobiado acum si in Romania PDF Imprimare
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:13

     Mobiado , producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România. Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale.

                               

     Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 52 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT