Total Media News

IT
Un alt fel de iPad s-a vandut pe Ebay cu 10.000$ PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 08:42

Chiar daca nu este prima oara cand am auzit de un iPad cu locas pentru doua dock-uri, unul pe lungime si unul pe latime, pentru prima oara un astfel de model poate fi achizitionat.

                   

Pe eBay e a aparut o licitatie a unui iPad care are extrem de multe in comun cu iPad-ul de prima generatie, insa vine cu cateva elemente noi.

Citeşte mai mult...
 
LG lanseaza primul display Full HD pentru smartphone-uri PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 17:35

           LG a anuntat lansarea primului display Full HD LCD destinat smartphone-urilor. Acesta are o diagonala de 5 inci si este capabil sa redea continut multimedia la o calitate similara unui televizor sau monitor de calculator.

                                     

           Panoul LCD are la baza tehnologia AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) si va afisa imagini la 440 ppi, ceea ce depaseste faimosul Retina Display, la o rezolutie de 1920x1080 si un raport widescreen de 16:9.

Citeşte mai mult...
 
Nokia aduce noua serie Asha in Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Mai 2012 19:53

Desi la prima vedere ai fi zis ca Nokia este o companie pregatita sa stinga becul, mai ales peste platforma Symbian, in aceste zile 3 noi modele au ajuns la noi in tara: Nokia Asha 302, 203 si 202. Oare sunt competitive?

                             

Daca Nokia 302 se orienteaza mai mult catre segmentul business, datorita tastaturii QWERTY a suportului pentru informatii provenite dintr-un server Microsoft Mail for Exchange, Nokia Asha 203 si Nokia Asha 202 sunt create pentru utilizatorii obisnuiti.

Citeşte mai mult...
 
A inceput cursa OLED-urilor… fara produse pe piata PDF Imprimare
Vineri, 25 Mai 2012 07:07

Am tot vazut la evenimentele tehnologice de anul acesta televizoare OLED, multe dintre ele de 55 inci. Problema? Nici un astfel de produs nu exista pe piata si nu va exista inca cel putin cateva luni.

                                       

LG a organizat zilele trecute un nou eveniment in care sa-si prezinte gigantul de 55 inci cu tehnologie OLED.

Citeşte mai mult...
 
Tehnica accelerometrului, explicata PDF Imprimare
Joi, 24 Mai 2012 07:27

Daca esti pasionat de tehnologie si gadget-uri, cu siguranta ai incercat macar o data sa afli cum functioneaza majoritatea device-urilor pe care le utilizezi in fiecare zi.

                                   

Cum smartphone-ul este unul dintre cele mai raspandite gadget-uri ale momentului, ne-am gandit ca ar fi interesant sa vedem cum este realizata una dintre cele mai simple functii ale sale: accelerometrul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 57 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT