Total Media News

IT
Seducţia sunetului PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:51
 

Descoperiţi întreaga gamă de caşti şi seturi de cască de la Sony. De la căşti care anulează zgomotul pentru călătorii la căşti sport bine fixate, toate sunt proiectate pentru calitatea sunetului şi confortul de care aveţi nevoie.

 

                            

 

Universale

Universale

Căşti intraauriculare şi supraauriculare pentru uz zilnic, cu sunet la calitate de studio, fixare comodă şi flexibilitate totală.

Citeşte mai mult...
 
Butoni de camasa cu 2GB si hotspot wireless PDF Imprimare
Duminică, 22 Ianuarie 2012 12:40

Daca tot traim intr-un secol in care suntem inconjurati de tehnologie, ar fi fost si pacat ca aceasta sa nu ajunga inclusiv in cele mai neasteptate obiecte vestimentare.

 

 

  

Seria de butoni Brookstone vine cu un pret de 249$, la  care puteti adauga o garantie suplimentara de 2 sau 3 ani cu 39, respectiv 49$.

Pe langa faptul ca sunt din argint, iar aceasta particularitate ar putea sa justifice o mare parte din suma, acest set de butoni integreaza fiecare un port USB. Ca utilitate, le puteti folosi ca stick-uri USB pentru a profita de cei 2GB de memorie interna.

 

Citeşte mai mult...
 
Nike te invita la activitati fizice cu Nike+ Fuelband PDF Imprimare
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:20

Chiar daca Nike a inventat acum cativa ani ideea de dispozitiv pentru monitorizat activitatile fizice cu ajutorul Nike+ SportBand, datorita concurentei din ce in ce mai mari in domeniul bratarilor electronice, acum a venit momentul sa reinventeze conceptul.

 

 

 

 

                                    

Noul dispozitiv poarta numele de Nike+ Fuelband si este una dintre cele mai simple si atragatoare solutii in ceea ce priveste monitorizarea, inregistrarea si stimularea efortului fizic.

Vine cu un display format din LED-uri pentru a afisa informatii legate de timpul petrecut intr-o anumita activitate, caloriile pierdute, pasii facuti si, cel mai important, combustibilul Nike acumulat – Nike Fuel.

Nike Fuel este un o unitate inventata de cei de la Nike in care se reflecta orice tip de efort in mod egal, pe langa faptul ca, daca va stabiliti obtinerea unei cantitati de Nike Fuel intr-o zi, o banda de 20 leduri se lumineaza de la rosu la verde proportional cu apropierea de scopul atins.

 Respectivele informatii pot fi sincronizate cu website-ul Nike+ Active folosind un port USB, iar daca aveti un iDevice va puteti instala o aplicatie gratuita si va puteti descarca peformantele de pe bratara pe smartphone folosind o conexiune Bluetooth.

Atata timp cat instiga la efort fizic, orice dispozitiv este extrem de util, dar din pacate pretul de 149$ s-ar putea sa fie cam mare pentru aceasta zona Europei.

 

 

 

**  sursa  : plattech.ro

 
Allview P2 AllDro PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 09:11

 

  

Compania brasoveana Allview anunta lansarea unui nou smartphone Android dual-SIM, cu numele de P2 AllDro.



Dual SIM/ Dual

Stand-by echilibrul in viata cotidiana

Tehnologia Dual SIM  imbunatatita a smart- phone-ului P2 faciliteaza separarea convorbirilor business de cele personale. Poti sa utilizezi cele doua SIM-uri pentru a comuta usor intre retele mobile diferite, reducand astfel simtitor costurile convorbirilor.

 

               

Buton dedicat pentru fiecare SIM in parte

P2 AllDro permite realizarea apelurilor in cele mai bune conditii datorita soft-ului optimizat si a butoanelor dedicate pentru apel. Telefonul este prevazut cu cate un buton pentru fiecare dintre cele doua SIM-uri si o tasta separata pentru apel video.

 

Citeşte mai mult...
 
iPad 2 false realizate din lut vândute la magazinele din Canada PDF Imprimare
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:31
  


Mai  mult  de 10   fakeuri  de  iPad 2, toate realizate din dale de lut modelare, recent au fost vândute la magazinele electronice din Vancouver, British Columbia.

Best Buy si Future Shop au lansat investigaţii în modul în care escrocheria a fost scos.

Tabletele , la fel ca majoritatea produselor Apple, sunt cunoscute pentru designul lor elegant si simplu.

.


 

                 



  
Citeşte mai mult...
 


Pagina 66 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT