Total Media News

IT
Noile Smart TV-uri si intimitatea – Ne urmareste cineva din televizor? PDF Imprimare
Marţi, 17 Iulie 2012 13:35

     Televizioarele evolueaza cu o viteza ametitoare. Noile Smart TV-uri au devenit, la propriu, computerele din sufragerie. Nici macar limitarea de a utiliza o tastatura sau un mouse pentru a interactiunea cu TV-ul nu mai exista. Toatea acestea se datoreaza in egala masura accesului la internet, care a devenit omniprezent, si multitudinii de smartphone-uri si tablete ca ne orienteaza catre “o viata conectata”.

                       

      Cea mai noua serie de Smart TV-uri de la Samsung, linia ES, vine cu modalitati de interactiune nemaintalnite pana acum. Nici LG nu se lasa mai prejos cand vine vorba de telecomenzi creative – Magic Motion – sau de aplicatii de smartphone pentru a inlocui complet telecomanda clasica. Comenzi vocale, comenzi prin miscarea mainilor, recunoastere faciala, toate aceste elemente au ajuns criterii de achizitie ale unui TV. Termenul de Smart (Inteligent) niciodata nu a fost folosit intr-un context mai potrivit decat cel de acum.

Citeşte mai mult...
 
Ubisoft se apuca de filme – incepe cu Assassin’s Creed PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2012 18:35

    Ubisoft Motion Pictures este numele unui studio de productie recent creat si condus de Jean Jullien Baronnet, cu scopul transformarii in filme pentru TV si marele ecran a jocurilor Ubisoft.

             



      Primul proiect, care il va avea ca actor principal pe Michael Fassbender – actorul principal din Shame sau Android-ul din Prometheus – va purta numele de Assasin’s Creed si-l va avea si in functia de co-producator pe acelasi Fassbender.

Citeşte mai mult...
 
Nikon a deschis al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti in Sun Plaza PDF Imprimare
Vineri, 06 Iulie 2012 19:27

    Pe 29 iunie, lantul de magazine exclusive Nikon a deschis cel de-al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza, fiind al saselea la numar din tara si primul operat de un partener in comertul online, evoMAG.ro.

                           

   Skin, unicul importator Nikon din Romania, si-a extins afacerea si a inaugurat un nou magazin Yellow Store in Bucuresti, in Sun Plaza, al doilea dupa cel din Baneasa Shopping Center si al saselea din tara, dupa cele din Cluj, Constanta, Craiova si Iasi.

Citeşte mai mult...
 
PlayStation Home va permite realizarea de case complexe PDF Imprimare
Joi, 05 Iulie 2012 11:25

 

                                 Playstation Home

 

 

      Desi nu stiu foarte multi utilizatori de PlayStation 3 care isi pierd timp pe Home – lumea virtuala creata de SONY, popularitatea serviciului e destul de mare. Din moment ce gigantul inca mai investeste in functii noi, acest aspect s-ar putea sa fie un refugiu important pentru foarte multi internauti.

    Incercand sa diversifice semnificativ posibilitatile de a-ti crea o casa in lumea virtuala – Home, cei de la SONY au facut un anunt importat pe blogul oficial PlayStation. Introducand Blueprint: Home, SONY incearca sa treaca peste restrictiile de a alege din cateva case pre-aranjate una careia sa-i zici casa.

Citeşte mai mult...
 
NAVSOP este o noua alternativa pentru GPS si GLONASS PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 19:09

     In cazul in care simteati ca interactionati cu prea putine acronime a caror semnificatie nu o stiti, in curand veti mai putea adauga unul la respectiva lista – NAVSOP.


                       

     BAE System, o companie cu radacini adanci in tehnologii de aparare, tocmai a anuntat o noua tehnologie de localizare initulata NAVSOP – Navigation via Signal of Opportunity. Plecand de la fundamente deja cunoscute, gen triangularea prin WiFi sau turnuri ale operatorilor de telefonie, BAE Systems a perfectionat respectiva tehnologie si a mai adaugat alte cateva mijloace pentru o precizie cat mai mare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 53 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT