Total Media News

IT
Reduceri la licenţele ESET Smart Security, prin BRD @ffice PDF Imprimare
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:20
   

BRD a încheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group- distribuitor exclusiv al soluţiilor ESET NOD32 Antivirus în România - prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei de internet banking pentru clienţii companii BRD@ffice pot beneficia de reduceri substanțiale față de prețurile de pe piață pentru licențele antivirus ESET Smart Security.

 

 

                  

             

 

Licențele pot fi comandate direct prin intermediul aplicației de Internet banking, prin simpla completare a unui formular de comandăNe face plăcere să oferim beneficii extrabancare care să asigure un plus de securitate operațiunilor pe care clienții le desfasoară în mediul online.

Astfel punem la dispoziția clienților BRD@ffice un pachet complet de soluții de bancă la distanță”, a declarat Alina Iosep - Director Piața Persoane Juridice și Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie și Marketing al BRD.“Beneficiind de nucleul NOD32 Antivirus, ESET Smart Security extinde protecția anti-malware asupra tuturor activităților desfășurate la birou. Selectarea soluţiei noastre de securitate în cadrul acestui program ne bucură pentru că certifică performanța produsului și importanța pe care o are securitatea IT în contextul în care activitățile de business se desfășoară la ora actuală”, a declarat Alexandru Sipciu - Director General Axel Soft IT Group.

 
Cum a sucit iPhone mintile artistilor PDF Imprimare
Duminică, 15 Ianuarie 2012 10:19

Cand iPhone-ul devine si muza, dand artei un impuls spiralat si infinit, inseamna ca deja avem de-a face cu un produs care si-a depasit conditia vulgara de banal instrument al setei de comert si pasit pe taramul unei... spiritualitati.



                                

Sa trecem la stirea concreta:

Muzeul de Stiinta din Londra gazduieste o sculptura excentrica si rasucita, cu design de... iPhone. Opera de arta apartine companiei de arta inovatoare Electroboutique, a artistilor rusi Alexei Shulgin si Aristarkh Chernyshev.

Piesa "3D International" foloseste ”limbajele culturii pop, media si ale istoriei artei, puse in corespondenta cu un limbaj al marketingului corporativ”. Cu alte cuvinte, scopul este de a atrage atentia asupra modului in care tehnologia s-a infiltrat in societate, distorsionand-o.

Ce parere aveti? Voua ce va inspira?

Oricum, arta creata de cei doi artisti rusi este cu totul aparte, mizeaza mult pe efectul de surpriza si are elemente de interactivitate nuantate, care intervin la diferite niveluri de simt.

Daca se intampla sa aveti drum pe la Londra, pana la data de 14 februarie expozitia este deschisa, iar intrarea la muzeu, dupa cum am citit pe site, este libera.













** sursa  : plattech.ro

 
Echipamentul anului 2011 - Disc Publisher 4102 PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 17:01

                   FABRICA DE DISCURI PE BIROUL TĂU  ! 

 

 

                                

  1. Disc Publisher 4101 și 4102 sunt vedetele de la Primera Technology. Performanțele tehnice de excepție transformă ambele unități în adevărate fabrici de discuri total automatizate plasate pe masa de birou, lângă laptop. Automatizarea completă permite producția de CD-uri , DVD-uri sau Blu-ray  fără manipulare, în serii de până la 100 de discuri.
  2. Disc Publisher 4100 este un Autoprinter ascultător, extrem de rapid. Această variantă fără inscriptoare este concepută să ajungă din urmă și chiar să țină pasul cu o unitate Duplicator Tower Pro cu 11 inscriptoare CD/DVD.

Performanțele de excepție plasează seria Disc publisher 4100, 4101 și 4102  în vârful industriei:
  •  printează un disc în 6 secunde*
la 100% acoperire, cu o incredibilă calitate a printului de 4800 dpi
  • Cartușe individuale de cerneală CMYK
economisești bani cu fiecare disc imprimat
  • Robotică extrem de rapidă
de fapt, cu 300% mai rapidă decăt modelele anterioare
  • Noua interfață eSATA pentru opțiunea cu inscriptoare Blu-ray
oferă viteză reală 12x la copierea Blu-ray
 
Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe PDF Imprimare
Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03

Mere, struguri, caise, lychee … unele dintre cele mai colorate şi mai apreciate gustări din lume, sunt de asemenea şi cele de care ne bucurăm cel mai uşor.

Asemeni noii camere compacte Olympus VH-210. Inteligentă, subţire şi foarte simplu de utilizat, te face să vrei să fotografiezi doar pentru că este atât de uşor – şi pentru a te mândri cu aspectul său frumos. Designul minimalist, cu muchiile rotunjite şi suprafeţele complet metalice oferă camerei VH-210 o eleganţă simplă, dar culorile sale interesante sunt cele care o scot cu adevărat în evidenţă. Conceptul organic a reprezentat inspiraţia pentru cele şase variante de culori, denumite după şase fructe: Măr Roşu, Strugure Violet, Caisă Portocalie, Lychee Alb, Kiwi Verde şi Mure Negre. VH-210 combină conturul şi culorile sale atrăgătoare cu funcţii avansate de imagistică, care sunt ideale dacă doreşti fotografii pline de viaţă, obţinute foarte uşor.

Funcţii ca i-Auto şi Modul Beauty aleg automat setările potrivite pentru ca tu să obţii fotografii şi filme de calitate fără niciun stres. 14 Megapixeli şi zoomul optic panoramic 5x (26-130 mm*) se ocupă de restul. Prin intermediul Filtrelor Magice sau a Modului de fotografiere 3D (Roşu & Cyan) poţi crea efecte distractive, pe care apoi le poţi vizualiza pe ecranul LCD de 3”, sau trimite wireless Eye-Fi. Cu astfel de opţiuni, VH-210, disponibilă de la jumătatea lunii Februarie, oferă performanţe incredibile pentru preţul ei.

Olympus VH-210

Olympus VH-210

Citeşte mai mult...
 
Cea mai ''green'' imprimanta PDF Imprimare
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 17:31
  

Construita pentru a dura ani si ani, proiectata cu caracteristici care sa promoveze consumul de energie mai mic si sa genereze mai putine deseuri ,familia de imprimante matriceale Printronix P7000 este responsabilă faţă de mediu şi oferă soluţia de imprimare potrivita pentru o lume mai verde.

 

 

 

                         

Imprimarea matriciala este cea mai “green” tehnologie disponibila in prezent.

Construita pentru a dura ani si ani, proiectata cu caracteristici care sa promoveze consumul de energie mai mic si sa genereze mai putine deseuri ,familia de imprimante matriceale Printronix P7000 este responsabilă faţă de mediu şi oferă soluţia de imprimare potrivita pentru o lume mai verde.

Linia de imprimante matriceale de linie rămâne activa şi se va produce pentru o perioada mai lunga de timp datorita designului  solid şi utilizarea materialelor industriale.Una dintre cele mai mari plusuri ale seriei generaţiei P7000 este o durata de viata dar si o productivitate mai mare. Deşi există multe imprimante matriceale de linie în prezent în funcţiune, adăugarea unei platforme noi la imprimanta P7000 oferă întreprinderilor posibilitatea de a îmbunătăţi în mod substanţial operaţiunile de imprimare pentru o perioadă lungă de timp. Durata de viata a  unei imprimante matriciale este egala cu durata  de viata a 3 imprimante laser.

Chiar şi produsele cu caracteristici ecologice, cum ar fi cele cu moduri de standby pot fi o sursă de deşeuri. În comparaţie cu imprimantele laser şi de serie, seria P7000 utilizează un mod de standby care activeaza imprimanta mai repede, economisind timp si energie companiei.Imprimantele matriceale Printronix P7000 vă oferă avantaje fata de mediu şi de asemenea economii de costuri.

 Imprimantele de mare viteza Printronix si Tally Genicom sunt distribuite in Romania de DELUO ELECTRONICS,www.deluo.ro

Despre DELUO ELECTRONICS

Avand o experienta de peste 15 ani in reparatia, configurarea si intretinerea echipamentelor de calcul ne mandrim cu echipa noastra de specialisti.
Am investit in acesti 15 ani, mai mult de jumatate din profit pentru pregatirea specialistilor nostrii.
Pe langa certificarile de la Printronix si Tally Genicom avem certificari de la aproape toti marii producatori de echipamente IT.
Canon, HP, Inform, AMD, Seagate, Benq, si multi altii.

 


Pagina 67 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT