Total Media News

Energie
Destrabalare incredibila pe banii nostri la Romgaz PDF Imprimare
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 11:18

              Directorul general de la Romgaz, Corin Cindrea, primeşte lunar în cont aproape 20.000 de lei, iar naşul său de cununie - Avram Pantelimon, directorul sucursalei Romgaz din Târgu Mureş - ia 14.700 de lei lună de lună Nici cei 6.000 de angajaţi din cadrul companiei de stat nu o duc mai rău, asta şi pentru a nu critica veniturile mari ale şefilor.

                                       

       Aceştia au un salariu mediu brut de 4.000 de lei pe lună. Alături de aceste lefuri “mici”, un ”găzar” mai primeşte în fiecare lună, fie că este vară, fie că este iarnă, peste 750 de lei, plus alte ajutoare şi prime financiare al căror cuantum este de minimum 50% din salariu.

Citeşte mai mult...
 
Retehnologizare CHE Stejaru PDF Imprimare
Duminică, 20 Ianuarie 2013 19:51

       Retehnologizare CHE Stejaru a fost initiat in data de 12 Septembrie 2011, cu toate acestea, la jumatatea anului 2012, procesul de licitatie a fost suspendat datorita aplicarii procedurii insolventei care are ca scop restructurarea si reorganizarea companiei pentru a asigura transparenta totala asupra investitiilor si asupra activitatii managementului, asa cum s-a solicitat de catre Guvernul Romaniei, Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Uniunea Europeana.

 

             Astazi, masurile luate de Administratorul Judiciar au adus rezultate pozitive si compania a inceput sa castige increderea creditorilor, inclusiv a Bancilor implicate, asadar Compania a decis reluarea procesului de Licitatie pentru Proiectul de Retehnologizare CHE Stejaru.

Citeşte mai mult...
 
Gazele de şist: 14 opinii pentru, 43 contra. Referendumurile locale „nu sunt o soluţie“ PDF Imprimare
Joi, 06 Decembrie 2012 10:45

      În urma unei audieri publice pe tema oportunităţii de a se exploata gaze de şist în România, organizată de două asociaţii nonguvernamentale, au rezultat 14 depoziţii în favoarea acestui proiect şi 43 de depoziţii împotriva exploatării. Organizarea de referendumuri locale în aceeaşi zi cu alegerile generale nu este agreată de experţi.

 

        Asociaţia Alma-Ro şi Coaliţia pentru Mediu, organizatorii audierii publice, au prezentat astăzi Raportul Comisiei de Experţi, din care reiese că au fost prezentate 14 argumente PRO şi 43 de argumente CONTRA, iar părţile antagoniste se acuză reciproc că ar susţine interese străine.

Citeşte mai mult...
 
Noua Ordine Energetica : SUA nu va mai trebui sa importe titei si gaze din 2035 PDF Imprimare
Joi, 15 Noiembrie 2012 15:00

         Explozia americană din domeniul exploatării gazului de şist este pe cale să schimbe cursul comerţului internaţional de petrol şi gaze.

                                           

    America, până de curând cel mai mare consumator de energie al lumii înainte de a fi surclasată de China, s-a bazat pe importuri decenii la rând. Dar, potrivit Agenţiei Internaţionale de Energie (IEA), acest aspect urmează să se modifice.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul va ceda actiunile majoritare la grupurile 3 si 4 de la Cernavoda PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 22:41

            Guvernul va ceda pachetul majoritar de acţiuni la grupurile 3 şi 4 ale centralei nuclear-electrice de la Cernavodă acelui investitor care va asigura finanţarea proiectului de construcţie a celor două unităţi, a anunţat premierul Victor Ponta, arătând că este dispus la o astfel de decizie politică.

              "În măsura în care există un investitor care vine şi cu banii, ceea ce s-a schimbat fundamental şi am pierdut, din păcate, în momente importante a fost că România nu a vrut să dea cei 51% acţiuni la grupurile 3 şi 4, ori eu sunt dispus, ca decizie politică, să acceptăm un acţionar majoritar în măsura în care acest acţionar vine şi cu banii. Că e vorba de chinezi, de grupul sud-coreean care s-a arătat de asemenea interesat, cu braţele deschise îi primim, doar să vină şi cu banii", a spus Ponta la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 16

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie