Total Media News

Imobiliar
Avansul pentru Prima Casa ramane neschimbat, iar Adama acorda pana la 24 de rate pentru Evocasa PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 10:54


    n acord cu noile reglementari ale BNR din februarie 2012, conditiile programului Prima Casa raman neschimbate, programul nefiind afectat de noile restrictii privind avansul, care se aplica insa creditelor de ipotecare.

Pentru ca o parte dintre clienti cumpara prin programul Prima Casa si nu prin credit ipotecar, Adama ofera o politica avantajoasa de achizitionare a imobilelor din Evocasa Armonia prin rate cuprinse intre 18 si 24 de luni.

Citeşte mai mult...
 
Cum poti cumpara sau inchiria imobile direct de la proprietari, fara comision, fara intermediari ? PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 16:07

 

     DirectProprietar.ro reuneste peste 2.486 imobile oferite spre vanzare, inchiriere, sau schimb, direct de la proprietari, fara nici un comision, taxa sau abonament catre noi.  

                   

    In luna DECEMBRIE 2011,  315 de clienti au reusit sa-si cumpere un imobil si 223 au reusit sa-si inchirieze folosind serviciile oferite de www.DirectProprietar.ro, iar pe tot parcursul anului 2011 peste 9.000 de clienti au cumparat sau inchiriat imobile de pe siteul nostru   Pentru a gasi ceea ce doresti foloseste filtrul de cautare din partea stanga, completeaza campurile respective si restrange treptat cautarea pana gasesti exact ceea ce iti trebuie. Toate ofertele contin datele de contact ale proprietarilor. Doar contacteaza-i, cere-le detalii suplimentare si stabileste vizionarile.   Majoritatea ofertelor au detalii complete, poze, schite, harta de amplasament. Acest lucru iti usureaza cautarea si te ajuta sa elimini ofertele neinteresante

   Azi 04.02.2012 ora 0:00 pe site sunt active 2.617 oferte, astfel:

   Imobile spre vanzare: 1.867, din care:

- apartamente - 614

Citeşte mai mult...
 
Preturile apartamentelor vor stagna in 2012 PDF Imprimare
Miercuri, 01 Februarie 2012 11:50

Preturile apartamentelor sunt asteptate sa stagneze in 2012, dupa scaderi constante inregistrate in ultimii trei ani, potrivit unui raport de monitorizare imobiliara realizat de site-ul AnunturiParticulari.ro.

 

                              

In contextul in care noile norme restrictive de creditare impuse de BNR nu au efect asupra segmentului de piata cu preturi cuprinse pana la plafonul programului ”Prima Casa” si daca din punct de vedere financiar si economic nu vor exista evenimente semnificative in anul 2012, AnunturiParticulari.ro estimeaza ca acest an va aduce cu sine o stabilizare a preurilor la apartamente, etapa de scadere masiva a preturilor fiind o perioada depasita de piata imobiliara.In luna ianuarie, pretul mediu solicitat de proprietari pentru o garsoniera a fost de 37.500 euro, diferenta fata de aceeasi luna a anului 2011 fiind de doar 100 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Americanii de la Epstein construiesc un depozit de 2,5 mil. euro pentru Star Foods PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:32

Compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein Arhitecture & Engineering a anunţat că a demarat lucrările de construcţie a unui depozit de produse finite pentru Star Foods, divizia românească de snack-uri a PepsiCo.

 

                     

Noul depozit, a cărui valoare se ridică la 2,5 milioane de euro, vizează extinderea spaţiilor de depozitare existente deja pe terenul din Popeşti-Leordeni al companiei Star Foods. Clădirea va cuprinde o hală de depozitare pentru produse finite, aflată în legătură cu hala existenă, la care se adaugă zona de expediţie şi anexe socio-administrative (spaţii de birouri, vestiare), însumând o suprafaţă construită de aproximativ 4.500 de metri pătraţi.

Citeşte mai mult...
 
Izolatia termica creste preturile apartamentelor PDF Imprimare
Luni, 23 Ianuarie 2012 11:54

             Studiile arata ca in Bucuresti, spre deosebire de celelalte orase din tara, diferenta de pret intre apartamentele vechi reabilitate termic si cele nereabilitate este foarte mare.

Astfel, izolatia termica constituie un factor determinant atat in ceea ce priveste economia financiara si economia de energie, cat si in ceea ce priveste confortul climatic in cladire si reducerea emisiilor de substante daunatoare pentru mediul inconjurator. In momentul in care un cumparator se decide sa-si achizitioneze o locuinta, acesta este unul din aspectele importante pe care trebuie sa le ia in considerare.

                 

. In acest sens, in cazul ansamblurilor Adama, la exterior placarea este realizata cu polistiren de 10 cm, pentru a conferi blocului o izolatie buna si a pastra caldura iarna si o temperatura agreabila vara.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar