Total Media News

Imobiliar
Citeva dintre cele mai scumpe apartamente din București PDF Imprimare
Luni, 24 August 2015 13:38

Milioane de euro pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri – astfel de proprietăți se tranzacționează și în București, nu doar în marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganță, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriașe, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor priveliști unice.

Găsiți mai jos câteva detalii despre cele mai scumpe apartamente din București, listate în luna august, pe portalul imobiliar Imopedia.ro.„Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucureștiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme. Dedicate unui segment destul de restrâns de clienți, astfel de proprietăți nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacții, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate", declară Răzvan Muntean, general manager Imopedia.ro (5) Duplex, în Primăverii – 1,2 milioane euro


Citeşte mai mult...
 
Service Auto de Inchiriat PDF Imprimare
Vineri, 15 Mai 2015 12:27

                SERVICE   AUTO

                          

                             


-  9  boxe

- 3 elevatoare +

- aparat reglat faruri ,....

- SDVuri

- curte  interioara - 1200 mp


SUPERVAD-
Strada, Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,

      tel -0742 769 462, 021-3344666


Citeşte mai mult...
 
Preturile apartamentelor, pe minus in aprilie PDF Imprimare
Luni, 04 Mai 2015 19:07

 

                       

  Aprilie a fost prima luna din 2015 in care pretul mediu solicitat de vanzatorii de apartamente (noi si vechi) din intreaga tara a consemnat o evolutie descendenta. La nivel national, Indicele Imobiliare.ro se situeaza acum la 930 de euro pe metru patrat, cu 0,6% mai putin fata de cel valabil la finele lunii martie (936 de euro pe metru patrat) si cu 1,3% mai putin decat in a doua luna de primavara a anului trecut (918 euro pe metru patrat).

   In marile orase, tendinta de scadere a fost resimtita in mod exclusiv pe segmentul apartamentelor noi, in vreme ce proprietarii locuintelor vechi si-au majorat pretentiile.

   Bucuresti

   Capitala este singurul dintre cele cinci mari centre regionale analizate in care valoarea medie de listare pentru apartamentele vechi si noi a scazut in aprilie, cu 0,2% mai exact (de la 1.056 la 1.054 de euro pe metru patrat). Bucurestiul este, totodata, singurul oras in care preturile actuale sunt mai mici decat in aceeasi perioada a anului trecut, la o diferenta de 2,9% (fata de 1.085 de euro pe metru patrat). In ultima luna, unitatile locative din blocurile vechi s-au scumpit cu 1%, de la 1.014 la 1.024 de euro pe metru patrat. Pe fondul avansului de 3,4% consemnat in martie, cele noi s-au depreciat insa cu 1,5%, de la 1.101 la 1.085 de euro pe metru patrat. 

 

Citeşte mai mult...
 
G 3 Imobiliare PDF Imprimare
Luni, 06 Aprilie 2015 13:59

 

                                                   

   Informatia este suportul oricarei stiinte, iar in jurul acesteia se concretizeaza activitatea noastra.
      Vanzarea sau achizitionarea unui imobil, oricare ar fi acesta, este de cele mai multe ori un fapt singular in viata multora dintre dumneavoastra, tocmai din aceasta cauza este de preferat sa apelati la cunostintele profesionale ale unei agentii imobiliare care sa va reprezenta interesele.

        De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu cereri si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vanzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, iti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate in apropiere, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri de acest gen.

       Pentru vanzarea unui imobil sunt necesare cateva etape pe care le vom parcurge impreuna:
Stabilirea pretului – noi intelegem ca dumneavoastra sunteti legat in primul rand afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea contractului. Dar situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita si veti obtine o evaluare realista a pretului.

 

Citeşte mai mult...
 
Spatiu comercial /stradal de Inchiriat PDF Imprimare
Duminică, 05 Aprilie 2015 12:52

              Spatiu   comercial  de  inchiriat


       
     - suprafata =  100 mp

- vitrina   = 15 ml

- doua  intrari

-- chirie  = 2300 Euro/luna  , sau    1300 Euro   jumatate  din  el


SUPERVAD    - auto - moto- velo- piese, showroom,birou,etc...


Bucuresti.., Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,


-gresie,termopan , tavan fals, 2  aparate  de  AC

- iluminare  schimbata   : 

corpuri  de  iluminat  Schimbate   cu  Iluminare  cu Lampi  LED  :

- mai  aspectuoase ,mai  luminoase si  curent   consumat  mai putin


Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 31

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar