Total Media News

Imobiliar
Proiecte de case pentru un mod de viata contemporan PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:17

        Pentru ca modul de viata cotidian evolueaza odata cu tehnologia si cu provocarile permanente ale stiintei, si confortul pe care ni-l ofera locuinta trebuie sa se ridice la standarde tot mai ridicate.

                    

               Astfel, locuinta in care putem sa ne petrecem tot mai mult timp impreuna cu familia datorita posibilitatilor de lucru de acasa sau de studiu la distanta, trebuie sa raspunda diverselor nevoi si preferinte, stilului de viata al fiecarui membru al familiei.

Citeşte mai mult...
 
Primul faliment personal din Romania PDF Imprimare
Marţi, 29 Mai 2012 08:06

         La Curtea de Apel Cluj a fost înregistrat, luni, în premieră, falimentul unei persoane fizice, deşi în România nu există o lege a falimentului personal.


                 Este vorba despre Daniel Ionel Micle, un dezvoltator imobiliar care a încasat bani, sub formă de avans, de la peste o sută de familii, pentru locuinţe pe care nu le-a mai construit, informează agenţia Mediafax preluată de TVR Info.

Citeşte mai mult...
 
Imobilul Tower Center ar putea fi scos la închiriere în acest an PDF Imprimare
Duminică, 27 Mai 2012 18:35

Clădirea Tower Center Internaţional, controlată de grupul Avrig 35 şi neocupată de peste trei ani, ar putea fi scoasă la închiriere în acest an, imobilul de circa 20.000 de metri pătraţi reprezentând un sfert din suprafaţa nouă de birouri cu livrare în 2012, potrivit CBRE.


Deşi a fost finalizată încă din 2008, cea mai înaltă clădire din zona Piaţa Victoriei este încă neocupată din cauza unui litigiu între acţionari.

Citeşte mai mult...
 
Piata materialelor de constructii 2012: Scumpiri, lucrari in graba, dar si meseriasi mai priceputi PDF Imprimare
Miercuri, 23 Mai 2012 14:07

Materialele de constructie sunt mai scumpe cu 5% decat anul trecut, din cauza pretului energiei sau, mai nou, a deprecierii leului.

                                                  

Pe de alta parte, un nou trend isi face simtita prezenta – lucrari de constructie executate "peste noapte", pe fondul imbunatatirii cunostintelor tehnice ale meseriasilor. Vezi cum comenteaza doi jucatori importanti aceste aspecte.

Citeşte mai mult...
 
Anuala de Arhitectura aduna proiecte in valoare de peste 50 mil.euro PDF Imprimare
Marţi, 22 Mai 2012 11:20

   Cele 100 de proiecte rezidentiale, cladiri publice si amenajari care vor fi prezentate in cadrul Anualei de Arhitectura 2012 au o valoare de peste 50 de milioane de euro.

        Tema propusa de organizatori in acest an este "ECO- Arhitectura".

                      
Evenimentul este organizat de Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania (O.A.R Bucuresti) si Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) in perioada 1-12 iunie, in spatiul expozitional Sala Dalles din Bucuresti.Lucrarile de arhitectura inscrise in concurs au fost realizate pe parcursul ultimului an (de la jumatatea lui 2011, la prima jumatate a anului curent).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar