Total Media News

Imobiliar
Preţurile apartamentelor vechi vor scădea cu câteva procente în 2012 PDF Imprimare
Marţi, 22 Mai 2012 07:44

Preţurile apartamentelor vechi vor scădea în acest an cu câteva procente, iar încheierea programului Prima Casă va accentua şi mai mult acest declin, a declarat analistul imobiliar, Radu Zilişteanu.

"Anul acesta estimez o corecţie de câteva procente a preţurilor la apartamentele vechi. Dacă programul Prima Casă se va încheia, numărul de tranzacţii va fi mai mic, urmând ca preţurile să scadă şi mai mult", a declarat Zilişteanu.
Citeşte mai mult...
 
Super oferta Blitz Imobiliare: Timp de 10 zile, "vila eco" din Cluj-Napoca cu 45% mai ieftina ! PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 09:20

Conceptul eco este din ce in ce mai raspandit, fie ca vorbim de constructii, de industria automobilelor sau alimentatie publica.

                 

Daca e sa ne referim strict la constructii, bazele conceptului sunt asezate pe o contradictie milenara: casa a aparut din necesitatea apararii in fata naturii. Atacurile animalelor salbatice, fenomenele meteo extreme, succesiunea anotimpurilor, etc, au creat necesitatea unui adapost.

Citeşte mai mult...
 
O portiune din autostrada Romania - Turcia ar putea fi construita cu 750 de mil. de euro din Qatar PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:53

Autostrada dintre Romania si Turcia este cu un pas mai aproape de realitate. Din nefericire, Romania inca nu e implicata in proiect, dar are de castigat de pe urma lui.

                           

Primul Ministru din Qatar, Hamad bin Jassim al-Thani, a anuntat ca a ajuns la un acord ca tara sa sa investeasca o suma importanta de bani in autostrada care va lega Romania de Turcia, dupa o intalnire cu Boyko Borisov, prim ministrul Bulgariei si cel al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Citeşte mai mult...
 
Casele pasive si arhitectura solara PDF Imprimare
Vineri, 18 Mai 2012 16:01

O casa numita pasiva este acea locuinta care necesita un minimum de energie pentru incalzire: cel mult 15 kWh/mp/an de energie conventionala, sau echivalentul a 1.5 litri de combustibil pe mp/an.

Pentru a obtine insa, o astfel de locuinta economica, proiectarea si constructia acesteia se realizeaza cu atentie, folosind tehnologii specifice si tehnici de izolatie si ventilatie speciale.

Citeşte mai mult...
 
Rolul arhitectului in constructia unei locuinte PDF Imprimare
Joi, 10 Mai 2012 12:47

Constructia unei locuinte este o investitie importanta din multe puncte de vedere: pe langa modelul de casa care sa va placa si peste o perioada de timp sau care poate fi usor de adaptat la noi tendinte in domeniu, imobilul trebuie sa asigure confort, spatiu suficient pentru o familie numeroasa, functionalitati moderne, solutii care sa permita economie de energie electrica si termica, iar cheltuielile cu intretinerea sa nu fie foarte mari.

                                       

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar