Total Media News

Media-Publicitate
FE F1,4 de 24 mm - OBIECTIV ÎN UNGHI LARG CU DISTANȚĂ FOCALĂ FIXĂ PDF Imprimare
Joi, 29 August 2019 11:31

Imagini cu FE 24mm F1.4 GM

 

     

Specificaţii şi funcţii
  • Obiectiv superangular premium cu distanță focală fixă G Master

  • Sistem DDSSM (Direct Drive SSM) pentru un control silențios și extrem de precis al focalizării obiectivului

  • Diafragmă circulară cu 11 lamele pentru efecte frumoase de defocalizare

  • Două elemente XA (extrem de asferice) într-un design optic contribuie la rezoluția înaltă a obiectivului G Master

  •  

Citeşte mai mult...
 
Comcast a învins Fox în licitaţia pentru preluarea Sky, PDF Imprimare
Luni, 24 Septembrie 2018 10:30

   Comcast a învins Fox în licitaţia pentru preluarea Sky, cu o ofertă de 40 de miliarde de dolari

 

                          

    Compania americană Comcast a învins, cu o ofertă de aproape 40 de miliarde de dolari, 21st Century Fox, deţinută de magnatul Rupert Murdoch, în licitaţia pentru preluarea Sky Plc, iar tranzacţia urmează să fie supusă aprobării acţionarilor grupului pay-TV britanic, potrivit Reuters.

     British Sky Broadcasting Group - BSkyB operează în Austria, Germania, Irlanda şi Italia, în afară de Marea Britanie. Are 22,5 milioane de abonaţi şi, printre altele, difuzează meciurile din Premier League şi serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones".

 

 

Citeşte mai mult...
 
LEGE Nr. 185/2013 privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate PDF Imprimare
Marţi, 16 Ianuarie 2018 11:27

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL

LEGE Nr. 185/2013

privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate

M.Of. nr. 405 din 5.7.2013

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

 

                             

 

CAPITOLUL I

Dispoziţii generale

 

Art. 1

Prezenta lege stabileşte cadrul legal care stă la baza exercitării activităţii de amplasare a mijloacelor de publicitate în localităţi, inclusiv pe drumurile publice din România, în vederea asigurării condiţiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur şi sănătos, pentru protecţia valorilor mediului natural şi antropic, pentru prezervarea calităţii peisajului şi a cerinţelor privind asigurarea calităţii în construcţii.

 

Art. 2

Prevederile prezentei legi se aplică autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, precum şi tuturor persoanelor fizice şi juridice implicate în activitatea de publicitate.

 

Art. 3

În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:

a)afiş – mijloc de transmitere a mesajelor publicitare, culturale, comerciale, politice, de instructaj şi altele asemenea, imprimat pe suport hârtie sau pe folie sintetică şi expus public;

b)aviz – act tehnic cu caracter obligatoriu, emis de structura de specialitate a administraţiei publice locale, în urma unei proceduri de analiză a proiectului tehnic şi a oportunităţii din punct de vedere urbanistic, pentru amplasarea mijloacelor de publicitate temporară, având structuri fără fundaţie;

 

Citeşte mai mult...
 
Publicitate prin : Suport Numar Auto PDF Imprimare
Marţi, 08 Noiembrie 2016 16:22

      


     ACORD 94 PRODIMPEX srl  este infiintata in anul 1994 si are ca obiect de activitate productia de matrite injectie mase plastice precum si articole din plastic.

       In calitate de producator am lansat de curand noul model de suport pentru placa de inmatriculare auto. In ultimii ani suportul de numar s-a conturat ca si instrument de promovare ieftin si de mare impact utilizat pe scara larga atat in activitatea de vanzare a autovehiculelor noi si second hand, cat si pentru activitatea de service auto.

       Noul model pe care vi-l oferim este calitativ, modern, flexibil, are banda lata pentru inscriptionare si montaj facil. Banda de inscriptionare este conceputa din polistiren tocmai pentru a asigura o calitate mai buna a procesului de serigrafie (inscriptionare) in comparatie cu cele din polipropilena care nu prezinta aceeasi calitate.

      Personalizarea se face cu textul si grafica dorite de client.

 

Citeşte mai mult...
 
Angajaţii TVR nu şi-au primit salariile PDF Imprimare
Miercuri, 17 Februarie 2016 00:03


                  

   Conform  MEDIAFAX, situaţia financiară a Societăţii Române de Televiziune (SRTv) s-a agravat, iar angajaţii TVR nu şi-au primit, luni, salariile, au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din Televiziunea Română.

   Contactat de agenţia MEDIAFAX, Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV), sindicatul reprezentativ al Televiziunii Române, a confirmat faptul că nu au fost plătite salariile angajaţilor TVR.

    Dragoş Bocanaciu a mai spus că, marţi, la ora 10.00, este convocat un birou executiv de urgenţă al sindicatului, în care vor fi luate deciziile care vor fi puse în practică având în vedere această situaţie.

    "Dacă se cere într-adevăr intrarea în insolvenţă a Televiziunii Române, eu cer intrarea în insolvenţă atât a conducerii Televiziunii Române actuale, dar în acelaşi timp şi intrarea în insolvenţă a Parlamentului, cel care potrivit legii este conducătorul de drept al Televiziunii Române", a spus Dragoş Bocanaciu.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 17

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate