Total Media News

Media-Publicitate
Mediafax Group: Procurorii încadrează drepturile de autor la evaziune fiscală PDF Imprimare
Duminică, 14 Decembrie 2014 09:50

 

                                                 

    "În fapt, procurorii şi inspectorii antifraudă califică activităţile de drept de autor independente ca dependente şi le încadrează la evaziune fiscală. Avem un punct de vedere diferit asupra faptelor şi îl vom promova cu vigoare în justiţie", se arată în comunicat.

Raportul inspectorilor antifraudă făcut la cererea procurorilor şi sechestrul asigurator au fost desfiinţate de instanţă în data de 25 noiembrie 2014. Procurorii au impus imediat un nou sechestru făcând imposibilă plata salariilor jurnaliştilor.

   “Acţiunea în forţă a procurorilor împotriva Mediafax Group a fost determinată de soluţia pronunţată de Judecătoria Sector 2 prin care au fost desfiinţate măsurile asiguratorii instituite de inspectorii antifraudă faţă de Mediafax Group în urmă cu aproximativ trei luni şi jumătate. Pretinsul prejudiciu estimat de inspectorii antifraudă s-a bazat pe recalificarea veniturilor din drepturi de autor în venituri din activităţi dependente, deşi legea interzice expres acest lucru”, precizează Mediafax Group.

 

Citeşte mai mult...
 
Gusa pierde controlul Realitatea, reintra Elan Schwartzenberg PDF Imprimare
Joi, 23 Octombrie 2014 19:08

   Potrivit unei decizii luate ieri de Curtea de Apel Bucuresti, firma GMG Media Box, controlata de oamenii de afaceri Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru, a fost scoasa definitiv de la masa credala a Realitatea Media.

        

           

     Prin decizia instantei, creditor majoritar redevine firma E-Boutique KFT, controlata de Elan Schwartzenberg (foto), fostul proprietar al Realitatea TV, scrie RerporterVirtual.ro

    Totodata, la finalul lunii, pe data de 31 octombrie, Maricel Pacuraru, partenerul lui Cozmin Gusa in GMG, asteapta sentinta definitiva in Dosarul Posta Romana,, care va fi dat de Curtea de Apel.In acest dosar, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat, in 2012, pe Maricel Pacuraru la 8 ani de inchisoare si pe fostul sef al Postei, Dan Mihai Toader, la 6 ani de inchisoare cu executare.

 

Citeşte mai mult...
 
Senatul da o lovitură presei şi luptei anticorupţie. PDF Imprimare
Marţi, 30 Septembrie 2014 11:33

     Senatul a adoptat tacit, în această dimineaţă, un  amendament la un articol de lege, propus de senatorul PSD Şerban Nicolae a cărui consecinţă este riscul cu închisoarea pentru jurnalişti.


                     

                              

   Amendamentul prevede că persoanele care dau publicităţii detalii din dosare penale pot fi condamnate cu pedepse între şase luni şi până la trei ani de închisoare!

    Acest atac la adresa libertăţii presei are loc tot într-o marţi, aşa cum s-a petrecut şi cu celebra “marţe neagră”, atunci când majoritatea PSD condusă de Victor Ponta a pus la cale, în parlament, votarea celebrelor proiecte de lege privind amnistia şi graţierea, pentru salvarea penalilor din politică. Reacţiile dure ale comunităţii internaţionale şi ale societăţii civile au dus la retragerea acelor iniţiative.

    De menţionat că Şerban Nicolae este nimeni altul decât avocatul pesedistului Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru corupţie, cel care avea drept scop desfiinţarea instituţiilor anticorupţie şi controlarea politică a justiţiei.

Citeşte mai mult...
 
Ce este o TELEVIZIUNE ? PDF Imprimare
Joi, 07 August 2014 11:40

     Televiziunea     (  ca  definitie  clasica  ) poate fi definită  ca un ansamblu de principii, metode și tehnici utilizate pentru transmiterea electrică pe un canal de comunicație a imaginilor în mișcare.


                         

  

     Ca și radioul, televiziunea este o invenție a perioadei interbelice, deși primele principii au început să se studieze din secolul al XIX-lea.

   Au trecut mai mult de șaizeci de ani de când, pe un ecran sferic, apărea prima imagine a unei prezentatoare.

   Televiziunii i-au   trebuit  mai puțin de zece ani pentru a evolua de la faza încercărilor de laborator la un început de realitate industrială. Imediat după terminarea războiului lucrurile se precipită : echiparea cu astfel de aparate se face într-un ritm alert, astfel că în 1951, în Statele Unite existau 10 televizoare la 100 de locuitori, iar în Marea Britanie, 3 televizoare la același număr de locuitori. În 1951, televiziunea apare și în țări considerate drept sărace, cum ar fi Cuba, Mexic sau Brazilia.

Citeşte mai mult...
 
Academia Catavencu isi suspenda aparitia PDF Imprimare
Vineri, 20 Iunie 2014 15:24

                                     Academia Catavencu

               isi suspenda activitatea pe print si pe online. 

 

              
   “Redactia Academiei Catavencu nu este dispusa sa scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului si cu supervizarea femeii de serviciu”, spune redactia intr-o pozitie trimisa  Paginademedia.ro

  Mesajul citeaza si un mail al directorului general Adrian Rus, in care acesta raspunde la intrebarile legate de intarzierile salariale: "Cine poate credita aceasta activitate si si-o asuma, sa ramana! Cine nu, sa plece instant! Este ultima oara cand mai spun acest lucru! Urmatoarea data cand imi aduci acest lucru in discutie (…) va asigur ca plecati!" "Directorul General Adrian Rusintentiona sa inaugureze o politica editoriala unica in presa romaneasca: redactia sa-i propuna vanzatorului ei de publicitate clienti si campanii publicitare, iar vanzatorul, la randul sau, sa ofere teme de articole (generale, nu publicitare!), sa judece valoarea de umor a continului revistei, ba chiar sa aleaga coperta revistei", sustin jurnalistii de la Academia Catavencu. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate