Total Media News

Media-Publicitate
Publicitate si comunicare PDF Imprimare
Joi, 24 Aprilie 2014 10:27

                              Publicitatea se ocupă cu  promovarea bunurilorserviciilorcompaniilor și ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite.

                                                        

   Scopul direct ale acestor mesaje este stimularea dorințelor clienților potențiali, și formarea asociațiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată, scop care este atins prin folosința metodelor de manipulare psihologică mai mult sau mai puțin subtile.

   Vânzătorii văd reclama ca o parte constituentă a strategiei generice de promovare a acestora. Alte componente ale promovării suntmărcilerelațiile publicevânzările personale și promovarea de vânzări.

Istoria publicității

3000 - 500 î.e.n. Firma interioară, una dintre primele forme de publicitate, era de obicei un semn, pictat foarte atrăgător pe peretele unei clădiri. Cele mai vechi semne au fost descoperite în ruinele BabilonuluiRomei Antice și ale orașului Pompei. 500 de ani mai târziu, comercianții egipteni amplasau de-a lungul drumurilor publice bucăți de stâncă în care erau sculptate diverse mesaje în scopul informării călătorilor în legătură cu produsele sau serviciile oferite. În perioada anilor 500 î.e.n., în vechea Romă, mesajele erau pictate pe pereți în scopul promovării jocurilor publice, afacerilor locale sau pentru a chema alegătorii la vot.

Citeşte mai mult...
 
Taxa radio-tv ar putea fi platita doar de abonatii ce vor serviciul PDF Imprimare
Duminică, 06 Aprilie 2014 14:33

    Camera Deputatilor a adoptat tacit, marti, o propunere legislativa care prevede ca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si televiziune va fi platita de abonatii care au optat pentru aceste servicii.

              

    In prezent, taxa este colectata prin intermediul furnizorului de energie electrica.Initiatorii proiectului, 19 parlamentari PPDD, considera ca actuala lege impune celor care au contract cu un distribuitor de programe dubla taxare radio-tv, prin intermediul facturii de energie electrica si prin contractul cu un operator cablu TV.Acestia sustin ca cetatenii au dreptul sa-si aleaga liber sursa de informare si orice cetatean care detine aparate dispozitive radio-tv poate sa doreasca sau nu serviciile SRR sau SRTV si nu i se poate bloca accesul liber la informare prin conditionarea mentinerii unei stari contractuale obligatorii cu SRR sau SRTT, scrie Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Paszkany a vândut LOOK TV şi Transilvania LIVE catre Intel Sky Broadcasting LTD PDF Imprimare
Miercuri, 19 Martie 2014 21:41

    LPF a vândut drepturile TV ale Ligii 1 pentru următorii 5 ani către Intel Sky Broadcasting LTD. 

                      

  La câteva ore după anunţ, Arpad Paszkany a declarat că meciurile de fotbal vor fi transmise de către canalele de televiziune LOOK TV şi Transilvania L!VE.

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei", a spus Arpad PaszkanyAceste canale au fost vândute de Paszkany către Intel Sky Broadcasting LTD. Anunţul a fost făcut pe site-ul citynews.ro: "La doar 2 ani de la debutul pe piaţa media, LOOK TV şi Transilvania LIVE trec într-o nouă etapă de dezvoltare prin achiziţionarea lor de către Intel Sky Broadcasting LTD. 

Citeşte mai mult...
 
Editura Evenimentul si Capital isi cere insolventa PDF Imprimare
Luni, 24 Februarie 2014 22:49

    Compania Editura Evenimentul si Capital a introdus, la Tribunalul Bucuresti, pe data de 14 februarie, o cerere de intrare in insolventa.

                               

    Compania editeaza publicatiile Evenimentul Zilei si Capital. Instanta ar putea admite intrarea in insolventa a societatii in data de 26 februarie, potrivit datelor de pe site-ul Tribunalului.In 2010, dupa preluarea celor doua publicatii de la grupul elvetian Ringier, Bobby Paunescu anunta ca intentioneaza sa investeasca 11 milioane de euro pentru dezvoltarea lor si a televiziunii de stiri Vox News.

Familia Paunescu mai detine acum doar 5% din companie, principalul actionar fiind Dan Andronic, cu o detinere de 90%, potrivit datelor de la Registrul Comertului."Saptamana trecuta am facut un efort financiar si am achitat aproximativ 2.000.000 de lei, impozite catre bugetul de stat", a declarat Virgil Munteanu, director executiv Editura Evenimentul si Capital, citat de sursazilei.ro

Citeşte mai mult...
 
VP TV PDF Imprimare
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 16:15

      Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, luni, să acorde o licenţă audiovizuală pentru VP TV, o televiziune regională, care va fi lansată până în luna iunie şi va emite în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii postului.

             

   CNA a analizat, în şedinţa de luni, o solicitare a societăţii Prontos Serv SRL din Ploieşti de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru lansarea VP TV, o televiziune cu zona de difuzare regională: Bucureşti şi judeţul Ilfov.

   "Pentru" acordarea acestei licenţe au votat Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Viorel Vaseil Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Cristina Trepcea, în timp ce "împotrivă" au votat Radu Călin Cristea şi Monica Gubernat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate