Total Media News

Media-Publicitate
Dan Diaconescu a depus plangere penala impotriva unor actuali si foşsti membri ai CNA PDF Imprimare
Luni, 07 Octombrie 2013 19:40

          Dan Diaconescu a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor actuali şi foşti membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), privind deciziile luate de instituţie de înjumătăţire a licenţei audiovizuale, în 2012, respectiv de retragere a licenţei audiovizuale, în 2013.

                                                   

     Plângerea, depusă în luna mai de Dan Diaconescu, este instrumentată de poliţiştii Secţiei 17, care verifică reclamaţiile omului de afaceri sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5. Anchetatorii au început să îi cheme, pe rând, la audieri, pe cei 15 actuali şi foşti reprezentanţi ai CNA, nominalizaţi în reclamaţia lui Dan Diaconescu, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei. Astfel, Dan Diaconescu solicită procurorilor anchetarea pentru fapte de abuz în serviciu a unor actuali şi foşti membri ai CNA.

Citeşte mai mult...
 
Radio Guerrilla SE INCHIDE: CNA a retras toate licentele postului de radio PDF Imprimare
Joi, 19 Septembrie 2013 19:42

   Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

                                           

    Decizia a fost luată de CNA după ce, pe 16 septembrie, societatea Realitatea Media SA, aflată în insolvenţă, a anunţat că va vinde la licitaţie, prin administratorul său judiciar, HM Expert IPURL, licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla. Potrivit unor anunţuri postate luni pe site-ul HM Expert IPURL, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

     În şedinţa precedentă a CNA, din 17 septembrie, CNA a anunţat că vânzarea la licitaţie a licenţelor audiovizuale ale Radio Guerrilla este ilegală, precizând că aceste licenţe vor fi retrase de Consiliu în cazul în care ele vor fi tranzacţionate prin licitaţie. În aceeaşi zi, anunţurile de scoatere la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla au fost eliminate de pe site-ul administratorului judiciar al Realitatea Media, HM Expert IPURL.

Citeşte mai mult...
 
Agentia de publicitate AdVenture se inchide PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2013 16:53

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc .

                                                 

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc. 

        AdVenture este o agenție de publicitate full service, 100% independentă, înființată în anul 2002. Vineri, 13 septembrie, va fi ultima zi de activitate a agenției pe piața de publicitate din România.

        “M-am distrat în fiecare zi din ăștia 10 ani, chiar și în zilele cele mai grele. M-am distrat și am crezut în noi, în AdVenture. În ultimul timp însă, contextul începe să fie din ce în ce mai complicat. Mi se pare că nu mai e nimic fun. Nu ne mai distrăm și asta nu-mi place. M-am întrebat deci ce sens mai are. Ce vom face în continuare? Deocamdată suntem încă implicați în proiecte și nu avem timp să ne gândim la asta. Vom vedea.”, spune Alex Zamfir, General Manager AdVenture. 

Citeşte mai mult...
 
CNA a retras licenta unui post de televiziune. PDF Imprimare
Marţi, 10 Septembrie 2013 13:38
      Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis, in sedinta de marti, sa retraga licenta unui post de televiziune.
               
     Consiliul a luat hotararea de a retrage licenta Money.ro TVpe baza unor prevederi din Legea audiovizualului, conform carora licenta se poate retrage daca "titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica si mai mult de 96 de ore pentru orice alte motive imputabile titularului". 
Citeşte mai mult...
 
Cum lucreaza publicitatea agresiva. Nike vs Adidas PDF Imprimare
Luni, 12 August 2013 11:49

                 Bayern Munchen şi Real Madrid sunt doi coloşi sponsorizaţi tehnic de Adidas.

       

     Lui Nike nu îi place situaţia, după cum nu se împacă nici cu realitatea mondialelor, acolo unde sponsor oficial este tot Adidas.

     Dacă la turneele finale Nike e forţată să bage bani grei în publicităţi alternative, în cazul coloşilor de mai sus a decis să-i lovească cu propriile arme.

    Altfel spus, prin intermediul propriilor jucători care au contract individual cu Nike.

    Aşa se face că după ce Gotze a venit la prezentarea oficială de la Bayern “accidental” îmbrăcat cu un tricou pe care scria Nike şi Isco s-a îmbrăcat la fel atunci când s-a dus să fie prezentat la noua sa echipă, Real Madrid!

    Războiul publicitarilor nu e nou deloc. Primul caz celebru este cel al lui Johann Cruijff, cel care a jucat la o ediţie de mondiale cu tricou Adidas însă cu două dungi în loc de celebrele trei doar pentru că avea contract personal cu Puma!

 

                            Mario Götze's Nike fashion faux-pas at Bayern Munich unveiling - video

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate