Total Media News

Media-Publicitate
RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:19

Operatorul de cablu RCS&RDS a informat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca va reintroduce postul Antena 2 in grila de programe.




Potrivit reprezentantilor CNA, RCS&RDS a luat decizia introducerii Antena 2 in grila sa, in retelele analogice, de unde televiziunea fusese scoasa in octombrie 2011.

Antena 2 este una dintre televiziunile pe care operatorii de cablu din Romania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, in pachetele de baza, conform principiului "must carry", prevazut in legislatia audiovizuala.Reprezentantii RCS&RDS au acuzat, de mai multe ori, pe parcursul anului trecut,  Antena TV Group ca pretinde societatii de telecomunicatii anumite sume de bani pentru retransmisia posturilor Antena 1 si Antena 3, desi aceste televiziuni sunt libere la retransmisie, potrivit principiului "must carry", relateaza Mediafax. 

In luna octombrie 2011, RCS&RDS a primit aprobarea CNA sa scoata televiziunea Antena 2 din pachetele analogice ale companiei de telecomunicatii din peste 20 de localitati, printre care Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Suceava. In luna decembrie, postul Antena 2 a fost eliminat din pachetul de baza al operatorului de cablu RCS&RDS, in locul acestuia fiind introdus Romania TV, fapt ce a declansat nemultumirea mai multor telespectatori din orase precum Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Constanta sau Galati.Mai multi fanii Antena2 au semnat petitia online

"Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RDS". Acestia au continuat apoi "batalia online", cerand cu insistenta repunerea postului in grila

 
Despre publicitatea online PDF Imprimare
Duminică, 22 Ianuarie 2012 00:39

Optimizarea unui site pentru cel mai important motor de cautare Google, ii poate aduce afacerii tale mai mult decat orice alt tip de promovare

 

             

                                                  

Optimizarea unui site pentru cel mai important motor de cautare Google, ii poate aduce afacerii tale mai mult decat orice alt tip de promovare.

Serviciul acesta, daca este bine facut iti poate genera rezultate mai bune chiar si decat alte campanii de promovare online . In acest domeniu competitia este destul de acerba, motiv pentru care este necesar sa colaborezi cu persoane profesioniste care iti pot garanta situarea pe prima pagina Google, cat mai curand.

Odata ce te vei afla pe prima pagina Google, poate chiar in primele trei poziti,prin optimizare site,  vei vedea cum numarul clientilor tai cresc, datorita vizibilitatii si accesibilitatii de care afacerea ta are parte.

 

Optimizarea pentru Google urmareste atragerea de noi clienti, printr-un tip nou de publicitate platita, care poate fi un start bun in cazul unei noi afaceri dar nu numai.

Se poate plia pe orice tip de domeniu si atrage un public numeros, care de putine ori paraseste site-ul fara a-ti aduce castiguri. Acest lucru deoarece vei fi accesat de persoane direct interesate de afacerea ta, care te cauta ei pe tine, eliminand astfel orice tip de publicitate agresiva care mai mult respinge consumatorul.


Optimizare prin Google se face prin urmarea unor pasi nu foarte dificili, dar importanti prin care site-ul tau se ridica la nivelul celor de o calitate superioara.

O parte din schimbarile ce ii se vor aduce site-ului tau, sunt cele referitoare la cuvintele cheie prin care el va fi gasit de catre potentialii cumparatori. Dumneavoastra alegeti cuvintele cheie, care trebuie sa corespunda afacerii proprii.

Limbajul si expresiile folosite trebuie sa tina cont de targetul clientilor tai si sa fie unul destul de accesibil, astfel incat sa fie inteles si de cei dinafara domeniului tau de actvitate. Important este ca acele cuvinte cheie sa nu fie in intregime inserate in intregul site-ului tau, doar cele mai relevante sa se gaseasca pe prima prima pagina

 

 

 

.

 
Cum a schimbat social media activitatea de PR PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 09:35

Lipsa controlului mesajului, a unui cod de buna practica sau  autoproclamarea "purtatorilor de mesaj" fac din mediile sociale online "rebelii" industriei de comunicare, dupa cum sustine Manuela Zidaru, PR innovation manager in cadrul GolinHarris Bucuresti.

 

          

Zidaru  a declarat pentru DailyBusiness.ro ca in ceea ce priveste autoproclamarea “purtatorilor de mesaj”, daca inainte “aveam o oarecare putere de selectare a celor pe care ni-i doream in public, astazi oricine poate lansa mesaje despre un brand in social media – chiar si un necunoscator”.Pe de alta parte, social media aduce si avantaje companiilor prezente in aceste medii, printre ele numarandu-se credibilitatea sau emotia, care in relatia consumator - brand “capata cu totul alte dimensiuni in social media”.Referitor la credibilitate, acelasi manager de inovare a explicat cum informatia generata de utilizatori va surclasa sursele formale sau traditionale de informare.

 

Citeşte mai mult...
 
Productie publicitara ONLINE - print & cut - indoor si outdoor - pro-printshop.ro PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:50

NOU! Combinatie intre online si offline - comandati online pe www.pro-printshop.ro aplicatii pentru publicitate offline.
Sunteti la un click distanta de a comanda produse publicitare
- pliante, postere, bannere X sau L, autocolant decor standuri, roll-up-uri
- bannere/panotaje stradale, mesh-uri, steaguri, lucrari canvas,
-- autocolante pentru decor auto, tunning auto, vitrine, standuri, etichete, coduri de bare
- decupare folii sablare, translucente, antiefractie, oglinda


    

AVANTAJELE www.pro-printshop.ro:
- Rezolutie extravaganta 1440 dpi
- Latime imprimare 1,35 m
- Calitate impresionanta
- Executie impecabila
- Livrare in 48 ore
PRINT & CUT INDOOR, sau print-urile de interior, sunt realizate pe materiale specifice industriei publicitare indoor, folosind cerneala pe baza de ecosolvent, si rezolutii mari de printare ( 1440 dpi) fapt ce confera o calitate superioara a imaginii, comparabila cu imaginile fotografice.

Aplicatiile diverse pentru publicitate indoor include semnalizarea POSM sau semnalistica indoor:
* decorare standuri sau vitrine,
* window / floor graphics,
* afise, postere
* bannere cu 1 sau 2 fete backlit sau blockout
* lucrari artistice canvas
* bannere X sau L cu suport,
* roll-up-uri cu 1 sau 2 fete, scroll-up-uri sau pop-up-uri
* print-uri pe hartie foto

PRINT & CUT OUTDOOR ( print-uri pentru experior) reprezinta toata gama de aplicatii de promovare si publicitate afisate in exteriorul cladirilor, spatiilor comerciale sau in zone de impact.

Aplicatiile outdoor sunt foarte variate:
* bannere si mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor,
* autocolante tiparite pentru decorari autovehicule, vitrine, standuri expozitionale sau exteriorul spatiilor comerciale,
* panouri stradale imprimate,
* printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up;
* postere si afise pentru outdoor (citylights),
* stickere si etichete din autocolant
* steaguri si printuri pe canvass pentru exterior

PRINT & CUT AUTOCOLANTE - un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea imaginii. Unde este cazul, autocolantele pot fi laminate cu o folie PVC pentru o mai buna rezistenta la uzura si umiditate. Autocolantele pot fi decupate partial cu dezlipire individuala de pe support sau decupate complet (impreuna cu suportul).
* autocolant pentru decor auto si tunning auto,
* stickere autocolante
* autocolant pentru dcor vitrine, standuri
* etichete produs,
* coduri de bare

PRINT & CUT FOLII - Folia poate fi direct imprimata si/sau decupata in functie de nevoile specifice ale clientului..

Dintre aplicatiile de folii printate mentionam:
* folii de sablare pentru sablare sticla, plastic, lemn
* folii translucente confera aspect satinat graficii imprimate pentru dcor vitrine si geamuri ,
* folii transparente sau colorate decupare pentru dcor vitrine si standuri
* folie antiefractie transparenta creste rezistenta sticlei si transmite in acelasi timp mesaje publicitare,
* folie argintie asigura protectie termica si aspect de oglinda de la exterior spre interior,
* folie printabila pentru pereti netezi

Pro Tempus SRL Agentie web design & ecommerce & publicitate cu peste 6 ani experienta va propune servicii si produse online:
www.pro-printshop.ro - productie publicitara - print & cut indoor / outdoor

 
Revolutia tehnologica din tiparul digital redefineste naturaletea imaginilor PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:45

Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, isi extinde serviciile de tipar digital color prin achizitia unor echipamente noi, care datorita tehnologiei revolutionare de ultima generatie sunt capabile sa confere imaginilor tiparite digital o naturalete remarcabila prin intensitatea culorilor vii si o inalta calitate a consistentei culorilor, astfel incat materialele tiparite au caracteristici comparabile cu cele rezultate dintr-un proces de productie offset.


Noile echipamente accentueaza naturaletea imaginilor prin capacitatea crescuta de a reproduce aproape perfect detaliile acestora la o rezolutie maxima de 1200dpi x 8-bit, in comparatie cu echipamentele de tipar digital color care utilizeaza tehnologii de procesare a imaginilor digitale pe 1-bit. In acelasi timp, procesarea textului prin tehnologia de 8-bit pentru fiecare culoare (CMYK) permite optimizarea procesului de tipar digital color printr-o reproducere mult mai clara a literelor si a altor caractere, conducand astfel la obtinerea de materiale tiparite cu o calitate crescuta, similara cu cea a tiparului offset.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate