Total Media News

Sport
Commonwealth Games Federation PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iunie 2014 09:29

  De  la  data  de  10  iunie  Commonwealth Games Federation (CGF)  

         s-a  mutat     intr-o  noua  locatie in  London's Old Street district.

        


UPDATE:

Our phone and fax numbers change to:

Main Phone: +44 (0)20 7250 8 - - -
Main Fax: +44 (0)20 7250 8 - - -

 

Our new address is:Commonwealth Games Federation
CAN Mezzanine, East Road
London


The new office is just a short walk from the Old Street tube station on the Northern Line (Bank branch).We've spent ten very happy years at Eon House in the West End, and would like to thank our friends at Eon Productions for their help and kindness over that time.

Citeşte mai mult...
 
Crosul Naţional Ziua Olimpică 13.06.2014 PDF Imprimare
Miercuri, 18 Iunie 2014 15:28

             Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti a susţinut organizarea evenimentului sportiv Crosul Naţional Ziua Olimpică, unul dintre cele mai importante evenimente sportive demonstrative din acest început de vară, ce a avut loc în data de 13 iunie 2014 în Parcul Tineretului din capitală.

                                     

    Pe aleea centrală a parcului, de la ora 10:30, s-a dat startul Crosului Naţional “Ziua Olimpică”, întrecere sportivă la care au putut participa oameni de toate vârstele, alergători profesionişti, amatori sau simpli curioşi care au vrut să-şi testeze capacităţile fizice. La acest evenimentul au fost prezenţi 1800 de participanţi.

   Cu câteva ore înaintea începerii crosului au avut loc înscrierile, ocazie cu care sute de alergători au primit tricouri speciale de concurs. De asemenea, participanţii la cros au fost încurajaţi de mulţimea adunată, formată din aproape două sute de curioşi, cunoştinţe sau simpli trecători.

Citeşte mai mult...
 
Stejarii Country Club ! PDF Imprimare
Duminică, 15 Iunie 2014 20:23

              Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi, cu aer curat, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a Capitalei, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp.

            

    Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate celor mici.

   Misiunea complexului  este de a crea un cadru confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare si wellness, adaptate unei game variate de nevoi. Scopul nostru este de a-i face pe membrii si invitatii clubului sa scape de agitatia urbana si sa se lasa rasfatati in acest spatiu deosebit.

   Facilitati

   Cu un design inovator, complexul ofera servicii all-in-one de sport, wellness si ospitalitate, intr-un mediu distinct.

   Structura, echipamentul si designul sau sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

   Arhitectura Stejarii Country Club este destinata sa creeze tranzitia de la zgomotul orasului la o oaza de relaxare.

 

Citeşte mai mult...
 
TAS şi-a dat acordul: “Judecăm în regim de urgenţă. Decizia, pe 30 iunie!” PDF Imprimare
Duminică, 15 Iunie 2014 15:36

        Rapid nu a primit licenţa de Liga 1 din partea FRF

Dacă anul trecut, Tribunalul de la Lausanne a fost cel care i-a scos din Liga 1, după litigiul cu Concordia Chiajna, oficialii Rapidului speră că arbitrii se vor “revanşa” şi vor desfiinţa decizia Comisiei de Apel de licenţiere a FRF prin care nu li s-a acordat licenţa pentru prima ligă!

                                 

    TAS şi-a dat acordul: “Judecăm în regim de urgenţă. Decizia, pe 30 iunie!”

    Prima veste bună primită de giuleşteni a fost aceea că TAS a fost de acord cu judecarea speţei în regim de urgenţă, pînă la sfîrşitul lunii iunie! Solicitarea Rapidului a fost admisă de cei ce împart dreptatea în sportul mondial, după ce inclusiv FRF şi-a dat acordul cu privire la acest aspect, susţin surse din Giuleşti:                   

     “Audierile vor avea loc în jur de 23-24 iunie, urmînd ca pînă pe 1 iulie să se dea verdictul”

        Arbitrii TAS care au  dat dreptate lui U Cluj vor judeca cazul Rapid

Citeşte mai mult...
 
Alexandrion Group a devenit Partenerul Oficial al echipei de handbal Steaua București PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Iunie 2014 19:08

    Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” Bucuresti si Fundatia Alexandrion Group au semnat un parteneriat, pe o perioada de 5 ani, pentru sustinerea echipei militare de handbal.

                                          

   Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa desfasurata aseara la Palatul Cercului Militar National, la care au participat presedintele CSA Steaua George Boroi, presedintele Fundatiei Alexandrion Group Nawaf Salameh si presedintele de onoare al sectiei de handbal Steaua, generalul Mihail Ozunu.

   “Este o zi importanta in viata handbalului stelist, care poate insemna un moment pe care il asteptam cu totii - relansarea celei mai titrate echipe din handbalul romanesc. Cu Fundatia Alexandrion Group alaturi, avem acum toate atuurile necesare pentru constructia pe care ne-o dorim, a declarat in deschiderea conferintei George Boroi, presedintele CSA Steaua Bucuresti.  Impreuna cu partenerii nostri vom atrage si alte companii importante, care sa se alature acestui proiect si sa participe la obiectivul general de formare a unei echipe campioane”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport