Total Media News

Sport
Deschiderea noii locatii de antrenament Kangoo Jumps ........ "Kangoo Club Buftea" PDF Imprimare
Joi, 04 Iulie 2013 14:57
                           Dragelor si dragilor!!

         Va anunt cu bucurie deschiderea noii mele locatii de antrenament care va functiona sub denumirea "Kangoo Club Buftea", fiind recunoscuta oficial de catre Kangoo Jumps Romania.
                                                            
        La evenimentul de deschidere am invitat trei oameni deosebiti, foarte buni profesionisti in domeniu si care imi sunt si foarte dragi. Alexandra Marchidan, Marga Balan si Fabian Sanchez va vor delecta cu Zumba, Pilates si Latino dance. Iar eu, impreuna cu echipa mea formata din Claudia, Alexandra Balan si Vali, vom sustine mai multe sedinte de kangoo jumps, speciale pentru voi.
Citeşte mai mult...
 
Universiada de vara 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 03 Iulie 2013 14:54

           Sâmbătă, 6 iulie, se va da startul celei de-a 27-a ediţii a Universiadei de vară, la Kazan, în Rusia, competiţie care se va încheia în data de 17. 

                      

         La acest eveniment, România va fi reprezentată de 103 sportivi, aceasta fiind cea mai numeroasă delegaţie din istoria participărilor româneşti la Universiadă, exceptând ediţia din 1981, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

        Universiada de vară de la Kazan este organizată de Federaţia Internaţională a Sportului Universitar şi reuneşte peste 10.500 de sportivi din 162 de ţări, care se vor întrece la 27 de discipline, sportivii români concurând la 12 dintre acestea: atletism, baschet (masculin), gimnastică artistică (masculin), şah, haltere, înot, judo, scrimă, tenis de masă (feminin), rugby în VII (masculin), sambo (masculin) şi lupte.

Citeşte mai mult...
 
Controale la FOTBALISTI - Atentie ce beau unii fotbalisti PDF Imprimare
Marţi, 02 Iulie 2013 19:47

                                       

      UEFA a anunţat că începând cu sezonul 2013/2014 va efectua teste sangvine la toate competiţiile pe care le organizează, informează site-ul oficial al forului european.

 

       Până în prezent, UEFA a efectuat teste de sânge doar la turneele finale, Euro 2008 şi Euro 2012.Testele vor fi efectuate atât în timpul competiţiei, cât şi în afara acesteia, iar jucătorii vor trebui să dea mostre de urină, de sânge sau ambele.Totodată, forul continental a menţionat că în sezonul precedent al Ligii Campionilor şi Ligii Europa nu a existat niciun rezultat pozitiv la testele antidoping.În sezonul 2012/2013, UEFA a efectuat 1.374 de controale antidoping în Liga Campionilor şi Liga Europa.

Citeşte mai mult...
 
Nico Rosberg a cistigat Marele Premiu al Marii Britanii PDF Imprimare
Duminică, 30 Iunie 2013 19:56

              Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat de australianul   Mark Webber (Red Bull) şi de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari).

                                        

                                                           Nico Rosberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             Liderul clasamentului piloţilor, germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a abandonat în turul 42/52, din cauza unor probleme mecanice, în momentul în care se afla la conducere.

              Pe locul 4 s-a situat britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault), iar pe şase brazilianul Felipe Massa (Ferrari).

              Locurile 7-10 au fost ocupate în ordine de germanul Adrian Sutil (Force India), australianul Daniel Ricciardo (Toro Rosso), britanicul Paul di Resta (Force India) şi germanul Nico Hulkenberg (Sauber).

Citeşte mai mult...
 
Nicolae Cristescu a luat Rapidul !!! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iunie 2013 21:26

         Omul de afaceri Nicolae Cristescu a incheiat intr-un final negocierile cu George Copos pentru preluarea Rapidului

                         

    "Ma bucur ca George Copos a demonstrat ca e rapidist. A renuntat in final la toate pretentiile, absurde de altfel, pe care le avea, si am batut palma. Chiar și așa, petrecerea o facem după ce vom semna", a spus Nicolae Cristescu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 111 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport