Total Media News

Sport
Iordanescu, Lucescu si Piturca, in clasamentul celor mai buni antrenori în perioada 1996-2012 PDF Imprimare
Luni, 25 Februarie 2013 23:07

            Tehnicienii Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă au fost incluşi în clasamentul celor mai buni antrenori în perioada 1996-2012, întocmit şi publicat, luni, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

                                           

          Iordănescu şi Lucescu se află pe locul 51, cu câte 36 de puncte, la egalitate cu spaniolul Juande Ramos.

         Selecţionerul României, Victor Piţurcă, ocupă poziţia 136, cu 14 puncte, la egalitate cu belgianul Eric Gerets, cu sârbul Ivan Jovanovici, cu francezul Jean Tigana, cu columbianul Luis Fernando Montoya, cu portughezul Paulo Bento şi cu olandezul Ruud Gullit.

Citeşte mai mult...
 
Maraton Fat Burning by Kinga Sebestyen Bucuresti PDF Imprimare
Luni, 18 Februarie 2013 19:25

 

              Kangoo Jumps România împreună cu GetFit organizează caravana "Maraton Fat Burning" - program national de slabire cu Kangoo Jumps.

                                             

            Această serie de evenimente aduce o noutate pentru cei care doresc să scape de greutate, să contureze sil...ueta nu numai prin mișcare, dar și printr-o alimentație sănătoasă.

Citeşte mai mult...
 
Start în cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European Braşov 2013 PDF Imprimare
Luni, 18 Februarie 2013 08:55

               Cea de-a 11-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost deschisă, printr-o impresionantă ceremonie, desfăşurată pe arena Liceului Sportiv de la poalele Tâmpei.

                                 

                A fost un moment istoric pentru România, moment care a păstrat modelul deschiderii Jocurilor Olimpice. La festivităţi au participat delegaţiile celor 45 de ţări europene , sub privirile unor invitaţi de marcă, precum Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Patrick Hickey, preşedintele Asociaţiei comitetelor olimpice europene, sau primul ministru al României,Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Cum iti ingrijesti pielea dupa ce ai facut sport PDF Imprimare
Vineri, 15 Februarie 2013 22:34

           La fel cum exista obiceiuri de ingrijirea a pielii pentru  dimineata si seara, inainte de culcare, trebuie sa iti creezi un ritual de  ingrijire si pentru atunci cand faci sport.

 

       Tine cont de aceste sfaturi si vei   avea intotdeauna un look ingrijit si natural:

1. Bea apa inainte sa incepi sa faci sport, ca sa aiba corpul

o sursa de hidratare in timpul exercitiilor.

 2. Fa sport   demachiata. Din cauza efortului transpiri si risti sa ti se scurga machiajul si

sa iti patezi echipamentul.

Citeşte mai mult...
 
Sporturile de baza pentru 2020 Jocurile Olimpice de vara. PDF Imprimare
Marţi, 12 Februarie 2013 14:24

          Comitetul executiv (EB) a Comitetului Internațional Olimpic (CIO) au convenit astăzi asupra  celor 25 de sporturi le va propune la Sesiunea a 125-CIO pentru aprobare ca sporturile de bază pentru 2020 Jocurile Olimpice de vară.

 

        Cele 25 de sporturi sunt: atletism, canotaj, badminton, baschet, box, canotaj, ciclism, echitație, scrimă, fotbal, gimnastică, haltere, handbal, hochei, judo, înot, pentatlon modern, taekwondo tenis, tenis de masă, tir, tir cu arcul , triatlon, navigație și volei. 

   EB a recomandat  ca  luptele  , sport  coordonat  de   International Federation of Associated Wrestling Styles (FILA) , sa  nu  fie i inclus pe lista sporturilor  de bază.

   Lupta se va alătura acum cele șapte finaliste - Sporturi ca  : baseball / softball, karate, sport cu role, sport alpinism, squash, wakeboarding si wushu - vying pentru includerea în programul olimpic 2020 ca un sport suplimentar. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 116 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport