Total Media News

Sport
Statele Unite ale Americii Pro Challenge 2013 trecere & orase-gazda a anuntat PDF Imprimare
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 22:19

                                                A  fost  anuntata   ruta  :

                     Statele Unite ale Americii Pro Challenge 2013 

                                      
    Statele Unite ale Americii Pro Challenge a anunțat astăzi ruta 2013.Traseul este mult mai compact, care în anii anteriori și va începe în Aspen, Colorado, cu o etapa 1 circuit și un început etapa 2.     Orașe noi includ Loveland și Fort Collins și Time Trial revine la Vail din nou în acest an.

Citeşte mai mult...
 
TOP 100 cei mai tari jucatori din lume facut de The Guardian ! PDF Imprimare
Marţi, 25 Decembrie 2012 22:13
 

                   TROFEUL mai tare decat Balonul de Aur !

             Romania nu are niciun jucator : Cine e pe primul loc:

                                     

       Daca la Balonul de Aur pot vota si tari care nu au nimic in comun cu fotbal, topul realizat de The Guardian e facut de analisti sportivi din intreaga lume! Englezii de la The Guardian au alcatuit un top al celor mai buni 100 de jucatori din lume! Favorit la Balonul de Aur, Leo Messi este pe primul loc si in opinia jurnalistilor care au participat la alcatuirea topului. 

    11 dintre cei mai buni jurnalisti din lume au fost contactati si fiecare a numit un top 30 - primul loc a primit 30 de puncte, locul 2 a primi 29 si asa mai departe. La final s-a facut clasamentul iar Messi era pe primul loc. Sid Lowe, jurnalist la Guardian, FourFourTwo si World Soccer, explica topul: "Exista un singur nume in privinta caruia toti 11 ne-am pus de acord; numarul 1, Lionel Messi.

  Cum am putea sa alegem pe altcineva?  Dezbaterea a trecut la un alt nivel; nu se mai pune intrebarea daca Messi este cel mai bun din lume in acest moment, ci daca Messi este cel mai bun jucator din istorie" spune acesta. Pe locul 2 s-a clasat Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult...
 
CIO a suspendat India, care e in pericol pentru Rio PDF Imprimare
Vineri, 14 Decembrie 2012 21:32

         Comitetul Internaţional Olimpic a suspendat forul indian, după ce guvernul acestei ţări s-a implicat ilegal în  alegerile de la comitetul naţional.

 

         După luni întregi de avertismente, biroul executiv al CIO a sancţionat  Asociaţia Olimpică Indiană pentru că nu a răspuns cerinţelor organismului internaţional de a ţine alegeri  independente, informează espn.go.com.

 

         Ca urmare a suspendării, India nu va mai primi fonduri de la CIO, iar oficialii acestei ţări nu vor mai putea  participa la evenimente sub egida olimpică.

Citeşte mai mult...
 
Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti PDF Imprimare
Joi, 13 Decembrie 2012 14:47

    Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti este serviciu public deconcentrat al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu personalitate juridică şi are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de şi pentru sport si tineret, a acţiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive şi de agrement pentru copii şi tineri.

       Atributii

    Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti are următoarele atributii principale:



   a) asigură punerea in aplicare la nivelul judeţelor, respectiv al municipiului Bucureşti a Programului de guvernare, a strategiei şi programelor Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret in domeniile sportului şi tineretului;
    b) utilizează centrele de agrement pentru tineret in scopul desfăşurării de activităţi recreative, turistice, sportive, de tabere pentru copii şi tineret;
    c) urmăresc aplicarea şi controlul respectării actelor normative din domeniile sportului şi tineretului;
    d) colaborează cu celelalte instituţii deconcentrate, cu organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, cu autorităţile administraţiei publice locale, cu alte instituţii publice, cu persoane juridice de drept public sau privat, romane sau străine;

Citeşte mai mult...
 
Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite PDF Imprimare
Joi, 13 Decembrie 2012 14:21

                                      Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite

                  Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti va aduce la cunostinta faptul ca Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) lanseaza programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite sesiunea februarie 2013.

 

          Evenimentul este coordonat prin Programul Tineret al ONU, statele membre avand responsabilitatea de a desemna tinerii participanti si de a stabili programul la nivel national.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 118 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport