Total Media News

Sport
Cupa Mondiala de Judo - Bucuresti PDF Imprimare
Duminică, 03 Iunie 2012 10:58

 

      Ieri , in Sala Polivalenta din Bucuresti s-a desfasurat in fata unui public destul de numeros o etapa din programul Cupei Mondiale de Judo. Aceasta competitie a fost rezervata strict fetelor.De asemenea, au fost prezente personalitati importante ale sportului romanesc precum Octavian Morariu presedintele COSR, Carmen Tocala , presedinte al ANST si Alin Petrache , conducatorul Federatiei Romane de Rugby.

 

      Delegatia noastra si-a respectat blazonul obtinand un loc 2 la categoria -48kg prin Carmen Bogdan , victoria la categoria -52kg, fiind o categorie cu podium 100 % romanesc, si  cateva medalii de bronz.In cadrul categoriei -57kg castigatoare a fost TIna Zeltner (Austria) care a invins-o pe Frantuzoaica Automne Pavia , iar in cadrul cateogriei -63kg Gemma Howeell (Marea Britanie ) a invins-o pe Nina Milosevic (Slovenia ).

      De notat , ca de la aceasta compeittie a lipsit Alina Dumitru , fiind meneajata de stafful sau .                        

 

      Competitia continua azi la Sala Ioan Kunst Ghermanescu din capitala cu categoriile -70, -78 si +78.

 

 

 

 

**  Gini Andrei  Duta

 

 

 
Transylvania Horse Show 18 - 20 Mai 2012 PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:32

Transylvania Horse Show consta in 2 competiții internaționale ecvestre și o serie de demonstrații și spectacole. CIC1*

                                              
Cӑlӑreți profesioniști  vor concura la Probӑ Completӑ, disciplinӑ compusӑ din probe de dresaj, cross-country și concurs de sӑrituri peste obstacole, ȋn cadrul competiției CIC 1*, eveniment organizat ȋmpreunӑ cu FEI (Federația Ecvestrӑ Internaționalӑ) și FER (Federația Ecvestrӑ Romȃnӑ). Premiile din cadrul competiției ȋnsumeazӑ 4000 EUR.


Citeşte mai mult...
 
ONV LAW infiinteaza un departament de drept sportiv PDF Imprimare
Vineri, 18 Mai 2012 15:51

 

Societatea de avocati ONV LAW anunta deschiderea unui departament de drept sportiv, sub directa coordonare a avocatului partener Bazil Oglinda.

                                       

 

Departamentul nou-infiintat poate reprezenta atat interesele cluburilor, cat si pe cele ale sportivilor de la diverse discipline de specialitate. ONV LAW  a acordat asistenta juridica pentru infiintarea Federatiei Romane de Triatlon, dar si a Asociatiei Romane de Triatlon.

 

Ultimul contract de reprezentare semnat de ONV LAW a fost cu fotbalistul portughez Nuno Claro Simôes Coimbra, portar la CFR Cluj.

Societatea isi propune ca, in primul an de activitate, consultanta in drept sportiv sa-i majoreze cu minimum 10% cifra de afaceri anuala.

Citeşte mai mult...
 
Planul dezafilierii Craiovei si infiintarii altei echipe era cunoscut din vara anului trecut PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 11:37

Viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, susţine că planul dezafilierii Universităţii Craiova şi înlocuirii cu altă echipă era pregătit din vara anului trecut, iar primarul Solomon era la curent

                                                      

"Ruşine, Mircea Sandu, şi de două ori ruşine lui Mitică Dragomir, pentru că este şi oltean şi se declară trup şi suflet alături de Universitatea Craiova, pe care a desfiinţat-o, şi, bineînţeles, ruşine actualului primar, care ştia de anul trecut, din august, de acest plan!

Citeşte mai mult...
 
C.E. 2012: O zi frumoasa pentru gimnastica romaneasca PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 08:39

In asteptarea celor din urma confruntari, finalele pea parte de duminca, sa revenim, pentru ca merita, asupra succesului realizat de echipa de senioare – Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu -, care s-a intors in varful ierarhiei continentale.

                                      
        A fost, indiscutabil, o finala pasionanta, Romania devansand Rusia, intr-o cursa paralela, de la inceput si pana la sfarsit, care a oferit o competitie incredibila.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 124 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport