Total Media News

Sport


Ce este un speedcourt PDF Imprimare
Marţi, 18 Martie 2014 21:30

 

Acesta este un spaţiu de 4 metri pe 4, amenajat într-o sală şi dotat cu sensori în podea care să măsoare parametri unui sportiv care participă la exerciţii în acest spaţiu special.

. Construirea unei astfel de săli costă cel puţin 500.000 de euro şi în momentul de faţă doar Real Madrid şi Bayer Leverkusen utilizează o asemenea tehnologie

Citeşte mai mult...
 
Noua conducere a FRF a demarat procedura de modificare a statutului PDF Imprimare
Luni, 17 Martie 2014 22:59
    

     Noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal a demarat procedura de modificare a statutului şi regulamentelor, finalizarea acesteia fiind aşteptată peste aproximativ două luni, informează, luni, site-ul oficial al FRF.

                                                  

    "Federaţia Română de Fotbal a demarat vineri, 14 martie, acţiunile necesare pentru schimbarea Statutului şi Regulamentelor, printr-o întâlnire la Casa Fotbalului la care au participat, pe lângă conducerea Federaţiei, jurişti, experţi în drept penal şi insolvenţă, reprezentanţii AFAN şi preşedinţii Comisiilor Federale", se menţionează pe site-ul citat.

În următoarea perioadă, oficialii FRF vor avea întâlniri cu experţi UEFA şi FIFA în vederea armonizării legislaţiei interne cu cea internaţională.

Citeşte mai mult...
 
Ţiriac: Gabi Szabo este o fată cu trecut în sport, sper să aibă succes la Guvern PDF Imprimare
Joi, 13 Martie 2014 21:59

              Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, joi, că noul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, are un trecut în sport şi speră să aibă mai mult succes la Guvern.

                     

"S-ar putea să fi venit timpul ca şi sportivii să ia în mână frâiele sportului. Şi probabil că o campioană olimpică precum Gabi Szabo are o voce mult mai ascultată decât un om care nu a prea făcut sport în viaţa lui. Aşa s-ar putea să poată să bată cu pumnul în masă să aibă mai multe fonduri pentru «semănat» la nivel de copii şi juniori. Iar eu în locul ei aş spune: «Dacă mie nu îmi daţi ceva ca să pot să fac ceva în sectorul în care m-aţi pus, atunci uite demisia mea. Faceţi voi pentru că aici nu se poate face nimic». Gabi e o fată care are trecutul în sport, are mintea la ea, să sperăm că o să aibă mai mult succes la Guvern", a spus omul de afaceri.

De asemenea, fostul tenisman Ilie Năstase a afirmat că Gabriela Szabo este cea mai bună alegere pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. "În sfârşit după sute de ani, că sunt sute de ani, un sportiv este ministru al Sportului. E un lucru foarte bun, în alte ţări s-a întâmplat de mult treaba asta, până şi în Brazilia s-a întâmplat. În sfârşit nu se mai pune politicul la sport. Şi e foarte bine, ţin să îl felicit pe domnul Ponta pentru că a făcut cea mai bună alegere şi un mare bine sportului", a spus Năstase.

Citeşte mai mult...
 
2ND EUROPEAN UNIVERSITIES GAMES PDF Imprimare
Duminică, 02 Martie 2014 19:21

    The European Universities Games is the largest European multisport student event and it’s the official event of the European University Sport Association.

   In the two weeks in Rotterdam we aim to host an international, fun and most of all sportive event for student athletes.

                      

The best students athletes from 45 countries in Europe gather in Rotterdam from July 24 to August 8, 2014, to find out who the real athletes are in Europe!

Citeşte mai mult...
 
Patinoarul Mihai Flamaropol nu se va redeschide PDF Imprimare
Luni, 17 Februarie 2014 21:37

   Patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, închis în urmă cu un an din cauza datoriilor la utilităţi, nu se va mai redeschide în urma deciziei luate de către reprezentanţii primăriei, ai federaţiei de hochei pe gheaţă şi ai unor cluburi de patinaj din Bucureşti.

            

    Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX că decizia a fost luată din motive de siguranţă şi tehnice. "Am avut o întâlnire cu preşedintele federaţiei de hochei, cu tehnicul de la hochei, cu doamna Tocală, cu părinţii patinatorilor şi s-a ajuns la următoarea formulă de compromis: să fi plătit 300.000 de euro datorii plus vreo 25.000 pentru nişte piese de schimb şi să fi ţinut patinaorul o lună, pentru că la 17 grade nu se mai face gheaţă, am luat decizia să nu mai fie deschis. Nu avea rost să facem acest efort pentru nici o lună de funcţionare.

   Am luat decizia asta punând cărţile pe masă. Am tras concluziile juste şi corecte.

   Din motive de siguranţă şi motive tehnice, patinoarul Flamaropol va rămâne închis. E o decizie luată de comun acord cu cei care au avut activităţi acolo", a afirmat oficialul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 103 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home