Total Media News

Esential
Victor Ponta a mers la Rosia Montana PDF Imprimare
Duminică, 15 Septembrie 2013 17:58

 

                Victor  Ponta   este  in  acest  moment  la Rosia Montana

            

 

      Vizita  efectuata  de  prim ministrul Romaniei   este  cel  putin  surprinzatoare.

       Domnul  Ponta  a  scos  minerii  din  mina   !!!!



 

Citeşte mai mult...
 
Salt istoric facut de omenire PDF Imprimare
Vineri, 13 Septembrie 2013 08:36

     NASA:

     "Salt istoric facut de omenire." Voyager 1 a parasit oficial Sistemul Solar

                               

 

       NASA a anuntat joi, oficial, ca sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, a devenit primul obiect facut de om care a parasit Sistemul Solar.

Dupa o calatorie de aproape 36 de ani, sonda le va permite cercetatorilor pentru prima data sa inteleaga ce exista in spatiul interstelar. "Sonda s-a aventurat in spatiul interstelar. Se afla la 19 miliarde de km de Soare" a declarat NASA intr-un comunicat.

Citeşte mai mult...
 
Bucurestiul va avea un Tribunal comercial, pentru litigiile din mediul de afaceri PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2013 22:06

   Guvernul a aprobat, miercuri, înfiinţarea unui Tribunal comercial în Bucureşti, care se va ocupa de litigiile din mediul de afaceri, cum ar fi cele privind insolvenţa şi concurenţa neloială, urmărindu-se judecarea cu celeritate a cauzelor în domenii sensibile.

                                                          

      Măsura privind constituirea tribunalelor specializate este cuprinsă în proiectul de lege care modifică şi completează Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, document ce a fost aprobat miercuri de Executiv.

    "Proiectul de lege oferă un temei legal, clar şi complet în vederea înfiinţării unor tribunale specializate, în special a unui Tribunal specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă la nivelul municipiului Bucureşti, ceea ce va asigura atât specializarea judecătorilor, cât şi o mai mare celeritate a judecării cauzelor în domenii sensibile", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Citeşte mai mult...
 
A şaptea zi de PROTESTE faţă de proiectul de la Roşia Montană, în Capitală PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 20:09

      Sute de persoane protestează, pentru a şaptea zi la rând, în Capitală, faţă de proiectul de la Roşia Montană, acestea adunându-se la Universitate şi pornind în marş spre Piaţa Victoriei, în jurul orei 19.30.

                     

             A şaptea zi de PROTESTE faţă de proiectul de la Roşia Montană, în Capitală (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

             Participanţii la manifestaţie s-au adunat la Universitate şi au pornit spre Piaţa Romană, ocupând carosabilul pe un sens, în prezent ei îndreptându-se spre Piaţa Victoriei.

              Ei scandează "Uniţi, salvăm Roşia Montană", "Refuz, rezist, nu vrem gaze de şist", "Noi suntem poporul, jos cu vânzătorul", "Solidaritate" şi "Fără violenţă", şi au bannere cu mesaje precum: "Cu gaze şi cianură ne daţi o mare lovitură", "Cianura şi cu şistul, 'cadouri' de la prim-ministru", "Măi, măi, dragă Rovana/ Ia mâna de pe Roşia Montană", "Băsescu, Iuda românilor", "Anulaţi Legea distrugerii Roşiei Montane acum", "Nu corporaţia face legislaţia", "Roşia Montană în UNESCO" şi "Vizitaţi Roşia Montană".

            Jandarmii şi polişiştii rutieri acţionează pe traseul manifestanţilor pentru desfăşurarea protestului şi a traficului în siguranţă.


Citeşte mai mult...
 
Oprescu face REFERENDUM pentru eutanasierea câinilor vagabonzi PDF Imprimare
Miercuri, 04 Septembrie 2013 17:51

         Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia", precizând că a convocat o şedinţă de îndată a CGMB pentru vineri.


     Oprescu a arătat că, potrivit Legii referendumului nr. 3/2000, "obiectul şi data referendumului local se stabilesc şi se aduc la cunoştinţă publică cu cel puţin 20 de zile înainte de ziua desfăşurării acestuia", iar "referendumul local se poate organiza într-o singură zi, care poate fi numai duminica" (articolul 16).

     Astfel, referendumul local ar putea avea loc în ultima duminică din luna septembrie sau în prima duminică din octombrie.

    Oprescu a precizat că, în vederea organizării referendumului, a convocat pentru vineri, la ora 12.00, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), în şedinţă de îndată.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 94 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate