Total Media News

Esential
Cel de-al doilea pod peste Dunare `creste` cu opt metri pe zi PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Iulie 2012 20:24

        Au mai rămas 160 de metri până când podul dintre Vidin şi Calafat va fi finalizat în totalitate, a declarat pentru agenţia Standart News şeful lucrărilor de construcţie, managerul principal al firmei spaniole FCC, compania care-l construieşte, inginerul Alberto Bergara.


     Până la sfârşitul anului, legătura rutieră trebuie să fie finalizată.

                

    În opinia lui Alberto Bergara, afluxul de autoturisme pe pod va începe pe la jumătatea anului 2013. Până atunci vor fi finalizate toate măsurile de încercare a celui mai mare pod peste Dunăre, vor fi făcute toate evaluările obligatorii privind fiabilitatea şi calitatea acestuia. În pofida căldurilor, la pod se lucrează zi şi noapte. Betonul se toarnă doar după ora 3:00 dimineaţa

Citeşte mai mult...
 
Datoria istorica a Germaniei catre Romania, de un miliard de marci imperiale: comisie speciala .... PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Iulie 2012 08:28

     Conducerea Senatului a decis, luni, în urma unei scrisori în care este semnalată existenţa unei datorii istorice a Germaniei către România, să constituie o comisie specială care să analizeze documentaţia.

Vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, a precizat că scrisoarea adresată conducerii Senatului este semnată de Radu Golban, economist.

                            

      În scrisoarea înregistrată la Senat în 26 octombrie se subliniază că "în perioada subordonării României de către Germania hitleristă s-a încheiat, în 1935, acordul pentru reglementarea plăţilor între Imperiul German şi Regatul României, acordul prin care se stabilea ca plăţile, provenind din schimbul de mărfuri şi din alte obligaţii de stat şi particulare, să fie efectuate bilateral între BNR şi Casa de Compensaţie germană din Berlin".

Citeşte mai mult...
 
Angela Merkel: Statul de drept a fost INCALCAT INACCEPTABIL î PDF Imprimare Email
Luni, 09 Iulie 2012 16:05

   Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, pentru ORF, că încălcarea statului de drept în România este "inacceptabilă". Merkel a făcut referire şi la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu care a avut o discuţie în prealabil.

             

             

”Ne așteptăm ca Guvernul român să restabilească încrederea în țară și în procesul constituțional. Guvernul german urmărește cu mare îngrijorare derularea evenimentelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al cancelarului german, Steffen Siebert. 

Citeşte mai mult...
 
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 
"La Sarmizegetusa exista un jaf". Puiu Hasotti anunta investitii majore in restaurare si conservare PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Iulie 2012 18:46

   Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, susţine ca la Sarmizegetusa continua sa fie furate numeroase obiecte de valoare si spune ca intentioneaza sa aloce o suma importanta pentru conservare, restaurare si cercetari arheologice in zona respectiva.
               

   "In doua-trei saptamani ma voi deplasa la Sarmizegetusa unde din pacate exista, nu ma feresc sa spun, un jaf, In sensul ca se umbla cu detectoare de metale si se identifica foarte multe piese - kosoni. Ultima identificare a fost facuta la Chicago, o colectie mare de cosoni.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 96 din 107

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate