Total Media News

Esential
Cel mai bine vândute 10 produse din toate timpurile PDF Imprimare Email
Joi, 18 Octombrie 2012 21:37

            1. Cubul lui Rubik

            Categorie: Jucării

            Bucăți vândute: 350 de milioane

            Compania producătore: Seven Towns Ltd.

             Erno Rubik a creat prototipul "Cubului magic" în 1947, la Budapesta. Un producător american de jucării a cumpărat licența și a botezat jucăria "Cubul lui Rubik" în 1980. Cubul a devenit, în scurt timp, o senzație internațională, iar culmea gloriei sale a fost atinsă la jumătatea anilor 1980, când aproximativ o cincime din populația globului se jucase măcar o dată cu ea. Jucăria și-a menținut popularitatea și în zilele noastre, mulțumită culorilor sale vii, prețului scăzut și nivelului de dificultate.


2. iPhone

Categorie: Smartphone
Bucăți vândute: 250 de milioane
Compania producătoare: Apple

În doar cinci ani, s-au vândut 250 de milioane de iPhone-uri, acesta devenind cel mai vândut smartphone la ora actuală, conform 247wallst.com. De când l-a lansat în 2007, Apple a câștigat circa 150 de miliarde de dolari de pe urma iPhone, conform firmei Strategy Analytics. Există cinci tipuri de iPhone: prima versiune, 3G, 3GS, 4 și 4S, urmând să mai apară și altele.

Citeşte mai mult...
 
Prima platforma de locuri de munca cu inscriere 100% gratuita pentru candidati si angajatori PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Octombrie 2012 19:06

    Pentru a veni in intampinarea situatie de criza prezenta pe tot globul, echipa de la joburidecriza.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma online de locuri de munca cu inscriere gratuita pentru candidati cat si pentru angajatori.

 

    Pentru a veni in intampinarea situatie de criza prezenta pe tot globul, echipa de la joburidecriza.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma online de locuri de munca cu inscriere gratuita pentru candidati cat si pentru angajatori.

Ai atins varsta la care trebuie sa incepi sa te gandesti la inceperea carierei tale si formarii tale profesionale, dar totodata incepi sa te simti putin pierdut intr-un vast labirint al locurilor de munca( locuri de munca), al procedurilor legate de procesul de angajare si multe alte probleme legate de acest aspect.Care este primul pas in acest inceput de drum?

Citeşte mai mult...
 
Cristian Sima: Sunt in Islanda, am plecat de frica PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:50

       Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut vineri seara într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, că este în Reykjavik (Islanda) şi că a plecat de frică din ţară, întrucât i s-ar fi cerut să îşi cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienţilor săi.     "La sfârţitul lunii septembrie, în ultima vineri, am plecat în Elveţia, pentru că altfel ar fi trebuit să semnez că cedez toate activele. Am multe participaţiuni, case, apartamente... Eu o să vă spun toată povestea. De când am început să scriu, nu v-am spus nicio minciună. Totul se referă la bani şi la putere", a declarat Sima la Realitatea TV.

El a mai spus că nu poate spune cine i-a cerut să cedeze tot ce are pentru ca apoi "să o poată lua de la capăt". Întrebat dacă i s-a cerut într-un "mod gansteros", sau doar pentru acoperirea pierderilor, Sima a spus că este "ceva la limită".

Citeşte mai mult...
 
ANAF: Tot mai multe firme nu-şi plătesc datoriile către stat, intră în insolvenţă sau devin inactive PDF Imprimare Email
Joi, 11 Octombrie 2012 15:36

    Firmele au revenit la tendinţa înregistrată mai ales în anii 1997-1998 de a apela la creditul fiscal, respectiv de a nu-şi plăti datoriile către stat, iar Agenţia Naţională de Administrare Fiscală le recomandă să se îndrepte către creditul bancar, a declarat Mihail Constantin, vicepreşedinte ANAF.

 

                                 

        

      "Din cauza gradului ridicat de îndatorare al firmelor fiscul este foarte vulnerabil şi scoate cu greu banii de la firme. Atunci când se execută bunurile acestora, toate sechestrele stau şi-şi pierd din valoare pentru că nu există apetit de cumpărare pe piaţă", a afirmat Constantin la o conferinţă pe teme economice organizată la BNR.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a îmbunătăţit proiectul privind indexarea impozitelor/taxelor PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Octombrie 2012 20:15

     Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a îmbunătăţit proiectul guvernului Ungureanu privind indexarea impozitelor şi taxelor locale, lansat spre consultare publică în urmă cu şapte luni, a declarat joi seară, la postul de televiziune Realitatea TV, secretarul de stat în MFP Liviu Voinea.


    Oficialul MFP a explicat că, faţă de forma iniţială a proiectului publicată pe site în martie 2012, taxele pentru autovehicule nu mai cresc, iar nivelul inflaţiei medii pe ultimii trei ani, cu care autorităţile locale au posibilitatea să majoreze impozitele şi taxele locale, este recalculat în scădere.

Mai mult, a adăugat Voinea, dacă impozitele şi taxele locale ar creşte în 2013, această majorare este rezultatul politicilor economice din anii 2010 şi 2011, când inflaţia a fost mare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 96 din 111

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate