Total Media News

Esential
Televiziunea si radioul de stat din Grecia se inchid temporar PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iunie 2013 18:37

    Guvernul conservator al Greciei a anunţat că va închide temporar posturile publice de televiziune şi radio, din cauza crizei financiare, în pofida opoziţiei înverşunate a sindicatelor şi a unor parteneri din coaliţia guvernamentală, informează marţi Associated Press.


               Angajatii greci din televiziunea si radioul de stat protesteaza fata de anuntul inchiderii temporare a acestor institutii
            Angajaţii greci din televiziunea şi radioul de stat protestează faţă de anunţul închiderii temporare a acestor instituţii

          Purtătorul de cuvânt guvernamental Simos Kedikoglou a făcut acest anunţ-şoc marţi, declarând că emisiile de televiziune şi radio ale ERT, compania greacă de radio şi televiziune, vor înceta la primele ore ale zilei de miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Orice BONUS la final de contract, la stat sau la privat, impozitat cu 85 % PDF Imprimare
Marţi, 11 Iunie 2013 21:40

             OUG nr. 55/2013 - unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea unor acte normative


      Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 55/2013 privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea unor acte normative a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 331, din 6 iunie 2013.

    Luand in considerare ca un criteriu determinant in stabilirea obiectivelor si strategiilor guvernamentale este cel al concordantei cu responsabilitatile pe care Romania si le-a asumat prin semnarea acordurilor de imprumut cu organismele financia re internationale, Guvernul trebuie sa promoveze un set coerent de politici macroeconomice si masuri de mentinere a stabilitatii financiare a tarii, care sa asigure incadrarea in tintele de deficit stabilite.

Citeşte mai mult...
 
Dunărea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta PDF Imprimare
Duminică, 09 Iunie 2013 17:41

   Dunărea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminică, la ora 13.00 GMT (16.00, ora României), şi nu urma să mai crească, în timp ce digurile de protecţie de pe fluviu, în Ungaria, au rezistat.


    "Nivelul Dunării stagnează la 8,90 metri. Nu mai aşteptăm creşteri" semnificative, a declarat primarul Budapestei Istvan Tarlos într-o conferinţă de presă pe Insula Margareta, în centrul capitalei, precizând că ar putea să se înregistreze variaţii de câţiva centimetri.

Experţi au anunţat anerior atingerea unui nivel de 8,95 metri al apelor fluviului în capitala ungară, duminică seara.

Citeşte mai mult...
 
Daniel Morar vrea sa demisioneze din magistratura PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Iunie 2013 12:09

   Procurorul Daniel Morar, numit de preşedintele Traian Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, vrea să demisioneze din magistratură, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) urmând să ia act în 4 iunie de cererea acestuia.

                         

                                    Daniel Morar (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

    Morar a solicitat CSM eliberarea din funcţia de procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, prin demisie. Plenul CSM va discuta săptămâna viitoare, în 4 iunie, cererea de demisie înaintată de acesta.

    Dacă dorea, Morar putea să-şi menţină funcţia de procuror, având dreptul să revină, după încetarea mandatului de judecător al Curţii Constituţionale, la postul deţinut anterior, cu condiţia rezervării acestuia, prevăd legile în vigoare.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum a devenit Romania o "colonie" PDF Imprimare
Joi, 30 Mai 2013 12:50

           Am scos totul la vandut, si cu asta ce-am facut   ?

                        

 

       Dintr-o tara independenta si fara datorii cum era in 1989, Romania a ajuns o "colonie", in care deciziile strategice sunt luate mai degraba la Bruxelles si de catre FMI, decat la Bucuresti. Care au fost momentele cheie in transformarea Romaniei intr-o tara cu autonomie doar pe hartie.

      "Sunt cateva elemente care nu pot fi negate. Situatia economica si politica a Romaniei este foarte apropiata de ceea ce inseamna colonie", a spus pentru DailyBusiness.ro analistul economic Mircea Cosea, care a lansat ideea transformarii Romaniei in colonie inca din 2002.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 99 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate